Sizce güvenilir mi? Ben çok iyi bir insanım temizim dedi.
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılsizin kararınızdır bu
00 Yorumla
1 yılAskerler çok vasat. asker aileden geen biri olarak daha iyi cewap veren olmaz.
Bi insan kendiyle ilgili hüküm vermemeli bence. benim ne olduğumu sen çözmelisin.
00 Yorumla
1 yılBence karşıdakini kendinden daha az iyi ve daha az temiz gördüğün için, o senden daha temiz ve iyidir. Allah ona hayırlar nasıl eylesin amin.
03 Yorumla
Soran1 yılBenim kirli olduğumu nerden cikardin
- 1 yıl
Sen çok iyi bir insansın temizsin yazdığını sandım. O kendine demiş anladım. Bence senin aklında insanlarla mesleklerle ilgili önyargılar var. Hiçbir erkeğe bulaşma bence bırak hayırlısını yaşasınlar.
Soran1 yılDün sordum 28 yaşında ve hiç cinsel ilişkisi de olmamış ve dün tanıştık görüntülü konuşmak istedi
1 yılBi soz vardi, askere vatan disinda hic bi sey emanet edilmez
11 Yorumla
Soran1 yılDün sordum 28 yaşında ve hiç cinsel ilişkisi de olmamış
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi bir insan ve temiz olan kişiler kendilerini değil baskaları över anlıyor musun
16 Yorumla
Soran1 yılBenimde kafamı karıştıran bu ztn
- 1 yıl
Karışmasın kafan iyi insan ben çok iyiyim demez
Soran1 yılBide dün tanıştık hemen görüntülü konuşmak istiyor
- 1 yıl
Tek kelimeyle aklımdaki olan şeyi istiyor senden burada açıklamak istemiyorum
Soran1 yılDün bunuda sordum 28 yaşında ve hiç cinsel ilişkisi de olmamış
- 1 yıl
İnanma bu tür şeylere
Nerden tanıştınız. Sosyal medya ve ilk mesajı o mu attı 🤔🤔
040 Yorumla
Soran1 yılSosyal medya ve evt o
- 1 yıl
Oltayı atıyor artık hangi sazan takılırsa.
Klasik asker yalanları. hep kendini over. Oysaki bir baltaya sap olamadı gitti o mesleği seçti. Aldığı yüksek maaşla kendini bir halt sanıyor bunların %99.9 u böyle
Kim bilir aynı masallar kaç kıza anlatıyor. Artık hangi saf balık oltaya takılırsa
Soran1 yılDün sordum 28 yaşında ve hiç cinsel ilişkisi de olmamış ve dün tanıştık görüntülü konuşmak istedi normal mi?
Soran1 yılYa napiym yazmaya halim gelmiyo, bide lütfen dalga geçme napiym insanları çözme kapasitem yok
Soran1 yılFakeden istek attm bakcaz bakalm
Soran1 yılEvet evet biliyorum onları akşam dedi zaten sabah yaz ben de yazmadım sabah yazmış hala uyuyor musun ben de yine cevap vermedim
Soran1 yılYok benim düşüncem kararım belli zaten yani kafamda bir şey oturmadıysa zaten ona adım atamam
Soran1 yılBir dedi önerime Çıktın ben oradan sana İstek attım kimse zaten mesaj atmam konuşmamda falan dedi
Soran1 yılNeyse ben yine sabırla bekleyeyeim inşallah nasipse kendime göre aklıma kalbime yatacak biriyle bir birliktelik kurarım
Soran1 yılCok haklısın, bana ahlaksız teklifte bulunan ztan yine asker ve polisti. nasıl olsa evlenmicek miyiz denildi
