Arkadaşlar eşimle bi konu hakkında tartişmişrik BİM de kız ona bakiyord eşimde bakmişti elin olamadim?

Eşimle bu konuyu tartiştik eşimde bana baktiğina bile farkinda değilim dedi. Bugün her şey iyisi bana çok ilgili över bime girdik o kiz vardi neyse kasadayız bizim durduğumuz kasa önümüzde biri vardi doluydu baya sonra o kiz geçti kasaya buraya da gele bilirsiniz dedi genel olarak eşimde gecimmi diye sordu bende yok dedim az sesli şekilde ki sormasi bile saçma o kiz yüzünden kısa tartişma olmuştu ki tartişilcak biri bile değil.. her neyse orada eşim sol tarafa bakiyprdu kasada rafa bende aa ne var orada neye bakiyon dedim ama kötü ima etmedim hiç brişetilde eşimde el hareketi yaptik azarliyor givi oldu ben şok kip kirimizi oldum eşimde orada kadın mı varda bakiyorsun dedim sanmiş. Neyse bozuldum hemen ay kötü mü oldun şimdi diyip sarildi hemen sonra kasadayız neyse iyi yapa bilirsin dedim nasil dedi sarila bilirsin dedim sarildi.. yani sanki o kizi gördükten sonra gerildi demekki eşim hoşlaniyor ya da belli eşimde bakmiş bakişip durmuşlar.. sizce yalnişmi düşünüyorum.. neyse sonra yolda mangal yapacaktik mangalda yapmacaz dedi durduk yere bana gergin oldu saçma halleri oldu.. bana sen kafanda kurmuşsundur herzamanni givi dedi haksizlik yapiyprsun dedim aklımda bile yoktu dedim… boşanmayi düşünüyorum bence kıza bakip durdu öncelerde ve o kizi görünce hep ayni hale giriyor gergin bilmiyorum abartiyormuyum sizce
Arkadaşlar eşimle bi konu hakkında tartişmişrik BİM de kız ona bakiyord eşimde bakmişti elin olamadim?