İyi bir eş ama kadın ve erkek ilişkilerinde yetersiz sırf bu yüzden boşanır mısınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bir eş yerine, iyi bir insan mı demek istedin acaba? iyi bir eş kadın erkek ilişkilerinde de iyidir çünkü. İstediğin neyi veremiyor sana tam olarak bilsek ona göre yorum yapardım
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir insan demek istemiştim
Soran+1 yılAilesine karşı pasif kendini ezdirmis hep onlara karşı susmuş kadınını mutlu edemiyor
Soran+1 yılBakımsız ve sözümü dinlemiyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle yetiştirilmiş, ailesine karşı tavrı değişmez. onlardan ayrı bir şehire yerleşip bir hayat kurma ihtimaliniz yoksa öyle gider.. Bakımsız olması kötü bu konuda ısrarcı ol baktın düzelmiyor, bu boşanma sebebidir net
Soran+1 yılÇocuk olmasa zaten boşanmıştim severk evlenmiştik cadı anası ayrılmamizi çok istiyodu bende saf gibi dedim. torunlari olsa beni severler şimdi yapmacık davranıyorlar ama sevmiyorlar
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Detayları bilmek. lazim. İyi derken size değer veriyorsa bu yeterlidir zaten. Ha sen maço , sert adam istiyorsan. bilemem ama her kadın sert erkeği kaldıramaz..
015 Yorumla
Soran+1 yılEşimi severek aldım bize maddi açıdan hiç destek olmadı ailesi beni istemediler sonra evlendik hamile kaldım bilerek çünkü çok iyi biriydi kaybetmek istemiyodum hamileyken bile. cocuk. dussun de boşansin kafasindalar di sonra neyse herşeyi unutmaya çalıştım bu sefer de cinsel anlamda sıkıntılar yaşıyoruz yıllardır doktora git dedim hala da diyorum kavga tartışma küsme herşeyi denedim umursamadi normal davranıyor hiç bişey yokmuş gibi bendende öyle olmamı bekliyor değişik onuda çözemedim insan bı der halledeceğim bilmem ne kardeş. kardes yaşayacaksam. ne anlamı var
Soran+1 yılÇocuk yapmıyorum artık yani bitane yeter
Soran+1 yılBen şimdi bişey desem derler çocuk nasıl oldu cahil cok
Soran+1 yılMesleğim yok lise mezunuyum mal. babam okutmadi
Soran+1 yılAma mutsuzum
Soran+1 yılAldatmak istemiyorum yapamam da
Soran+1 yılBen şu an onunla yazistim diyo benim sorunum yok stres yapıyorum dört senedir evliyim diyroum erken boşalma sorunu var senden bu sana neden ağır geliyor diyorum stres diyo madem stres ki değil aileni bırak başka şehre gidelim oda yok
Soran+1 yılBoşa beni ozaman diyorum masraflarimi gider kızıma bana bak boşa diyrium susuyo
Soran+1 yılYa bir doktora insan gitmez mi dört sene içinde şeker hastalığı var onda ondan olduğunu biliyorum da ama ne yemeğine dikkat ediyor ne doktora gidiyor
Soran+1 yılOturup ağladım dün gece yattı uyudu
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Tabii ki, bir ilişkide kadını yönetme anlayışı doğru bir yaklaşım değildir. Kadın ve erkek arasındaki ilişki eşitlik üzerine kurulmalıdır. Eşit şartlarda karşılıklı saygı ve anlayış ön planda olmalıdır. Eğer bir erkek sadece kadını yönetmeyi düşünerek ilişkisini sürdürmeye çalışıyorsa, bu ilişki sağlıklı bir şekilde ilerleyemez ve zamanla sorunlara neden olabilir. Boşanma kararı tabii ki kişiden kişiye değişir, ancak ilişkideki eşitlik ve karşılıklı anlayış önemli bir faktördür. Dürüst olmak gerekirse, bir ilişkide kadını yönetmeye çalışarak değil, onunla birlikte şekillendirerek sağlıklı bir ilişki sürdürülebilir. Unutma, ilişkide iki taraf da eşit derecede önemlidir ve her iki kişinin de duyguları ve ihtiyaçları önemlidir. 🌸💑🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsırf bu yüzden boşanan bir kadın boşandığı erkeği ömrü boyunca pişmanlık olarak yüreğimde taşır..
hayatın bu kadar acımasız olduğu bir dünyada sırf ikili ilişkide zayıf diye boşamak o kadar saçma ki..
kadını çok iyi yönlemdiren evirip çeviren erkekler zaten ipi elinde tutan erkeklerdir, ve kadını köle gibi kullanır. belki sana erkek gibi hissettirir ama çok şey çalar hayatından116 Yorumla
Soran+1 yılKonu kendinde kusur olduğunu bildiği halde beni manipüle etmeye çalışıp doktora gitmeyen bir eş
Soran+1 yıl35 yaşına gelmiş hala öğrene memiş o kadar saçma sapan film izlemis icraate neden dokemez anlamıyorum baskın olması gerekiyor bana göre çok pasif sürekli hüsran sonumuz
Soran+1 yılAma ben ona söylüyorum her defasında aynı şey doktora git tedavi ol beni umursamiyo
Cevap sahibi+1 yılpasiflikdeyken tam olarak ne yapıyor mesela geçim ve aile ilişkilerinize zarar veriyor mu bu durum?
