İster yakın olsun ister uzak ben genel olarak ilişki yürütebileceğim zannetmiyorum çünkü kimseyi sevemiyorum yani eğer bir ilişkiye başlasam bile karşı tarafın bana ilgisini aldanıp en ufak bir hatasını gözlerim galiba ayrılmak etmek için çünkü sevmiyorum şans veririm maksimum en ufak bir şeyini görürsem bitmiştir tamam engel😂
Eger seni gercekten seviyorsa onu jest ve mimiklerindsn cok iyi anlıyorsun. Yanlıs bir sey yapmadığına emin oluyorsun. Eger iyi bir İnsansaa seni pişman olacağın hiç bir şey e zorlamıyor. Erzıncan Malatya arası hatta ben samsunlu yum. Ancak erzıncan da kardesimn Yanınd kalırken tanıstm. 2 sene içinde evlendik. Zor oluyor ancak buna ragmen senin yanında ise gerisi bos. Ben hiç bir zaman güvensizlik hissetmedim her buluşmada ayrıca sevdirdi kendini. Zamanla anlıyorsun. Zaten. Uzak mesafeye ragmen sadakatinden asla ödün vermedi. Gözlerinin içine bakınca sevgisini görebiliyorsan bitmstr. 6 aylık evliyiz. Ve şunu da unutma sen nasılsan karsındaki insan da oyle olma li. Ben sevgimden ve sadakatimden asla ödün vermedim o da oyle. Mutluyuz cok şükür ❤️🥰
Mesafe ilişkisi sana anlatayım hediye almak istediğin zaman ev adresini vermeyen Sana güvenmeyen @ANGAY biriyle ilişki yürümez sanal ilişki yapanlara buravo öbür türlü internet gidince sevgili de gidiyor.
Mantıksız bir şey ama şoyle mesela yuz yuze tanisirsin gorusursun sevgili olursun mecburrn ayri dusersiniz iş okul falan o zaman sürdürülebilir ama internetten tanisip sevgili oluyorsan o olmaz yani yeterince taniyamazsin yanlış tanitir kendini
Yürümez bence yapan var da kisa surecegini ya da imkansiz olacagini biliyorlar gibi yasiyorlar biraz hayal dunyasi gibi ama yanindaki kisi daha iyi olur
şu an zaten bir mesafe ilişkisi içindeyim. 1 yıl 2 ay kadar oldu bu süreç içerisinde olduğunca buluşmaya çalıştık ayda bir kez veya 2 ayda bir kez vs. önemli olan sevgiyi belli etmek yan yana olmadığınız için sevgi sözcükleri, ilgi ve alaka ile belli edebilirsiniz sadece. ayrıca yapabileceğiniz şeyler kısıtlı ama önemli olan gerçekten seviyorsanız bir gün beraber olacağınızdır sabırlı bir insanın yapabileceği bir ilişki türü bence.
Ne kadar mesafe? Belli aralıklarla görüşülüp hasret giderile biliyorsa bu bazen güzel de ola bilir. Ama mesafe çok uzun ve ne zaman görüşülecek bilinmiyorsa çok zor