Soran1 yılKesinikle haklısın dedim sana ben ztn konuşma hevesilisi değildim bi soru sordu o soru üzerine başladık ben ona dedim konuşmayı sürdürmek istemiyorum diye yok dedi yazcam 🙄neyse ya aman
Soran1 yılPeki bir şey daha dicem size, ben geçen birini beğendim aynı şehirdeyiz avukat kendisi ilk defa bi erkeğe istek attm baya bekletti bi gece falan geri çektim neden böyle oldu ki
Soran1 yıl1 gece boyunca hiç mi bakmamış yani saçma değil mi telefonlar elimizden düşmüyor
Soran1 yılHayatında biri olan bir insan bir birey isteği bekletmek yerine siler direkt
Soran1 yılBe ppsinde biosunda ilişkiye dair bir şey goremedim
Soran1 yıl420 kişiyi aynı anda tanıyor olamaz
Soran1 yılHani sen dedin ya seni tanımadığı icn eklememistir falan belki bi mesele icn yazmak istemismdr düşünemiyo mu
Soran1 yılYa ben daha kime şans vercem ya insanlar nasıl evleniyo bu mesleklerle yani
Soran1 yılAhahahha adam beni takipten çıkmış asker olan diğer fakemide engellemiş
Soran1 yılE tamam beni niye cikardi 😂
Soran1 yılPardon engellemiş 😂
Soran1 yılCidden şaka gibi bu erkekler 😐neyse ilerlemedi
1 yılYa kimse ben kirliyim hadi ilişkiye başlayalım der mi sence
024 Yorumla
Soran1 yılDün sordum 28 yaşında ve hiç cinsel ilişkisi de olmamış ve dün tanıştık görüntülü konuşmak istedi
- 1 yıl
Ne acelesi var bunun. Ya ilişkiye girmemiş biri temiz değil ki önemli olan ruhu temiz olsun. Belki vasıfsız bilgisiz olduğu için yapmamıştır bu durumu sana namusluyum diye yutturmasi saçma
Soran1 yılZtn dün akşam tanıştık gerçi benim aklımda yoktu soru sordu onun üzerine böyle sesli aricam dedi ısrar etti neyse aradı sonra dedi görüntülü konuscaz hayır dedim neden dedi istemiyorum dedim, dedim konuşmayı sürdürmek istemiyorum falan yazcam dedi anlamiyo yani
- 1 yıl
Engelle bence. Bu kadar temiz biriyse neden bu kadar ısrar ediyor ki. . Bence af edersin ama kendine onu rahatlatacak birini arıyor. Kızlarda maalesef çabuk düşüyor
Soran1 yılSözde öyle biri değilmiş öyle yapanlarıda kınıyordu
- 1 yıl
Neden kınıyor mesela. Önce seni cinsellik için konuşmadığına inandırmak istiyor. Sonra da her gece pompa. İnanma ona. Ben seviyorum yalan değil. Gelip masum rolü yapamam
Soran1 yılİnandırmak değil sordum senin cinsel ilişkin oldu mu olmadı hiç dedi bu , ikinci olarak görüntülü konuşmak istedi bn istemedim
- 1 yıl
Bence seni elinden kaçırmak istemiyor. Senin cinsel ilişkin oldu mi
Soran1 yılHayır hiç olmadi
- 1 yıl
Karşına da senin gibi biri mi çıkmasını istiyorsun
Soran1 yılYani evet ama yaşamadım hiç diyo neden yalan konuşsun ki
- 1 yıl
Sen bu soruyu sorduğunda göre bu durumu önemseyen birisin demeki diye düşünüp kendimi temiz göstereyim demiştir.
