Çok çekici fakat tehlikeli bir kişiliğe sahip biriyle sevgili olur musunuz?

Merhaba hayırlı günler diliyorum,
Ben eğer bir insana güvendiysem ve o insan bana bir güven verdiyse bazı şeyleri kanatlı duysa çok çekici fakat tehlikeli bir kişi olması önemli değildir Çünkü seviyorsam oda beni sevdiğini inanıyorsam benim için gerisi teferruat olmaktadır bundan dolayı çok çekici fakat tehlikeli bir kişiliğe sahip olan bir kişi olsa bile ben anlaştıktan sonra herhangi bir ilişki yaşayabilirim fakat samimiyetini güvenmem gerekiyor hani derler ya ilk elektriklenme her zaman için önemlidir bundan dolayı bana verdiği güven ve sevgisini ispatı her şeyden önemlidir.
Eğer benim ilgimi bir şekilde çekmeyi başarmışsa olurum evet. Şöyle ki bundan korkacak biri değilim. O tehlikeli ise ben ondan daha tehlikeli olmayı da bilirim. Hatta bu ilişkiye farklı bir çekicilik katar. Bir nevi örtülü ego savaşı.. Sıradışı sorular, bir tiyatro oyununun senaryosundan fırlamış gibi görünen edebi ve düşündürücü cevaplar, değişik atraksiyonlar, kışkırtmaya yönelik hareketler ve daha fazlası. Karşımdaki kişi çıtayı yükselttiği sürece ben ona kat kat fazlası ile cevap verebilecek donanıma ve yeteneğe sahip biriyim. Yeter ki güçlü karakterini bana hissettirsin..
Böylesi biriyle sevgili olan, birçok olayı gözüne alması lazım, bir ayağı karakolda bir ayağı mahkemede olur olmadık yerde kavga çıkması, böyle birinin birçok dediğini zorla yaptırması silahın kanın eksik olmaması vs vs
Belki bazıları için ilginç bir deneyim olacaktır ama ben uzak durmayı tercih ederim. Problemli kişilerden mümkün olduğunca uzak kalmak her zaman tercihim olmuştur.
Cevap
80Cevap
Çekici olmak zaten farkına vardığında çok tehlikeli bir şey değil midir.
Yani çekicilik bana göre insanın kendinin farkına vardığında istediğini elde edebileceğinin en büyük silahıdır ve bu kişiler için ekstra bir tehlike konusu belirtmeye de gerek yoktur.
Çekici bir insanın eline düştüyseniz artık ipler elden kaçmıştır ve ne kadar tehlikeli olduğunun bir önemi yoktur. :)
Ben canımı yolda bulmadım tamam mı😂😂😂 işim olmaz
Hmm tehlikenin boyutu önemli. Hepimizin kendine göre masum ve tehlikeli yanları var. Keyifli günler.
Onun çekiciliği şımariklıgından veya ezikligini basirabilmek için istemeden yabanileşen tiplerdir , aranıza 100m mesafe koyun bu tiplerleki örnek teşkil etmiyesiniz..
Ona bundan alırdım 😀
Tehlikeli bir erkekle olmayı Allah nasip etmesin. Çocuklarımın babası olsun. Evden işe , işten eve <3
Yanlışlıkla olmuştum , kimse de ben buyum diye bağırmıyor ki hepsi kendini alıştırdıktan sonra çirkinleşiyor 😂
Niye böyle bir şeyi aklıma getireyim. Hayır beni mi bulacak o kadar insanın içinden çekici ve tehlikeli 😃
Show TV haberi: Yine bir ERKEK TERÖRÜ!
Bu kızlar ne zaman ayılar yerine insanları tercih eder, o zaman cinayetler azalır.