Cevap sahibi+1 yılve hastaneye gidecek kadar problemi ne?
Soran+1 yılBaştan aşağı ailesine karşı da pasif ses etmeyen
Soran+1 yılAğız ve diş sağlığından tutun mahremiyet konusuna kadar
Soran+1 yılBaşkası olsa çoktan boşanmışti ama ben hem ona sadık biriyim hemde benim için yıpratıcı bir süreç olur sabrediyorum ama oda beni ciddiye almıyor
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum
bakım kişisel temizlik vs bunlara katlanmak zorunda değilsiniz evet..
ailesine karşı pasifliği sizin sürekli ezilmenize sebep oluyorsa oda problem..
e yatakta da istediğin şeyi veremiyorsa pekte bişey kalmıyor geriye.
maalesef haklısın, ama yinede sen biliyorsun onu ve hayatını.
bişeylere kışkırmadan sağlıklı düşün ve en doğru kararı vermeye çalış.
yani genel olarak haklısın söylicek bişey yok
Soran+1 yılSürekli başa sarıyoruz sürekli ya defalarca ağladım kavga ettim boşanmak istemiyorum ama bir gün ya bir gün izin alıp insan bunları halledebilir. hafta sonu evdeydi yüzünü gören cennetlik gene dışarda iş güç diye gerçekten bunaldim
Soran+1 yılHerşeye rağmen
Kus kalamiyorum boş ver diyorum ama bana yanasinca sırtımı çevirmiyorum gene pişman oluyorum
Cevap sahibi+1 yılbaya biriktirmişsin
üzüldüm, ama severek evlendiyseniz ve adam kişilik olarak iyiyse adama da üzüldüm.
karakterimiz farklı olabilşyor bazen, ama ne olursa olsun seninle şlgilenmelş sana değer vermeli, ve seni rahatsız eden şeylerden kaçınması gerekirdi.
Cevap sahibi+1 yılhastanelik durumu neydi onu merak ettim?
Cevap sahibi+1 yılpsikolojik falan mı
Soran+1 yılMahrem alanda ağız diş sağlığı bakım
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum, sizi etkileyen bi problemde kendisi için değil sizin için tedavisini olması gerekir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek güçlü olmalı ya, kadının duygularını beslemeyi, kadının neye ihtiyacı olduğunu bilmeli, onu verebilmeli kadına, kendini kullandırmayacak kadar akıllı, kadını sevgiyle besleyecek kadar şefkatli olmalı. Cinsellikte şehvetli, otoriter, aynı zamanda ipleri kadının eline verebilmeli.
10 Yorumla "İyi bir eş" dedikten sonra böyle bahaneler ile boşanmayı düşünen insan sorunlu insandır, o "iyi bir eşi" kendisinden kurtarmalıdır.. 😌
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yönetmek? Tam olarak neyi kast ediyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda yazdm
Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Kadını yönetmeyi derken? Sanki birlikte yaşamak için değil, ordu yönetmek için kadınlarla birlikte oluyoruz.
00 YorumlaKadını yönetmek nedir yaaa. Daha kadınım dediğim kişi kendini yönetemiyorsa boşanmak isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmam her şey cinsellik değil, hatta olmasa da olur
07 Yorumla
Soran+1 yılSanırım evli değilsin
Cevap sahibi+1 yılNerden anladınız
Soran+1 yılBelli
Soran+1 yılher şey cinsellik canım kardeşim... Kardeş kardeş yaşayamazsin
Cevap sahibi+1 yılAma adam sana çok iyi davranıyor hiç aldatmıyor adeta gözünün içine bakıyor sadece cinsel anlamda eksik, böyle bi adamdan boşanılır mı hiç, el bulamıyor bulan da püskülünü arıyor
Soran+1 yılher şey cinsellik
Cevap sahibi+1 yılKeşke günün birinde kocan gibi biriyle karşılaşsam, inan ki cinselliğin csi bile aklıma gelmez, sana da iyi şanslar dilerim inşallah ne isteğin varsa gerçekleşir
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye yônetsin ki seni senin aklin beynin yokmu sacma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle erkek kadını yönetmeli her anlamda yok yapamıyorsa hic evlenmeyin bile
00 Yorumla
+1 yılKadınlar evlenirken iyi bir eş evlendikten sonra kendilerine emreden insanları ezilmek isteyen enteresan insanlardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen hoşlanmam erkek gibi olmalı ezik değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmeden önce bilmiyor muydun?