Soran1 yılBilmiyorum ben merak ettiğim için sordum da yaşı 28 olduğu için hani Olabilir de olmayabilir daha mı asker yani bilemedim Neden yalan konuşsun ki Bir de dedi ben evliliği Aceleye getirmeyi seven bir insan değilim Burada ne alaka
- 1 yıl
Takılalım edelim ne acelemiz var evlilikten bahsetme demiş
Soran1 yılYani bilmiyorum yani bir ayda 2 ayda 3 ayda dedi Ben evlilik düşünmem dedi hani bilmiyorum çok değişik yani
- 1 yıl
Seni kullanacak yer arıyor sende inansan zaten yolu açılır. Seni affedersin o. rs pusu yapar. Her gece kendini seninle tatmin eder
Soran1 yılİnsanlar bu kadar kötü mü gerçekten
- 1 yıl
Kötülük değil ki onun için kendini tatmin etmek için bir duraksin
Soran1 yılNe dicemi bilmiyorum ben dedim ona konuşmak istemiyorum diye anlamiyor ısrarla yazcam diyo ve cidden yazıyo
- 1 yıl
Bas engelli gitsin bu durum sana da haz veriyor demeki can.
Soran1 yılEngellesem başka hesaptan salça olacak diye korkuyorum
- 1 yıl
Başka hesaptan da cevap yazma olsun bitsin.. . Senin yaş kaç
Soran1 yıl25m🙂
- 1 yıl
Ya ne güzel. Bence o seni kullanacak mesafeni koru. Bana tkjjp atar mısın rica etsem
1 yılMeslekle falan değil karakterle alakalı bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılilişkide mantık olmaz aranmaz yoklukta olan ilişki yaşar
119 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇok garip en az bir kere ilişkisi olabilirdi
Cevap sahibi1 yılTecrübesi yok alışması lazım
Cevap sahibi1 yılBöyle birisiyle olmak seni mutlu edermi
Soran1 yılTemiz olması beni daha çok mutlu eder
Cevap sahibi1 yılDoğru diyorsa temizdir cinsel hastalığı olmaz
Soran1 yılİşte 28 yaşına gelmiş bir askeri personel şu an kime Baksan hepsi en az bir tane ilişki yaşamış bir de bana dedi ki ben evliliği Aceleye getiren bir insan değilim yani acele etmem E ben de aceleyi seven bir insanım yani evliliği düşünen bir insanım o kadar bekletmeyi sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılSen evlenmeyi isteyen kişisin o takılmak eğlenmek derdinde bence hiç bu ilişkiye başlama sonradan mutsuz olup hayal kırıklığı yaşama
Cevap sahibi1 yılistersen biraz düşün acele karar verme
Soran1 yılCanım düşünecek bir şey yok benim içimden gelmiyor çünkü şartlar olarak uymayan şeyler var benim işim gücüm burada ve evlensem bile burada kalmak isterim ailemin tek çocuğuym onları yalnız bırakmak istemiyorum e oda max 2 yıl sonra atanacak yine başka yere
Cevap sahibi1 yılSeni anlıyorum haklısın sana uygun değil benimde içimden gelmemişti birgün evlenirsen ailenden uzaklaşma aynı şehirde kal aileni sevdiğin ve düşündüğün icin sana tesekkür ederim ❤
Soran1 yılRica ederim ne demek , beni anladığın için ben teşekkür ederim 🥺 bunun sebebi ise kardesimi kaybettik haliyle tek tesselileri benim babam beni görmeyince deli oluyor hadi hepsini geçtim yasları geçiyor bi elim ayağım onlarda olsun istiyorum kimin kime hayrı var ki
Cevap sahibi1 yılviçdanı merhameti olan seni anlaması gerekir Başınız sağolsun ailenden hiç ayrılma
Cevap sahibi1 yılEş para iş bulunur ama aile bulunmaz
Soran1 yılTeşekkür ederim, çok haklısın evet keskeydi bulsam da yuvamı kursam içi rahat şekilde
Cevap sahibi1 yılBende bekarım Allah hayırlı yuva kurmamızı nasip etsin ben tesekkür ederim
Soran1 yılAllah gönlüne göre versin inşallah 🩷
Cevap sahibi1 yılAmin seninde 😊
Gizli Üye(18-24)1 yılMesleğe göre karar vermek saçma ama çok iyi bir insanım dediyse yani 🙄 öyledir kesin
05 Yorumla
Soran1 yılKız dalga geçme da
Cevap sahibi1 yılPeki dkdj
Soran1 yılAkıl ver
Cevap sahibi1 yılBen nereden bileyim tanımıyorum ki
Elimde satılık köprü var sana ucuza bırakırım gibi olmuş. Zaman x lazım herşeye
11 Yorumla
Soran1 yılDün sordum 28 yaşında ve hiç cinsel ilişkisi de olmamış ve dün tanıştık görüntülü konuşmak istedi normal mi
1 yılhiç bir mantığı yok uzak mesafe ilişkisi sağlıklı bulamıyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe degl burada ama 2 sene sonra ataması olacak bnde bu yüzden yine istemiyorum
- 1 yıl
sürekli atamaları görevleri olacak sürekli yalnız kalacaksın eşsin ama genelde hep tek kalacaksın.
