Sanaldan tanıştığınız biriyle ciddi bir yola girebilir misiniz?
Düşünürüm.
Hayır, düşünemem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sanaldan tanıştığınız biriyle ciddi bir yola girebilir misiniz?
Reele taşıyabilecek, mesafe sorun olmayacak, yan yana gelmek kolay olacak biriyle elbette düşünürüm..
Sosyal medya belki tanışmaya vesile olabilir ama ilişkiyi yürütmek için kesinlikle yeterli değildir.. Çünkü insan birlikte vakit geçirdiğini tanıyabilir.. Evliliğe anca böyle karar verebilir..
Uzak mesafeden de olmaz..
Sonuçta o da bir insan ve yalancı değilse neden olmasın. Geçmiş gerçek ilişkilerimin %70'ini o şekilde bulmuştum. Sadece daha dikkatli olmayı gerektiriyor yalan dolana karşı ve o da ilk başlarda olur sonra zaten normal dışardan tanıştığın biriyle aynı statüye döner...
sanalda kameralı cemre diye bir kızla konuşuyordum uzun sürmedi ilişkimiz sanalda yürümez bence ama kuzenim uzman çavuş sanaldan biriyle reele çevirdi evlendiler yengem oldu kız düğünlerine gidip oynadım bile :D
Yıllarca çok güzel yaşadık neden olmasın ki hala. da. yasadiklarim var seviyeli bir şekilde insan olsun yeter ki gerisi teferruat insanların çevresindekiler bu kadar düzgün ise neden bu kadar mutsuz insan var
Cevap
31Cevap
Sanaldan reele geçince düşünülebilir
Hayır ben düşünmezdim ama düşünebilirim de yani bilmiyorum aşkın ne zaman nerede çıkacağı belli olmuyor çünkü ama güvenmek çok zor
Sanaldan maksimum 1 olağan dışı durumda 2 hafta konuştuktan sonra görüşürüm. Hiçbir şey mesajla ya da sesli görüşme ile belli olmuyor.
bu insandan insana değişir bence karşıma düzgün biri çıkarsa neden olmasın
Yani evet haklısınız. İnsandan insana değişir elbette bu durum ama bence genelde İnternet ortamında tanışılan ilişkiler fazla uzun sürmüyor b
İyice tanışıp anlaşırsak buluşma falan da olursa olabilir
Evet güvensiz bir dönemdeyiz sanal veya reel fark etmiyor. Bu yüzden insanlarla nasıl tanıştığımızdan ziyade nasıl iletişim kurduğumuz daha önemli fakat sanalda tanışıldıktan sonra reelde bir şeylerin görülmesi gerekir.
Sanal ilişki kadar saçma bir şey yok sonu hep hüsran bitiyor, mesafe olduğu için aldatmalar da çok oluyor
Aynı şehirde denk gelmek lazım bu yüzden. Onun da garantisi yok ama olsun.
3 yıldır birlikte yaşadığım daha Rizenin köyünden yanıma gelmesi için aylarca yırtındığım bir minnoşum var korur kollar bakarım :) internetten tanıştık
Hayır düşünmem. Ama sanalda görmüşümdür ve buluşup anlaşmışızdır olur. Ama görüşmek lazım sadece sosyal medyadan konuşup sevgili olmam. Düşünmem.
Hayır ya.. arkadaşlık olur manita zor.. bana yazıyorsa herkese yazıyordur diye kafamda kurup dururum
E peki sosyal medya dışında tanıştınız birinin başkasına yazmadığından nasıl emin olabilirsiniz?
Kafami mesgul etmem ya.. ondan o samimiyeti aldıysam kurcalamak
Mam
Anladım. Teşekkür ederim.
cevabım evet. çünkü: şu an 1.5 yıllık ilişki içerisindeyim. onun için Ankara 'ya geldim ve baya iyi ilerliyoruz. kaderimiz buymuş.
Olabilir doğru ve kaliteli biriyse dürüst ve güvenilir biriyse neden olmasın
Uzak mesafe değilse olabilir. Uzak mesafe ise de haftada 2 kez buluşmak isterim
Hayat ne getirir bilemeyiz Büyük konuşmamak lazım olabilir
İnternetten birine güvenmek zor netten bazı insanlar çok iyi yalan söyleyebiliyorlar
Reele döküldüğünde her şey uyumluysa evet düşünebilirim.