05 Yorumla
Soran+1 yılYokk
- +1 yıl
Sevgililik döneminde belli olur böyle şeyler normal de.
Soran+1 yılBen çok yakınlaşma taraftari değildim
- +1 yıl
Yakınlaşmayla ilgisi yok ki. Zaman geçirince düşüncelerini ve davranışlarını da öğrenmiş oluyorsun.
Soran+1 yılÇok iyiydi ne bilim vala anlamadım
+1 yılKonuşup görüşmek lazım
06 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaşına gelmiş hala öğrene memiş o kadar saçma sapan film izlemis icraate neden dokemez anlamıyorum baskın olması gerekiyor bana göre çok pasif sürekli hüsran sonumuz
- +1 yıl
Konu ne tam olarak
Soran+1 yılKonu kendinde kusur olduğunu bildiği halde beni manipüle etmeye çalışıp doktora gitmeyen bir eş
- +1 yıl
Dertleşelim mi
Soran+1 yılHayır iletişim kurma derdim yok sadece artık bıktım bunaldım
- +1 yıl
Konuşalım mı birax
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen hic durma çabuk doldurusada gelir öyle kişiler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın yönetilecek gibi değilse peki 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sen onu yönet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır boaşanılmaz
00 Yorumla
+1 yılEvet erkek dediğin de biraz öyle olacak işte yahu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın yönetilmesi gereken bir canlı mı?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşaltamıyor sanırım :)
00 Yorumla
+1 yılolmadı ıadere erkek lazım sana :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
- +1 yıl
yo ben terbıyelı erkek dedım :)
+1 yılBoşanırım
048 Yorumla
- +1 yıl
Ha o konuda. O zaten boşanma sebebi
- +1 yıl
Aynısını eski eşimde yapıyordu. Hoş o manipüle de etmiyor, oralı olmuyordu. Mahkemede bu olay kusur diye geçiyor bilgin olsun
Soran+1 yılişte benim için çok zor bir karar ama ona yol da gösteriyorum gene yok
- +1 yıl
Bu konu rastgele biriyle ortak konuşulabilecek bir şey de değil maalesef. Aileye açayım falan desen. Sıkıntılı. Kabul etmiyor ve düzelme olmuyorsa maalesef mutsuz son olacak
Soran+1 yılAileler bilse zaten ooooo bu azmış kudurmuş derler sanki evlilik kardeş kardeş yaşamak mış gibi
Soran+1 yılAğlıyorum her defasında yarım yamalak hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Çok haklısın bu şekilde hissetmekte. Çift terapisti vs denemeniz lazım ama ona da gelmez
Soran+1 yılcanım. gelmiyo işi her şey den önemli onun için
Soran+1 yılCanım demek istemedim grzkl yazdım
- +1 yıl
Anlayamadım, site düzeltti sanırım
- +1 yıl
İşi önemli olabilir ama eş daha önemli ya
- +1 yıl
Muhtemelen bu gece yine sorun yaşadınız ve canına tak ettiği için soru attın.
- +1 yıl
Pek mümkün değil muhtemelen ama, bir terapist ile görüşsen, en azından tek gitsen. Sana neler yapabileceğini daha net anlatabilir belki
Soran+1 yılHepsi boş önemli olan onun halletmesi bazı şeyler onun elinde
- +1 yıl
Neden bununla evlendin?
Soran+1 yılEvlenmeden nerden bilcektim
Soran+1 yılHerkes iki yüzlü genel olarak ailesini bilmiyordum. zaten bunu da sevdim güvendim ama ben önüne gelenle beraber olan biri deilim
- +1 yıl
Hayır o kısım tamam, ama diğer rahatsız olduğun özellikleri de mi görmedin
Soran+1 yılO kadar yakınlaşmazdm
- +1 yıl
Aileside aranızds problem mi?
