Ben aylardir parasizliğa sabrettim eşim sorumsuzluğu yüzünden işinden oldu ben onlarla görüştüm işe aldirdim ve iki işde calişmaya başladi yedek işinde 19 bin aldi. ayrica bizim evimizin tapusuna haciz gelmiş eşim benle evlenmeden önce borç yapmiş biri 15 bin tl diğeri 28 bin tl dedim tamam ozaman 19 bin le birtanesini kapat diğerini bir tülü kapatiriz. Banka da da 60 bin var ve 15 bin tl madde için çekmişti benle kavkaliykwn. EŞİM LE BİR HAFTA ÖNVE KACGA ETTİK ANNEMLERE GİTTİM GELDİM EŞİM BENİ TERK ETTİN BENDE TRAVMA OLDU DEDİ VE ROL YAPMIŞ BANA İYİZ SANDIM OFİS TUTUXAM EVDEN ÇALIŞMAK İSTEMİTOEUM DEDİ NEYSE 7 bin tl ye daire tutmuş 1 artı bir sonra araba kiralamiş Sakarya’da oturuyoruz İstanbul’a gitmiş ben aylardir annemleri görememiştim arabasizlipi çektim sonra madde almiş tabi tüm para Çar cur 7 bin kira zor geçiniyoruz ztn aklım almiyor kafayi yicem gibi oldum.. ne yapicam bilmiyorum 1 yaşinda çocuk var madde için neler yapti…. Çok seviyorum onsuz hiç yapamsdim annemlere gittim yabanci gibiydim geri döndüm annem sütüne basa basa bize güvenme diyor … bu adam da beni yarı yolda birakcak insan bilemedim nolcak gelme sakin eve dedim polisi cağririö dedim kiraladiğin dairende kal ozaman dedim…
Güncellemeler
+1 yıl
Sen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar