Sanal sadece vesile olur tanışmamız için. Normal hayata geçtiğimizde aramızda ki, çekim ve uyum devam ediyorsa gayet ciddi bir arkadaşlık sürdürebilirim.
Evet, reeldeki insanla buradaki arasında bir fark yok. Güven yönü karakterle alakalidir, disardaki insan da aldatabilir. Hatta sanal her yerden insan olmasi acisindan daha avantajli. Disari çıksan sadece cevrendekilerle tanisabilirsin. Sonuç olarak yaşarım anam niye yaşamim 😅
Bak büyük konuşup bir daha düşünmem diyeceğim ama büyük konuştuğum her sözü yediğim için akıllandım artık belli de olmaz derdim ama akıllanmadığım ben yine de düşünmem ya
Niye dusinmuceksi sosyal de tanıştım diye insanlıktan mi cikiyo. Hem. Şöyle bişey. Yanlış anlamayın. 30 yaşında yom belki yaşım kadar beli 3 5 daha fazlası kız arkadaşım. Olmuştur. İnternetten tanışıp Trabzon'a Lüleburgaz. Falan. Gittim o geldi. Bide bunlarla en en az 1 sene falanda görüştük yani biraz masraflı oluyo ama. Babam zengin. Anasını satım 😁😁😁
Bı defa öyle bişey yaptım aylarca konuştuk ve sonuç çok kötü oldu onun için sanaldan Evet 1 ay kadar konuşabilirdim sonra reele geçerdim ama şu an bütün fikirlerim değişti asla sanaldan konuştuğum birine güvenmiyorum dediğim gibi bı defa konuştuk çok sevdim hala seviyorumdur belki de ama 2. si olmaz
Duruma göre değişmekle birlikte ciddi düşünmem düşünülse bile ciddiyetini ciddiye almayarak ciddi bi yola girmem çünkü sanalda çok tanıştığım insan oluyor ciddi bişey olursa tanışmalar kesilmeyebilir sıkıntı çıkarır
Tanıyınca güven veriyorsa spontane gelişir sonu ciddi olur mu bilmem lakin o yolda ilerletmişlim oldu. Sanalda olsa bot değiller ya iyi insanlar her zaman vardır sadece sayıları az.