Hayatta en sinir olduğum insan türü, tek kelimelik insan türüdür.. o kadar yetersiz ve kapatisesizdir ki, sen ona destan yazdan, o sana tek kelimeyle cevap verir.. tıpkı yukarıdaki konuşma gibi.. Allah Aşkına, hoşunuzamı gidiyor bu tür insanlarla ilişki yaşamak, zevk mi alıyorsunuz? Biraz kalite çıtanızı yükseltinde, bu cahil cüheyla insanlarla muhattap olmayın.
@Libra87 İnsan bir hata bir kusur işlediği zaman, kelime ve cümle yapısı mı bozuluyor :) Elbette hayır.. Unutma ki, yazı şeklindeki özen, onun karakterini yansıtır. Bozuk konuşma şekli, bozuk bir karakter, ve düzensiz bir kişilik demektir.
Mesajlarınızı okudum da aynı bizim yazismalar gibi demekki bunlar belirti sinyal. Benide başkası için terketti ve son zamanlarda asla bana yakın değildi ve moralinin bozuk olduğunu soyluodu sebebini sorduğumda asla anlatmiyodu ve bende aptal gibi ben senin yanındayım diyodu. Öğreneli 1 hafta oldu şu an gayet iyiyim toparladım kendimi 3 yıllık bı ilişkiydi :)
Zaman geçtikten sonra boşuna bu kadar değer verdiğini anlayacaksın maalesef 😑
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
seni başkası için terkeden birine tek kelime etmeye değmez.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
hatta mutlu olmalısın terkettiğine çünkü değmeyecek birine vaktini harcamışsın. Unutma seni başkası için terkeden gün gelir birbaşkası için onuda terk eder.
biz konuşuyorduk herşey iyidi çok güzeldi.. sonra birden geç yazmalar kısa cevaplar.. ben konuşmak istemiyorsan konuşmayalım dedim.. oda yok dedi.. tekrar konuşuyorduk herşey iyidi yine aynısını yaptı... sonra birden gitti kayboldu.. bilmiyorum mesleğinden dolayımı böyle yaptı yoksa bir kız girdi araya bilmiyorum..
Hala orada takili kaliyosun baska bir kizi sevip o kiz onu uzse ve bunu gorsen daha cok canin yanar cunku o kiza hislerinden dolayi onun cani yanacak seninle hicbir ilgisi olmayacak
En İyi Cevaplar