Birbirimizi tanıyıp uyum sağladıysak neden olmasın?
Hayır reelde bile güven duymazken burada bu kadar anonim insan ile çok imkansız
Kisiye bagli bir omur boyu beni tasicese niye olmasin
Ciddi iliski derken evlilik dusunmüyorum. güven ve flört olarak devam
Düşünürüm eğer buluşabiliyorsam sık sık.. Tanıyabiliyorsam çekimi, enerjiyi hissedebiliyorsam
Sanalda tanışıp gerçek hayata taşıyorsam olur. Aksi takdirde sanalda olan sanalda kalır.
Düşünülür gayet normal bu duruma imkansız gibi görenler çok tuhaf
1 ay önce bu soruya cevabım hayır idi ama artık evet, evet, evet. Tamam, sakinim 🤭
Düşünmem sanalda o kadar olaya şahit oldum ve katıldım ki sanaldan ciddi bir şey olmaz sadece takılmaca olur
KS den asla düşünmem. Herkes fake
+1
Aynen ama sadece burası değil bence diğer ortamlarda olan yerlerde aynı şekilde. Fake resim ile oynatan çok insan var. O yüzden güven olmaz bence.
Düşünürüm. Geçmişte evlenmiştim bile.
Yani eğer güven veren biri ise neden olmasın. Sonuçta şimdi herkes internetten tanışıp evleniyor. Ama bazı ilişkiler ne yazık ki pek uzun sürmüyor.
Yani çok güvenebilecegimi düşünmem
Aynen genelde sanal ortamdan pek güven olmaz kimseye. O yüzden konuşmak ve buluşmak gerekir. Yani belki koyduğu resimdeki kişi kendi falan değil.
Aynen haklısın
Ama görmem lazım mesajlarla ya da görsel hicbi önemi yok hayatın gerçekleri sanaldan aci
Düşündüm 4 5 yıl çıktık. Sonuç: biz halâ sevgiliyken gizlice evlendi:))
Sanaldan tanıştım 3 aya nikahım var o almanyada ben tr de olmaz demeyin ben olmaz demiştim mfmfmf
Cok zor soru başıma gelmedı bilmiyorum
Evet, düşünürüm.
Düşünelim o zaman @DedektifMinnie
Başka birisiyle düşünüyorum
Ondan bi cacık olmaz ben ciddiyim gerçekten yabana atma çok samimi söylüyorum @DedektifMinnie
Onu tanımadan böyle konuşman komik.
Ne kadardan beri tanıyorsun ki sen
Uzun zaman.
Beni tanımadan karar verme ön yargılı olma bence
Fazla zorlamasak mı artık?
Bence bir şansı hakediyorum cidden bak tek bir şans
Böyle devam edersen engellerim.
Bu kadar kolay harcama beni
Hemen olmaz ki öyle
Oladabilir yani güven konusu bence
Olur olur hiç belli olmaz
Evet düşünebilirim
Yakınlıkla alakalı bir durum.
Ona güvendikten sonra düşünürüm
Düşünsende olmuyor ya
Kişiye göre değişir ama düşünmem.
Evet düşünürüm.
Evet düşünürüm çünkü oda insan yani
düşünüyor ve hedefliyorum var öyle bir hevesim 😄
Hayır
Aynen ya. Bir müddet sonra bence ilişki bitmeye doğru gidiyor. Çünkü sanaldan süren ilişkiler genelde fazla uzun sürmüyor diye düşünüyorum ben.
Sanalda yeniyim
Guvenmesi zor meşakkatli iş.
Neden olmasın
Neden olmasın
Dusunmem
Düşünürüm
Olabilir
kişiye bağlı
Hayır, düşünemem.
Ben düşünürüm (yalan)
Düşünürüm
Hayır
Giriştim olmadı... Skntlı bisey
hayır
Aynen sanaldan ilişki yürümüyor bence. Yani yürüse bile çok zor bence ya. Bir süre sonra o ilişki çünkü çok kötü yola doğru gidiyor diye düşünüyorum.
Tabi ki, neden olmasn?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?