Birinden hoşlandınız ama bu kişi karanlık bir kişi. Başınızın belaya gireceğinden eminsiniz. Yine de sevgili olur musunuz?

Birinden hoşlandınız ama bu kişi karanlık bir kişi. Başınızın belaya gireceğinden eminsiniz. Yine de sevgili olur musunuz?
Erkekler tehlikeli kadınlara, asla yakın durmaz. Çünkü erkeklerde, korunma iç güdüsü yoktur ve böyle bir kadını idare edemezler. Erkekler de idare edemediği kadından, uzak durur. Tabi alfa erkek, uzak durur. Beta ezik erkek, uzak durmaz ve hat da yakın durur. Çünkü beta erkekler kadın gibi olup korunma ihtiyacı hissederler. Lakin tehlikeli kadın, betayı ister mi? Hiç sanmam..
Ama kadınlarda korunma iç güdüsü olduğundan, genelde tehlikeli erkeklerden hoşlanır. Zira kadınlar ; güçlü , özgüvenli ve toplumda saygı duyan erkeklerden hoşlanır. Tehlikeli erkekler de topluma aşıladığı korku nedeniyle, saygı duyulur ve hat da halktan haraç toplar.
Yani tüm alfa erkekler, tehlikeli değildir ; tehlikeli erkek alfanın bir parçasıdır ve kadını korumakta üstlerine yoktur. Ancak kadın, bu erkeğe bağlı kaldıkça her şey iyi gider. Yani kadınların bu tür erkeklerin peşinden koşması ve sonra ayrılmak istemesi ; ölümlerine neden oluyor.
Özetçe binlerce kadın öldürülse de kadının doğası gereği, tehlikeli erkeklerden hoşlanmaya ve peşlerinden koşmaya devam edeceklerdir. Çünkü kadınlarda, korunma iç güdüsü vardır. Daima, korunmaya ihtiyaç duyarlar ve bu korumayı da güçlü bir erkek sağlar. Güçlü erkeklerin çoğu ise, tehlikelidir. Ayrılmadığın ve her dediğini yaptığın sürece, sorun olmaz. Sorun, ona uymadığını zaman başlar.
o dediğin psikopat kadınlar için geçerli karşılıklı birbirlerini kullanırlar
Amerikan dizileri filmlerinde yaşamıyoruz tabii ki de olmam kalkıp da hırsızla seri katille sürekli insanlarla kavga eden hastanelik olan hastanelik eden karakollarda olan biriyle sevgili olmam illaki bana zarar vermesine de gerek yok ayrıca bir başka insanın canını yakan ahını alan biri neden benim hayatımda olsun ki ben kafası rahat bir insanım macera aksiyon bunları yaşayalım ama kırıp dökmeden zarar vermeden
Tehlikeli biriyle geçmişte oldum evet jfjfj Herkese tehlikeliydi belki ama bana değildi elbette... Beni kendine çekiyorsa ve istiyorsam,
bilmiyorum , olabilir :d büyük konuşmam... Bu soruya ne evet ne de hayır diyorum... Genel olarak farklı ve biraz kafadan kaçık insanları seviyorum... Dümdüz insanların sevmiyorum... Hayat ne getireceğini bilemeyiz jfjfj
Hangimiz normaliz ki 😂😂 sen beni çok şaşırtıyorsun bu aralar 😂😂
Kesinlikle hangimiz normaliz ki 😅😅 ne anlamda şaşırtıyorum ki?😂
Seni sakin biri sanarken neler yaşamışsın 😂
Ben sakin biri değilim ya tam tersine hareketli , deli dolu kişiliğim 🤣🤣Heyecanı , hareketi ve farklılığı çok severim... heyecan yoksa ben yokum yani...:d bunlar sadece çeyreğinin çeyreği... Bende ne hikayeler var daha. çok şanslıyımdır böyle konularda...🤪
O zaman buraya fazla tanışmıyor o özelliklerin 😇
Aynen olabilir 😊😄
Teşekkür ederim :)
Hakkın ama yabancı değiliz ne demek teşekkür 😇
Çok naziksin 😊
Sana her zaman🙏
Hayır … Bir erkek evet diyebilir belki ama aklı başında bi kadın mutlaka hayır der sanırım. Hele de bizim ülkemizde bu kadar kadına yönelik şiddet ve cinayet varken … Belki Aleyna’da Ümitcan Uygun’u tehlikeli ama çekici buluyordu. Sonunu hepimiz biliyoruz zaten.
