Muhafazakar ilişki?

Selamlar benim 2 yıldır süren çok dikkat ettiğimiz bir ilişkim var şöyle söyleyeyim eli elime yanlışlıkla bile dokunmadı, o da ben de çok dikkatliyiz ve çok da sevgili hayatı gibi bir ilişki yaşamadık. Her şeyimiz evlilik üzerine kuruluydu, beyaz eşya almalar çeyiz almalar falan filan. Onun tüm ailesi biliyor en başından beri benim ailemden kardeşim ve kuzenlerim biliyor. Annem babam bilmiyor. Babamla babası çocukluk arkadaşı aileler arası bir yakınlık olunca ben ciddi bir karar almadan söylemek istemedim. Velhasıl ocak ayından beri baya uzağız, günlük ne yaptın ne ettim tüm gün konuşuyoruz belki ama duygusal olarak bağımız kalmadı gibi. En son dayanamadım ve patladım bu konuyla ilgili, sonunda bana evlilik korkusu olduğunu söyledi başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü o 30 ben 23 yaşındayım aslında onun evliliğe niyeti benden çok daha fazlaydı. Soruyorum benlik bir durum mu değil, bitirelim diyorum bitirmek istemiyor beni sevdiğini söylüyor sürekli ama soğuk duvarlarını ve mesafesini aşamıyorum çok mutsuzum chatgbt beni ondan daha çok anlıyor şu an o kadar diyeyim günde sürekli birbirinden haberdar olan iki yabancıyız lütfen bana yarım edin elli kez buluşalım yüz yüze görüşelim dedim kaçıyor en son şubatta falan oturduk beş dakka yüz yüze görülsek ara verelim düşünelim diyecektim olmuyor mesajla yapmak istemiyorum ama başka çarem kalmadı ben de bir mektup yazdım ara vermek kendimizi dinlemek adına yarın vermeyi düşünüyorum sizce doğru mu yapıyorum
Muhafazakar ilişki?