Soran1 yılBuda çok kötü 🥺
1 yılAsker dışında bir meslek de düşünürsen ben burdayım 😂
015 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Güvenilir bir tesisatçı , işini bilen bir masör, yardım sever bir hemşire gibi
- 1 yıl
Hemen görüntülü konuşmak istedi yani 😂
Soran1 yılEvet dün akşam tanıştık sesli aradı sonra desi görüntülü de kinusalm falan
- 1 yıl
Bilemiyorum 😂 bence tanımadan olmaz
Soran1 yılNiye guluyon
- 1 yıl
Severim gülmeyi
- 1 yıl
Neşeli ve komigimdir arkadaşlar öyle der
Soran1 yılBöyle olman güzel ama şu an başka bi konu konuşuyoruz dalga geciyosn benimle
- 1 yıl
Hayır dalga geçmek gibi bir amacım yoktu özür dilerim
Soran1 yılSorun yok ama kafam cidden karışık bir kez daha yanlış kişiye vakit ayırmak istemiyorum
- 1 yıl
Konuşalım mı
Soran1 yılOlur :(
Soran1 yılXperia yetmiyo
1 yılMantıklı değil.
15 Yorumla
- 1 yıl
Yol yakınken dön bence.
- 1 yıl
İlk görüşmede bunları mı konuştunuz?
Soran1 yılHiç görüşmedik ki dün sosyal medya üzerinden yazdı sesli aramak istedi ısrar etti sonra da aradı sonrada diyo görüntülü kinusalm hayır dedim
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Herkese yavsiyor balım
16 Yorumla
Soran1 yılYani bn kimseyle tanışmıyorum vs dedi de
Soran1 yılDün akşam konuşmaya başladık ztn bi soru sordu o soru üzerine konuşmaya başladık neyse sesli aricam dedi aradı 2 dk dedi yarım saat 40 dk oldu dedim bn düşünmüyorum bilgin olsn yok yazacksn yazcam falan ya dedim bn istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılBen uzaylıyım desem bana da inanacak mısın
01 Yorumla
Soran1 yılDün sordum 28 yaşında ve hiç cinsel ilişkisi de olmamış ve dün tanıştık görüntülü konuşmak istedi normal mi
Olabilir ya bence
02 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. pek güvenme ablacığım
02 Yorumla
Askere güvenilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAskerler guvenilmezmis.
