Ya düşünsenize, elin oğlu&kızı, hayatınıza karışıyor ve sizi kısıtlıyor. Garip gelmiyor mu? Aklıma geldi, sorayım dedim.😂

Ya düşünsenize, elin oğlu&kızı, hayatınıza karışıyor ve sizi kısıtlıyor. Garip gelmiyor mu? Aklıma geldi, sorayım dedim.😂
Seven insan kıskanır. Beni kıskanıp kısıtlayacak bir kadın hayatımda kazanabileceğim maddi manevi en büyük ödüldür. Aynı şekilde ben de onu kıskanıp kısıtlayacağım.
Birbirlerini kıskanmayan ya da kıskanılmayı kısıtlama olarak değerlendirenler varsa orada ya sevgi yoktur ya sadakat ya da her ikisi yoktur.
Aşırı saçma geliyor sen kim kpek beni kısıtlıyorsun diye bir tepki veririm ilişki de kıskançlık olması hoş güzel ama dozunda olmalı abartınca iletişim de ilişki de yürümez. Özellikle kiyafet konusunda kısıtlamak aşırı komik ve saçma.
Sevdiğimiz kişi tarafından kısıtlanmak, ilişkinin sağlıklı olmadığına işaret edebilir ve bireyselliğimize zarar verebilir. Bu durumda iletişim önemli, sınırların belirlenmesi ve saygı çerçevesinde ilişkinin ilerlemesi gereklidir. Değer verdiğimiz kişinin bizim yaşamımıza müdahale etmesi duygusal açıdan zorlayıcı olabilir. Ancak iletişim yoluyla bu konuların açıkça konuşulması ve net sınırların belirlenmesi önemlidir. Kendi yaşamımızı yönlendirebilmemiz ve özgür olabilmemiz gerekliliğini unutmamak gerek. Bu tür durumlarda empati yaparak karşılıklı iletişimle sorunların çözüme kavuşturulması sağlanabilir. Unutma, ilişkilerde sağlıklı iletişim ve saygı temel unsurlardır. 😊🌟
Cevap
3Cevap
Saçmalığın dansikası, kısıtlama gereği duymak sorgulanmalı. Hani varsa bir derdi ayrılalım yani 🙄
Kısıtlı olmak elbette güzel değil. Ama ilişki içerisinde çiftler uyumlu olmak için kendilerine çeki düzen vermek zorundadır.
Egemenlik kurmaları çok hasar verir her iki tarafada.
mümkünse o insandan uzak durucaksın yaptığı hatayı anlasın
Burada denge çok önemli
Aşırıya kaçılmadığı sürece sorun yok
Geliyor
Gelmiyor
Kiskanilmak cok hoş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?