Benden sonra hemen başkasına gitti?

arkadaşlar ilişkim biteli 1,5 hafta oluyor ve bittikten sonra da iki kez görüştük durumu konuşmak için buluştuk. En sonki buluşmamızda da çok kötü kavga ettik. Bana ve aileme hakaret etti küfürler etti bana k*şarsın vs dedi o gece onda kaldım ve bir şeyler yaşadıktan sonra evime döndüm. O günden beridir hiç konuşmuyoruz. Ayrılma sebebimiz ise instagramda tek gecelik ilişki yaşadığı kızla hala etkileşimde bulunmasıydı sonrasında da suçu bana attı (5 günlük konuştuğum çocuk neden hala ekliymiş instagramımda) sonra erkek arkadaşlarımdan birisine küfürler etti neden buluşmuşum onunla diye sonra o çocukla beraber olup beni dışladılar ve yakın arkadaş oldular. Şimdi de flörtü olduğunu öğrendim bunları ağlayarak yazıyorum çünkü ben hala seviyorum. Ayrılırken de şu an düşünmem lazım diye ayrıldı ve ayrıldıktan sonra nasıl hemen flört yapabiliyor anlayamıyorum. Yakın arkadaşlarımdan birisine de bak flört yaptım git arkadaşına gösterirsin demiş amacı ne bu çocuüun anlamıyorum canımı çok kez yaktı zaten daha ne istiyor? Sessiz kalıyorum asla yazmıyorum ve aramıyorum ama artık dayanamıyorum çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ben bunları hak etmedim çünkü. Kendisi çok büyük bi narsist not düşeyim.
Benden sonra hemen başkasına gitti?