Tehlikeli derken mafyavari bir tipse ya da natkotik madde kullanımı, hırsızlık gibi alışkanlık veya bağımlılıkları varsa uzak dururum
Korkunun ecele faydası yok derler monoton bi hayatmı yoksa adrenalin yüklü bi hayatmı tabiki ercan andıralım dolu bi hayat giden zaman geri gelmiyo
Gorseldeki film Zamana Karşı değil mi? En sevdiğim filmlerden biriydi ve çok anlamlı. Olabilir tehlikeyi heyecanı severim
Dış görünüş için birlikte olmuyorum. Sevmişsem zaten bitmiştir ne kadar tehlikeli olursa olsun ben kendi iliskimde kendime yakışanı yaparım o da öyle.
Tehlikeden her zaman uzağımdır karşımdaki insan her ne kadar tehlikeli olsada unutmasın ki ben her zaman ondan daha tehlikeliyim..
Senin sorun şuna benzedi hem döven hem de beceren kişi ile birlikte olur musunuz gibi karar senin tercih senin.
İvit, gelsin hemen tanışalım. Numaram; 0555 555 5555😂
Heeey dostum bela istemiyorum, şimdi hemen beni yavaşça yere bırak 🤣🤣🤣 Hayır ben almayayım...
Hayatımda tehlikeli olmayan biri yokki hepsi birbirinden tehlikeli bi de o gelsin tam olur😂
Eskiden belki evet derdim bu soruya ama şu an hayır.
Yaa biz zaten ya mafya karısı ya da aşiret gelini olmaya gelmedik mi kdksksk
yok ya bizim sülale tehlikeli zaten bi kere ismimiz çıkmış temiz kız olsun isterim
Hayır tehlikeli bir kadınla birlikte olmak intihardır.. zCunku dışılığı ile felakete sürükler.
kadın ne kadar tehlikeli olabilrki ayrıca olmuşluğum var daha önce 😂😂
Tehlikeli insanın çekiciliği anlık olur uzak dursun oda.
Hayır, gitsin tedavi olsun ruh hastası, sonrasında belki.
Kişiliğini tanıyana kadar olurdum sonrasında ayrılabilirim
Yani ne kadar tehlileli olabilir ki ☺️ Olurum sorun olmaz.
Hayır kapılmamak lazım seninde başını belaya sokar
Kizlar olmam demeyin ulkenin yarisi gaspci tirrek serseri tiplerle birlikte
Olmak isterim ama bedeline katlanacak baş ağrısını çekmeyi istemem.
Yani hayır uzak olsun.
İşim olmaz serseriler le çok ceketim en iyi ben bilirim ne kadar kötü oldunu sanmayın filmdekiler gibi oluyor gercekte hayatınızı siktrmeyin
kızlar kotu erkeklere asık olur. erkeklerde oyle aykırı tehlıkelı kadınları sever.
John Wick misali diyorsun.
Kontrolumden cikacak bir iliski istemem bu sadece seks olsa bile
Biri beni anlatmış. Benimle birlikte olmak isteyen çoooook insan var
Olurumm niye olmayayım seviyorsam heryol mübah💃😂
Adı üstünde tehlikeli
Tabiki Hayır
Tehlikesiz biri olsun
Çekici geliyor ama korkarım ben ya
Sen sen seninle her şekilde olurum bebeyim ❣️🥰😍
Karakter mühim şey, olmam.
Hayır tehlikeli istemem
Hangi konuda tehlikeli?
Ama Zorlanırdım sanırım
Badgörll vazgeçilmezim
Kesinlikle ewet telikesine tehlike katarım 😊
İdeal sevgili tanımı bu
Bayılırım.
Kızlar sever böylesini ondan cinayetler oluyor
Macera en sevdiğimiz şey
Olurdum sanırım. aşk ferman dinlemez.
Oldum harika ve keyifli oluyor
Yani bana zarar vericekse istemem
Olurum, çekiciliğine karşı koymak zordur.
Tehlikeli erkekleri severim
Hayır, olmak istemem.
Olmam korkarım öyle birinden
Neden olmasın adrenalin severim 😊👍
Yok almayayım, sıradan olsun ama en ön sıradan
Güveniyorsam evet olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?