123 Yorumla
Soran1 yılBnde öyle diyorm pislik tanıdığım oldu da bu diyo bn öyle değilim
- 1 yıl
Adamlar vatan koruyor biraz saygın olsun
Soran1 yılHii o yüzden ahlaksız teklifte gelen oldu dimi
- 1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz
Cevap sahibi1 yılGüvenme askerlere
- 1 yıl
Allah akıl fikir versin ne diyelim
- 1 yıl
Bir asker düşmanı daha
Cevap sahibi1 yılGüvenme güvenme
Soran1 yılSerkan knk neyini savunuyosn tam olarak adamlar kendilerini az çok belli ediyor dün kendisine dedi öyleleri var diye
- 1 yıl
Hayatında kaç tane asker tanıdın
- 1 yıl
Sınırda şehit olanlar hemşire zaten demi
Cevap sahibi1 yıl@Serkanekerr 4 gün önce bitirdim bir askerle
Soran1 yıl2 3 tane onlarda rengini belli etti ztn
Soran1 yılKız anlatsana birz bna ya
Cevap sahibi1 yılCanım çok yanıyor kuzum
Sakın sen benim gibi olma- 1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Soran1 yılYaa🥲🥲
Soran1 yılYa sen bi karışma kız anlatsn
- 1 yıl
Adamlar soğukta şehit oluyor iki tane ergen kız güvenilmez diyor olaya bak y
Cevap sahibi1 yıl@Serkanekerr şunu engelle lütfen
- 1 yıl
Asker düşmanları
Soran1 yılYa bi sktr sanki vatan hainiyiz bizim kdr asker polis seven mi var ilişki bakımından konuşuyoruz biz burada
Gizli Üye(36-45)1 yılhiç ben kötüyüm diyeni duymadık ki zaten
016 Yorumla
Soran1 yılSence güvenilir mi
Cevap sahibi1 yılgüven kelimesi senin için ne ifade ediyor ayrıca. yazdığın şeyleren birine güvenilip güvenilmeyeceğini anlamamızı beklemen normal mi. ben sana sorayım benzer bir soru. komşumun arabası turuncu sence güvenilir birimi?
Soran1 yılAynı şey mi bu askerlerin çapkın olduğunu biliyorsun
Cevap sahibi1 yılşu zamanda herkes çapkın. aç kadın programlarını 70 yaşında köyde yaşayan teyzenin 3 sevgilisi var
Cevap sahibi1 yılsevgili kardeşim belli ki sen insan tanıma konusunda oldukça acemisin. hele bi dur güven öyle 1 günde karar verilecek bir şey değil. bu bir süreç. temkinli adımlarla zaman geçirdikçe anlaşılır bu meseleler.
Soran1 yılYa bnde diyorm ki ilk izlenimler önemli bu kdr aceleci bir insani sevmem bn
Cevap sahibi1 yıltamam işte kendi bünyende değerlendir olay hızlı gelişiyorsa sen yavaşlat. birtakım insanlar oldu bittiye getirmeyi sever. o esnada da sana aslında senin nezdinde kabul görmeyen şeyleri yutturmuş olur
Soran1 yılYa ben dedim ona Ben konuşmayı sürdürmek istemiyorum şu an düşünmüyorum diye yazacağım diyor yani anlamıyor ve yazıyor da gerçekten
Cevap sahibi1 yılyazsın bu onun kararlı olduğunu gösterir o yazsında sen ağırdan almaya devam et
Soran1 yılKararlı ama Ne amaç için kararlı bunu da bilmek lazım Her şeye iyi niyetli bakamayız
Cevap sahibi1 yıltabiki öyle ama bunu da denemeden bilemezsin. belkide gerçekten iyi niyetlidir. nadiren de olsa kurunun yanında yaşı da yakmamak gerek
Soran1 yılÇünkü önceden de bu şekil yaklaşan oldu tamam dedim 2. haftadan bel altı konuşmaya başladılar hatta biride bana yatak teklifi etti nssl olsa evlenmicek miyiz dedi sen düşün, ama gel gör ki başından böyle insanlar değildiler
Cevap sahibi1 yılcinsellik mevzusu bu devirde görmezden gelinemez. yani bir erkeğin seni istiyor olması garip değil. ama bu konuda ısrarcı olması yanlış.
