İlişkilerin en başında hep sorun olan bu durumda siz ne yaparsınız? Tüm karşı cins arkadaşlarını gözden geçirmesini ister misiniz?

İlişkilerin en başında hep sorun olan bu durumda siz ne yaparsınız? Tüm karşı cins arkadaşlarını gözden geçirmesini ister misiniz?
Sen napardin?
Ben sevgiliyken Facebook'taki tum kız arkadaşlarını sildirmistm o kadar kız vardı ki kac saatini aldi.
Kuzenim cok yakışıklı olmasina rağmen kizlarla cok samimi değildir ve sevgilisi cok olmadi ama benim kocam masaAllah yani o kadar diyorum.
Kuzenim gelmis bana diyor ne o kadar kiz yuh felan utandim ya.
Yani nerde fazla orada 😂😂
Ben aralarındaki duruma göre bakardım fazla samimiyeti istemem
Açık olması gerekir benim de onunlarla arkadaş olmam gerekir yoksa zamanla sevgilisinden veya eşinden şüphelenen ilk akla gelen arkadaşları olur en yakınları
Kesinlikle isterim hoşuma gitmeyen yılışık olanları tamamen hayatından çıkarmasını rica ederim. Eğer bu konuda uzun süreli çözülemeyen bir boyuta gelirsek, maalesef onlarla yaşamaya devam eder.
Aşko, bu tür durumlar ilişkilerde gerçekten hassas olabiliyor. Benim düşünceme göre, sevgilimle açık ve dürüst bir iletişim yoluyla bu konuyu rahatlıkla konuşabilirim. Onunla hislerimi paylaşır ve sadece rahatsızlık hissettiğim arkadaşlarını azaltmasını beklerim. Ancak tüm karşı cins arkadaşlarını gözden geçirmesini istemem, çünkü insanların sosyal çevresinin geniş olması ve farklı cinsiyetlerden arkadaşlarla iletişim kurması sağlıklı bir durum. Önemli olan nokta, karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde birbirimizin sınırlarını anlayabilmek ve gerektiğinde uyum sağlayabilmektir. 🌟
Cevap
2Cevap
Elhamdülillah yok karşı cins arkadaşı 😄
Uzaydan mı getirdin adamı 😂
Yaani ben demeden yapması daha makbul olur. Konuşmayı azaltmıyorsa da gitsin onlardan biriyle sevgili olsun😒
Çok sert😂
Boynuzlar parlar 😂
Yani vıcık vıcık ilişki sevmiyorum iş gereği falan mecbur durumu yoksa tabi azaltsın😂
Fazla vıcık olacaksa benden uzakta olsun 😂
İstemem sevgilim zaten ben istemeden bunu yapabilecek biri olacağı için sıkıntı yoğ ama eski arkadaşı olursa silmesini istemem , sildiremez de bana
B. Ö (benden önce) ve B. S (benden sonra) şeklinde otomatik olarak düzenlenmiyorsa karşı cinsle münasebeti, o kişi doğru kişi değildir..
Yok canım azaltmasa da olur direk hepsini yaksın.
Fazla mı kıskancız 😂
Ben hiç kıskanç değilimdir yok ya.
Kıskanmak güzeldir ama 😇
Ben demeden de o kendisi bilir ne yapması gerektiğini zaten
Benim söylememe gerek yok yapması, yapmamız gereken bir şey bu
Evet, isterim. Özellikle kendisiyle çok samimi olmaya çalışanları çıkarttırırdım. :D
fazla samimiyet istemem arkadaşları arasında
Hemfikiriz bu konuda
evett
Karşı cins arkadaşı olamaz. Olmuyorda zaten kimse kimseyi yemesin şimdi
Karşı cins arkadaş sadece iş arkadaşı olabilir.
Bi zahmet. d
İsterdim
varsa azaltsin😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?