Bu siteye fazlasın sen 😇
Her zaman söylerim ama bunu 😇
Her zaman söylerim bende sana 😇
Kesinlikle kendini tehlikeye atmana izin vermem. Bir ilişki, sağlıklı ve mutlu olmamız gereken bir ortam olmalı. Hissetiklerine odaklanabilir ve kendini kötü durumlardan koruyabilirsin. Bu durumda, seni mutlu eden ve seni güvende hissettiren bir ilişki aramalısın. Kendine değer ver ve kendini tehlikeye atma. Unutma, senin huzur ve güvenliğin her şeyden daha değerli. 🌟💪🚫
Cevap
12Cevap
Benim için çekici olması önemli değil
Aklıma bir şey geldi ben ne canım bir insanmışım burdaki insanların sorularına tavırlarına yaptıklarına bakıyorum da yok be değmez tanıyan insan değil resmen kötülüğünü isteyen insanlarmışsıniz çok iyi anladım herkezi buralar öyle fesat insanlar vana göre değil kendime haksızlık yapmışım bana yeter yettide iyilikleriniz mg
Oldum tam anlatıldığı gıbı bırıydı. Sonuç hüsran. Psikolojimi toparlamak aklımı dağıtmak için her soruya yorum yapan kedili mahalle teyzelerine döndüm
Belki de bunu yaşamam lazımdı öyle diyelim 😇
Eksik kalsin, Yeterince derdim var o eksik kalsin bi zahmet. d
Onlar senden korksun 😂
Hahagahs
Godfather. 😎 Yok canım henüz o kadar delirmedim 😄
O geldi aklıma 😂😂
Teşekkür ederim 😂😂
Olurum da ölürüm de ona djdj öylesi daha makbul 😂
Seni biliyoruz zaten 😂
Hihiii fjfj tabeee
Tehlikeyi severiz dhshahab
Ooo iddialı 😂
Okulumda kendini tehlikeli sanan ergenleri hatırladım bi an🤦♀️ tehlikeli biriyle işim olmaz. Bana zarar vereceğini biliyorsam bu işe girmem saçmalık olur.
Ay yok hiç uğraşamam 😄
Uğraşma zaten 😂😂
Saf birisinden ve tehlikeli birinden uzak durun kizlar
Yok ya ben bildiğim sularda mutlu mutlu yaşamaya razıyım
Olmazdım. Aşkı güzel ve mutlu yaşamak varken can tehlikesine ne gerek var.
Hayır ya belalardan kaçan biriyim ben olmaz😅
Asıl öyleleri ile olunur muhteşem bir ten uyumu da varsa
Allah korusun seni 😂
Olurdum ben, severim tehlikeli şeyleri 😄
Tehlike senden korksun 😂
Yok olmam iki tehlike bir ipte olmaz
Sen de tehlikesin yani
Yani 😂
Uzak mı duralım sana 😂
Dursun bi hoşşt lan
😂😂😂
Yormasın bizi. Az çekici olsun bizim olsun dhdhdh
Fazlaya gerek yok dimi 😂
olacaktım, vefat etmeseydi :')
O kadar yani 😱
Nasıl tehlike şimdi bu olurum belki de
Hayır olmam. Kendimi seviyorum.
Hayır wattpad karakterlerine aşık olmam
Olmam ya mantık her zaman önde gelir
Olmam öyle aksiyon falan hiç benlik değil
Olamam ürkütür..
Hayir tabiki de..
Al işte standart tr canısı
Zannetmiyorum.
Onunla uğraşamam
Korkanın çocuğu olmaz
Ay yok ben korkarım.😨
Olurum
Her şeyi göze alırsın yani helal
Kendine dikkat et o zaman 😇
Tehlike bizden korksun jdjsjsjsjswjwj
Vay vay vay ne cevherler varmış 😂
Hahahaha tabi tabi
burada tek bir alfa olabilir
Suç ortağı ola bilir
Hayir
Hayır olmayız
Olmam.
Olmam.
Olmazdım.
Oluruz göz göre göre
Çoğu kadın zaten tarif ettiğin gibi dostum.
NE gerek var
Çok iyi tanımam lazım tanıdıktan sonea olabilir
Tehlikeliyse asla
Mafya olmaz.
Olmam.
Yıpranırım😌
Evet
Olmam uzak dururum
Hayır 😒😒😒
hayır olmam
Olmam
Hayır.