Sevgi olsa bile, illa aşkım bebeğim balım canım diye seslenmek, samimi temaslarda bulunmak şart mıdır? 😃

Sevgi olsa bile, illa aşkım bebeğim balım canım diye seslenmek, samimi temaslarda bulunmak şart mıdır? 😃

Sanırım hayır, bu tarz benlik değil.
Evet böyle anlar tabi olabilir doğal akışta ama sonrasında bir romantiklik bişi beklerim djfs
Ya da o sevgi hitaplarını duymak isterim çünkü bana zaten herkes adımla sesleniyor, onun ağzından da adımı duyacaksam niye var ki farkı olmalı dhdj
İki kişi de nasıl hitap etmek isterlerse öyle hitap edebilirler tabiiki bunda bir kural yoktur ama askerlik arkadaşı gibi de olmaz adı üzerinde ilişkinin boyutu ve diyaloğu farklı sonuçta :) Ama arkadaş olabildiğin insanla da daha uzun süreli bir ilişki yaşayabiliyorsun yani ortamın, modun ve diyaloğun şekline göre davranmak normal.
Hayır yürütemem ben ya. Sevgi sözcükleri havada uçuşması lâzım. Sarılmayı çok severim, öperim. Askerlik arkadaşı gibi arada eğlence olsun diye öyle davranırız yani hep o şekilde olmaz.
Tabii ki, bir ilişkiyi yürütmek için aşka dair klişe hitaplar şart değil! Askerlik arkadaşı gibi ilerleyen bir ilişki de çok değerli ve anlamlı olabilir. İlişkinizin özgün dinamiklerine ve size özgü samimiyet tarzınıza uygun bir iletişim dili geliştirebilirsiniz. Önemli olan karşılıklı anlayış, saygı ve bağ kurabilmek. Eğer sevgi varsa ve ilişkinizde mutluysanız, samimiyeti ve romantizmi kendi tarzınıza göre yaşamak tamamen size kalmış. İlişkinizi özgürce şekillendirin ve birbirinizi mutlu eden yolu bulun. 😉🌟
Cevap
12Cevap
Hayır yürütmem tabi ki de
Hayır yürümez gadası
Her dakika romanss yapmak zorunda olmamak yeri geldiginde maça gidip tepinmek, yeri geldiginde bi puba girip iki bisey icip gundelik sohbetler edebilmek bence zaten önemli olan.. her dakika sevgili gözüyle baktigim birinden cabuk sıkılırım ben
Aşkım bebeğim şart değil ama sevdiğini söylemeden de hissettirmeli 🤦♀️
Zorlayarak yaptığında yine samimi olmuyor ben mesela pek sevmem bu tür hitap şekillerini vxhxjjs ama birbirini anlamak, ilgisini göstermesi şart aranızdaki bağa göre değişiyor gösterme şekli
Ensesine vurur naber aslan parçası der makas alırım kskdkdk
Heh işte ideal ilişki 😃
Kalk Gidelim dizisinde adam kadına tertip diyordu. Asker arkadaşı gibi olmak pek benlik değil ya. Ben karşımdaki insanı sevgilere boğmalıyım.
Onun adı en başından beri ilişki değil ki zaten ilerleyen süreçte seyri değişsin.. Kastettiğim illa ki temas değil duygu alışverişi..
Olabilir, kabalaşmadığı müddetçe eğlenceli olabilir 😄 sevgiliyle arkadaş olabilmek mükemmel olmalı
Dişil ve eril enerjiyi kaybedersen çekim biter ve bir süre sonra ilişki saygınlığını kaybeder diye düşünüyorum
Gitsin arkadaşlariyla takılsın.. benim ne farkım var ha.. farkimi fark etmeyeceğim attırmayacağım ilişkide ne işim olur..
Gardaşımı duymuşluğum var idmanlıyım 🤔 başına bi askerlik eklemiş çok mu beni bozmaz 😂😂 en fazla engel atarım
Hayır yürütmem ne münasebet haddini bilsin ben onun yariyim askerlik arkadaşı konumuna düşeceksek ne manası kalır yar olmanın.
İstemsizce oluyor zaten bunlar da ya. İnsan sevgilisine asker arkadaşı gibi davranamaz nooğ
Ben Bu yazdığın kelimeleri yapmacik buluyorum samimi gelmiyo o yüzden kullanmıyorum hiç 🙈
Herkesin yeri ayrı askerlik arkadaşı askerde kalsın.
Her şeyim olduktan sonra yürütürüm askerlik arkadaşı kusur kalsın 😃
Enseme tokat, popona şaplak atmadığı sürece durumu idare etmeye çalışırım.
Kimse asker arkadasiyla sevismek istemez heralde 😂
Şimdi bu hitap şekilleri olmayınca askerlik arkadaşı olarak mı anılıyoruz? Peki, olur kabul.
Zaten mümkünse bana aşk sözcükleri söylemesin benden de beklemesin mümkünse aşk dolu böcekli kelebekli çicekli uzun uzun mesajlar da atmasın ben ne almayı severim nede atmayı
Hop müdür, naber gardaş demeyeceğimize göre 😂
Yani, zor kalkıp da kıza "moruk, naber, nasıl gidiyor?" dersek. 😂😂
Şart değil ama sürekli hacı naber ya falanda denmez 😀
Aşkım bebeğim tiriviri olmasına gerek yok ama ilgi olması lazım.
Yürütemem. Sürekli vıcık vıcık niye ilişki de yaşamak istemem ama.
Hayır mutlaka ellemem gerekiyor
Yürütemem...😄
Arkadaşım asker arkadaşı muhabbetini git asker arkadaşınla yap, ilişkide aşk sözcükleri olmadıkça o ilişkinin ne anlamı kalır.
Futbol maçı mı yapacaaın Plaştaşioon mu oynayacaksın aq seks yapılmaz onla hayır
Niye açıklamada öyle bir soru var şart mı falan başka ne demeyi düşünüyorsun xd devrem falan mı
Zaten insan sevildiğini anlarsa hissederse o sözcükler otomatik çıkar.
Hiç denemedim kulağa hoş geliyor
O zaman arkadaş kalalım ne anlamı var ki😂
Skinti değil hallederiz
Yürümez ya arkadaş gibi ilerlememeli
Sıkıntı yok benim için
Bu çok zor olur açıkçası..
Hayır yürütemem öyle bi ilişkiyi.
Hayır ilişki dediğin samimiyet içerir
Odunuz falan ama o kadar da değil yani
Yok artık ebes...
Çok güzel yürür
Hayır yürütmem.