Soran1 yılEvlenmeden istemesi ne kadar normal? Ben ne kdr guvenebilirm ona? Benimle işi bittikten sonra bırakmayacsgi ne malum benim ailem öğrense bakaym neler yapıyorlar
Cevap sahibi1 yılyapmaktan bahsetmiyorum istemekten bahsediyorum ben bir kadını beğensem ve cinsellik istemesem o zaman gariptir bu kadın erkek ilişkisinin en doğal parçası. ama bunu dile getirme şekli ısrarcılığı veya sürekli bunu için çabası tehlike işaretidir tabiki. bu işin kuralı şudur erkek ister kadın erteler. ufak tefek cilveleşmelerle bu evlenene kadar devam eder.
Gizli Üye(18-24)1 yılBurdan mı tanıştın
10 YorumlaÖyle dediyse boş
020 Yorumla
Soran1 yılNeden peki? 28 yaşında ve hiç cinsellik yaşamamış
Soran1 yılYa bilmiyorum ama Bir de şey dedi ben evliliği Aceleye getiren bir insan değilim
Soran1 yılYa bana Başta böyle iyi konuşan insanların sonradan o kadar pislik çıktığını ben gördüm kimseye güvenemem ki dün tanıştık akşam hatta bir gün bile olmadı görüntülü konuşalım dedi Hemen sen düşün
Soran1 yılYani yüzümü görmemesini imkanı yok bir sürü fotoğrafım var ve dün yeni bir fotoğraf atmıştım onun üzerine zaten mesaj attı
Soran1 yılİnsan biraz konuşur tanışır aradan geçer bir iki hafta bana sorar , Müsaitsen istersen konuşabiliriz diye daha bir gece olmamış Bir gün olmamış görüntülü konuşalım bir ısrar ediyor
Soran1 yılO yüzden konuşmayı kestim cevap vermiyorum
Soran1 yılUyumadan öte kimse kimseye uymuyo yanlış doğruya denk geldiği sürece bu uyusmazlik hep böyle olacak
Soran1 yılDevir kötü. İnsanların kanı bozuk çünkü
Soran1 yılNapalim ama kadın erkek eşler olarak yaratılmış
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende çok temizimdir
02 Yorumla
1 yıloyledir
016 Yorumla
- 1 yıl
kızım aen aklını mı lacırdın
Soran1 yılNeden ya🥲
- 1 yıl
sen evde falanmı kaldın
Soran1 yılHayır neden 25im birilerini tanımak kolay mı tanımaya çalışıyorum işte ama aklım karışıyor
- 1 yıl
1 gunde mi
Soran1 yıl1 gün bile olmadı işte size soruyorum bnde
- 1 yıl
sacma hiç guvenme seni kullanır
Soran1 yılHiç öyle bi izlenim vermedi din üzerinden konuşuyor birz ama işte bn güvenemiyorum
- 1 yıl
aferim
Soran1 yılBide bn konuşmayı sürdürmek istemiyorum dedim anlamiyo yazcam diyo ve cidden yaziyo
- 1 yıl
seni kullnacak
Soran1 yılBu kdr mi kötü ys bn mi safım ciddeb
- 1 yıl
biraz
Soran1 yılBilmiyorum konuşmadık istemiyorum dedigm de yazcam diyo anlamıyo
- 1 yıl
engelle
Gizli Üye(18-24)1 yılKaraktere göre mesleğe göre değil
01 Yorumla
Soran1 yılBilemedim simdi
yakınlşam olck mi
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, asker tatlısı! Eğer gerçekten iyi bir insansa ve gönlüne dokunduysa neden olmasın ki? Ama tabii güven konusu zamanla oturur, hemen aşka atlayalım demem! Önce biraz tanı, onunla sohbet et. Kendini iyi hissettiriyor mu, gerçek duygularını anlayabiliyor musun? Bunlar önemli. Bir de o uzun ayrılık süreçlerine hazırlıklı mısın? 🙃 Sana değer veriyorsa davranışları ve sözleriyle hissettirecektir.
Peki sen ne tür biriyle mutlu olursun? Kriterlerin neler? Azıcık dedikodu yapalım mı? 😍