Sürekli ön planda olan sahne sanatçısı biriyle ciddi düşünür müsünüz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sürekli ön planda olan sahne sanatçısı biriyle ciddi düşünür müsünüz?
Aslında oyuncu bir kuzenim var. İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda hocalık yapıyor. Birkaç küçük rol de oynadı bazı dizilerde. Evli biri. Eşini aldatacak bir kılık yok. Öyle bir duyum da almadık şimdiye kadar. Gerçi çok olmadı evleneli. Daha birkaç yıl oldu. Ona bakınca olabilir belki desem de büyük konuşmak istemediğim için ben istemezdim diye düşünüyorum. Biraz daha kendi hâlinde birini isterim, ben.
Risk almaya değmez mi diyorsun yine de
Riskler boşa vakit kaybı
Kıskanç biri misin
Türk insanı aldatıyor ama bir İngiliz'e bak. Çoğu kişi çok da güzel olmayan kadınlarla evleniyor. Tom Hiddleston örneğin. Eşlerine sadıklar... Neden? Çünkü kendilerini tanıyorlar. Ciddi ilişkiyi gerçekten aile kurmak istedikleri için yapıyorlar.
Öyle. Türk ünlüler karıya doymaz. İngilizler gerçek anlamda tam bir aile erkeği. Birlikte yaşlandıkları kadını gerçekten seviyorlar.
ben sahne sanatcısıyım daha önce 2 kere ciddi iliskim oldu asla yürümüyor evlenip bırakıcaksın bu isi dediler kabul etmeyip tekmeyi koydum o yüzden iliski asla düsünmüyorum
hayır aldatmadım birincisi aldattı digerinide ben istemedim
evet
Lisedeyken oyuncu olma yolunda bir kızı sevmiştim aşık olmuştum söylemiştim ve beni reddetmişti, yani aşk her yerden gelen bir şeydir fark etmiyor ama her gördüğüne de aşık olamazsın, aşık olmak bu değildir çünkü
Cevap
15Cevap
Fark etmez.
Hayır dedim çünkü çevresinde çok kız olması bana değer vermiyecegini düşündürdü
olacak iş değil o... insan geceleri sevdiğini yanında ister. adam bu gece barda gönlüm hovarda havasında. ben evde... ay hiç olmaz o iş...
önemli olan karakteri. sahne sanatçısı diye herkesi aldatır diye düşünmek saçmalık
Basa gelmeden yorum yaplmaz. Ayrica sanatci ile ne alaka birliktelik olup olmamasi.
Eski flörtüm oyuncuydu kesiblikle ciddi düşünülmez
Evet ayrıca aşırı alkol alıyordu o ve arkadaşları kız çevresi falan çoktu birde aşırı özgüvenliydi
Sonu evlilik olmadığı sürece bana uyar.
Sahne sanatçısını taşımak herkesin harcı değildir.
İnsanı deli eder yaaa..
Düşünmem.
Düşünmemen için sebeb ne?
Karaktere bakılır ona göre düşünülür
Düşünmem, yapabileceğimi sanmıyorum.
seven her turlu sever meslek de sorun degil bence
İşi değilde karekteri önemli.
Elbette
Olabilir
Olabilir sorun olmaz
Denenebilir
Hayır