Sevdiğiniz insanı kısıtlar mısınız? Kısıtlayan bir sevgili çekilir mi sizce?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevdiğiniz insanı kısıtlar mısınız? Kısıtlayan bir sevgili çekilir mi sizce?
Hayır ben tabi ki de kısıtlamam zaten bence kısıtlamak kötü bir durum İlişkide sevgiliyi kısıtlamak, hassas bir denge gerektiren bir konudur. Kısıtlama, gerektiği zamanlarda ve uygun bir şekilde yapılabilir, ancak aşırıya kaçmak veya sevgilinizi sürekli olarak kısıtlamak, sağlıklı bir ilişkiyi tehlikeye atabilir. bence benim insanlara tavsiyem İlişkilerde sınırların olması önemlidir. Her iki partnerin de kişisel alanlarına ve bağımsızlığına saygı gösterilmesi gerekir. Ancak sınırların ne olduğunu ve nasıl olması gerektiğini belirlemek, her çift için farklı olabilir. İlişkinizin başlangıcında bu sınırları ve ihtiyaçları açıkça konuşmalısınız. ilişkide sevgiliyi kısıtlamak, sağlıklı bir ilişkide belli koşullar ve sınırlar içinde olabilir. Ancak bu kısıtlamaların uygun ve dengeli bir şekilde yapılması, güveni korumak ve partnerlerin özgürlüğüne saygı göstermek önemlidir. İlişkinizde bu konuda uyumsuzluk yaşanıyorsa veya bir partner diğerini aşırı şekilde kısıtlıyorsa, bu durumu açıkça konuşmak ve gerektiğinde bir ilişki danışmanından yardım almak yararlı olabilir.
Kısıtlamak bana doğru gelmiyor ama yapılmaması gereken bir durum varsa kısıtlamak yerine uyarırım. Kısıtlamaya karşı da değilim fakat ben uzağım bu tür şeylerden. Sağlıklı bir kısıtlamaysa ilişkide olduğum kişinin buna hakkı olduğunu da dibine kadar savunurum
Aynen kısıtlamak bana da hiç diğer gelmiyor. Sonuçta o insan artık bir yetişkin nerde nasıl davranılması gerektiğini bilen yaşa gelmiş. Kısıtlamak falan pek hoş bir durum değil ya..
Cevap
5Cevap
Gerekli ölçülerde. Evet adı kısıtlama değil gerkelilik
Hayır tabii ki kısıtlama yapmam yani hayatını kısıtlamak ya da ilişkide bunaltmak doğru değil ama bazı sınırlar koyabilirim fazla da serbest bırakmak olmaz insan biraz sevdiği insanı kıskanır sahip çıkar o yüzden dozunda olduktan sonra yeri geldiğinde kısıtlama yeri geldiğinde serbestlik olur. Nasıl ki kuşu çok sıkarsanız ölür serbest bırakırsanız kaçar bu da öyle
Kısıtlayan biri değilim hayatımdaki insanın da öyle olmasını istemem bundan büyük rahatsızlık duyarım. Sen biriyle sevgili olmadan önce onu tanıyorsun ve gözlemliyorsun. Durup dururken sevgili olmuyorsun sonuçta. Başta giyinişimi bildiğin halde sonradan beni kısıtlamaya çalışmayacaksın. Saatlerime sınır koymaya çalışmayacaksın.
Kısıtlamak değil ama bazı çizgiler mutlaka olmalı, o kadar geniş olamam..
Yani elbette hani bazı şeyleri onaylamazsın ama bence kısıtlamak kadar saçma bir durum yok ya. Kısıtlayan insanın bence o kişiye ne sevgisi vardır ne de saygısı ne de güveni diye düşünüyorum ben
Hayır hiç gerek yok öyle bir şeye çocuk değil kimse
Aynen öyle katılıyorum. Zaten kendini bilen biri ise karışmaya hakkım bile yok. Zaten koskoca insanlarız herkes nasıl davranılması gerektiğini bence çok iyi biliyordur diye düşünüyorum ben.
Öyle yani tabi
Kısıtlayan bir insan değilim ama kimse beni de kısıtlayamaz.
Biraz kisitlarim ve onun da biraz kısıtlamasıni isterim dozunu kacirmadan
Sevdiğimi niye kısırlığın bende soğusun diyemi gerek yok hiç birşeyi abartmadan yaptığı sürece sıkıntı yok çok karismam
Hiçbir zaman kısıtlamadım
Bence olması gerekende bu. Kısıtlayan insanın bence güveni yoktur diye düşünüyorum karşısındaki insana. Eğer güvenin yoksa ayrıl kimseyi kısıtlamaya hakkın yok bence.
Sonradan kısıtlayaçağıma baştan kısıtlı biriyle evlenirim ama onda bile keskin çizgiler elbette olacaktır
Haddimiz degildir, kimsenin haddi degildir.
Kısıtlamıyoruz birbirimizi
kadınlar konusunda sadece
Ölçüsüz evet hayır gerçeği yansıtmaz
Hayir
hayır
Dozunda
Yani bence hiç olmamalı böyle şeyler ya. Dozunda bile olsa bir insanın seni kısıtlaması bence çok kötü bir durum ya. Bana güvenmediğini hissederim şahsen ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?