Çook seviyorsunuz fakat her konuda baskıcı bir tutum sergiliyor size karşı görmezden gele bilirmisiniz? Sizden samimii sorular bekliyorum hadii bakalim...😇?
• Aber Ich hab keinen Plan... • Ich hab keinen Plan... • Ich hab keinen Pla-nan... • Ich hab keinen Plan 🙇🏻♀️🤷🏻♀️🎶🎶🎶
Tabii ki hayır neden olayım ki biz burada Sevgiden aşktan bahsediyoruz yani aşk ve sevgi dediğimiz şey Baskidan ibaret değil karşılıklı yaşanan bir duygudur ve her zaman için de karşı tarafa saygı duyulması gereken bir durumdur arıza sadece Aşk ilişkilerinde değil baskı Kuran İnsanların hayatına baktığınız zaman bu insanların kendi güvenilmez insanlardır ki karşı tarafı da aynı işkenceyi aynı zulmü ona da çektirir
Hayır, olmam. Baskıya gelemem ve ben de baskı yapmam. Sevgilimi serbest bırakırım, serbest bıraktığım halde bana karşı yanlış yapmaması önemli olan. Ben baskı kurduktan sonra yanlış yapmamasının bir anlamı kalmaz.
Kesinlikle olamam olmuşsam da soğurum kendisinden, çünkü öyle bir durum beni boğar. Baskılamak kontrolü ele alma, kişiyi yönetme çabasıdır. Ne kimseyi yönetirim, ne de kimsenin beni yönetmesine izin veririm.