Reele taşıyabilecek, mesafe sorun olmayacak, yan yana gelmek kolay olacak biriyle elbette düşünürüm..
Sosyal medya belki tanışmaya vesile olabilir ama ilişkiyi yürütmek için kesinlikle yeterli değildir.. Çünkü insan birlikte vakit geçirdiğini tanıyabilir.. Evliliğe anca böyle karar verebilir..
Sonuçta o da bir insan ve yalancı değilse neden olmasın. Geçmiş gerçek ilişkilerimin %70'ini o şekilde bulmuştum. Sadece daha dikkatli olmayı gerektiriyor yalan dolana karşı ve o da ilk başlarda olur sonra zaten normal dışardan tanıştığın biriyle aynı statüye döner...
sanalda kameralı cemre diye bir kızla konuşuyordum uzun sürmedi ilişkimiz sanalda yürümez bence ama kuzenim uzman çavuş sanaldan biriyle reele çevirdi evlendiler yengem oldu kız düğünlerine gidip oynadım bile :D
Yıllarca çok güzel yaşadık neden olmasın ki hala. da. yasadiklarim var seviyeli bir şekilde insan olsun yeter ki gerisi teferruat insanların çevresindekiler bu kadar düzgün ise neden bu kadar mutsuz insan var
3 yıldır birlikte yaşadığım daha Rizenin köyünden yanıma gelmesi için aylarca yırtındığım bir minnoşum var korur kollar bakarım :) internetten tanıştık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Sanaldan maksimum 1 olağan dışı durumda 2 hafta konuştuktan sonra görüşürüm. Hiçbir şey mesajla ya da sesli görüşme ile belli olmuyor.
İyice tanışıp anlaşırsak buluşma falan da olursa olabilir
Sanaldan reele geçince düşünülebilir
Reele taşıyabilecek, mesafe sorun olmayacak, yan yana gelmek kolay olacak biriyle elbette düşünürüm..
Sosyal medya belki tanışmaya vesile olabilir ama ilişkiyi yürütmek için kesinlikle yeterli değildir.. Çünkü insan birlikte vakit geçirdiğini tanıyabilir.. Evliliğe anca böyle karar verebilir..
Uzak mesafeden de olmaz..
#Vesselam
Sonuçta o da bir insan ve yalancı değilse neden olmasın. Geçmiş gerçek ilişkilerimin %70'ini o şekilde bulmuştum. Sadece daha dikkatli olmayı gerektiriyor yalan dolana karşı ve o da ilk başlarda olur sonra zaten normal dışardan tanıştığın biriyle aynı statüye döner...
sanalda kameralı cemre diye bir kızla konuşuyordum uzun sürmedi ilişkimiz sanalda yürümez bence ama kuzenim uzman çavuş sanaldan biriyle reele çevirdi evlendiler yengem oldu kız düğünlerine gidip oynadım bile :D
Yıllarca çok güzel yaşadık neden olmasın ki hala. da. yasadiklarim var seviyeli bir şekilde insan olsun yeter ki gerisi teferruat insanların çevresindekiler bu kadar düzgün ise neden bu kadar mutsuz insan var
Sanal ilişki kadar saçma bir şey yok sonu hep hüsran bitiyor, mesafe olduğu için aldatmalar da çok oluyor
Aynı şehirde denk gelmek lazım bu yüzden. Onun da garantisi yok ama olsun.
3 yıldır birlikte yaşadığım daha Rizenin köyünden yanıma gelmesi için aylarca yırtındığım bir minnoşum var korur kollar bakarım :) internetten tanıştık
Hayır düşünmem. Ama sanalda görmüşümdür ve buluşup anlaşmışızdır olur. Ama görüşmek lazım sadece sosyal medyadan konuşup sevgili olmam. Düşünmem.
Hayır ya.. arkadaşlık olur manita zor.. bana yazıyorsa herkese yazıyordur diye kafamda kurup dururum
E peki sosyal medya dışında tanıştınız birinin başkasına yazmadığından nasıl emin olabilirsiniz?
Kafami mesgul etmem ya.. ondan o samimiyeti aldıysam kurcalamak
Mam
Anladım. Teşekkür ederim.
Hayır ben düşünmezdim ama düşünebilirim de yani bilmiyorum aşkın ne zaman nerede çıkacağı belli olmuyor çünkü ama güvenmek çok zor
Olabilir doğru ve kaliteli biriyse dürüst ve güvenilir biriyse neden olmasın
Uzak mesafe değilse olabilir. Uzak mesafe ise de haftada 2 kez buluşmak isterim
bu insandan insana değişir bence karşıma düzgün biri çıkarsa neden olmasın
Yani evet haklısınız. İnsandan insana değişir elbette bu durum ama bence genelde İnternet ortamında tanışılan ilişkiler fazla uzun sürmüyor b
Hayat ne getirir bilemeyiz Büyük konuşmamak lazım olabilir
İnternetten birine güvenmek zor netten bazı insanlar çok iyi yalan söyleyebiliyorlar
Reele döküldüğünde her şey uyumluysa evet düşünebilirim.
Birbirimizi tanıyıp uyum sağladıysak neden olmasın?
Hayır reelde bile güven duymazken burada bu kadar anonim insan ile çok imkansız