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Bi sen bi ben konuşalım çorba oldu dur,🤣
Soran+1 yılİki ay sonra evlendik zaten kötü biri değil di hala değil ama kusurları bana batıyor ve düzeltme şansı varken düzeltmiyor sinir olduğum nokta o bende yarım altın vardı dedim. al. git ama gitmedi
Soran+1 yılAilesi de şöyle buna hiç destek olmazlar ve asla olmadı lar nasılsa erkek yapsın sürünsün dediler açık açık
- +1 yıl
Ovvvv ailesi bayağı sıkıntıymış
Soran+1 yılLafta canım cicim ler ama ben iki haftadır gitmiyorum evlerine aradı açmadım da annesi oğlunu arıyor ay bu hafta gelmediniz yalandan
Soran+1 yılZaten ailesinin böyle olmasına ayrıca takıyorum
- +1 yıl
Depresyona sokar seni bu durumlar. Elle tutulur pek olumlu tarafı yok. Kendi ailenle bir konuş bence. Cinsel kısmı bir kenara bırakıp diğer sorunları dile getir. Baktın anlamıyolar, o konuyu da mecbur açacaksın
Soran+1 yılBenim ailem yok
Soran+1 yılKimse bana karışamaz edemez ben yuvami kurtarmaya çalışıyorum ama bitek ben çalışıyorum bak şimdi hiç umursamadi yattı yarın normal davranıp ise gidicek gelicek üzüldüğü mu bile görmüyor
Soran+1 yılSusuyor diyorum şöyle böyle yap git et destek veriyorum abi mal mı bu
- +1 yıl
:( Gerçekten üzüldüm. Keşke elden bir şey gelse
- +1 yıl
Oha o kadar mı çok afedersin mal
Soran+1 yılBiraz güç toplayıp çalışıp birikim yapıp ayrilcam evet insanlar arkamdan konuşuyor olcak ama kimse içimde bana yük olanı bilmeyecek çünkü o noktaya geldim kadın değil erkek gibi hissediyorum artık sayesinde
- +1 yıl
Kimse arkandan konuşamaz. Konuşsalar bile ne diyecekler? Deseler bile sana zararı olmayacak. Bırak konuşan konuşsun. Sen sonuç olarak kendi iç huzuruna bak
Soran+1 yılHayat çok acımasız tek başıma kalacağım diye üzülüyorum şimdiden bir yandan yaşama savaşı vereceğim daha önce verdiğim için biliyorum çok zordu çünkü benim gibi ayrılıp kendi halinde işine gücüne giden çok az sayıda kadın var çok üzgünüm
- +1 yıl
Saçmalama. Kendi ayakları üstünde duran binlerce kadın var. Hemde arkalarında hiç destek olmadan. Sen zaten şu an bi kadının yapacağından fazlasını yapıyo ve dayanacağın maksimum sıkıntıya dayanıyosun. Daha ne olabilir? İş bulup çalışıp kendi evini geçindirdiğinde kimseye muhtaç olmazsın. Üzülme lütfen
Soran+1 yılTeşekkür ederim, daha önce de tek yaşıyordum kardeşim vardı evlendi ama kimseue söylemezdim adıma leke gelmesin kapıma kimse dayanmasın diye Şu an o günleri hatırlayıp ağlıyorum bizim ülkemizde acımasız insan çok abi dediğim patron dediğim insanlar bile bana yan gözle yaklaştı
Soran+1 yılArkadaşlarim kocalarından korkardı bana kötü bakardı kendi kocaları telefonlarından numaramı almıştı sırf araları açılmasın diye söylemeyip numaramı değiştirip işten çıktığım zamanlar yaşadım
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum. Ağlama ama. O günleri atlattın ve geçti. Yaşadığın her şey ders niteliğinde. Tekrar karşına çıktığında sonuçlarının ne olabileceğini görüp ona göre adım atabileceksin. İsteyince hiç zor bişey yoktur inan
Soran+1 yılBu hayatta herşeyden önce vicdanım rahat keşke ölsem ve boşanmak için bunları düşünerek yaşamasam hoşçakalın teşekkür ederim
- +1 yıl
İğrenç insanlarmış. Onların arası bozulsun bi zahmet. İyilik değil kötülük yapmışsın o durumda.
Soran+1 yılYeni evli olup yeni anne olan birine bu kötülüğü nasıl yapabilirim
- +1 yıl
:( üzücü bir konuşmaydı. Ölmek yok pek tabii. Ne zaman istersen buradan yine yazabilirsin. Sıkma canını her şey geçecek. Hoşçakal
Soran+1 yılMesajları götürüp patronuma gösterdim şok oldu , patronumun kendi eşine kadar çok zorbalık gördüm çok şükür elhamdülillah kalbim huzurlu ben bişey yapmadım kimseyi etkilemek için konuşmadım kötü giyinmedim dikkat çekmedim çok kötü günler di
Soran+1 yılİyi geceler hayırlı ramazan lar hoşçakalın teşekkür ederim
+1 yılKadına sokim ne kadınmış aq
00 Yorumla
+1 yılCinsel anlamda mı
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!