Narsist Eş - Boşanma Kararı Almak?

3.5 yıldır evliyim 15 aylık oğlum var eşimle uzun zamandır anlaşamıyoruz çocuk yataktan düşer bahanesiyle rahat uyumak için yaklaşık 4 aydır ayrı uyuyoruz halinden memnun bizimle yat diyorum yatmıyor. 7 aydır aramızda bı soğukluk var geçen ay hiç birlikte bile olmadik yanaşmıyor bende uzak durduğu için yanaşmıyorum. Ondan soğudum artik sevmiyorum. Aylardır baş başa aktive yapmadık doğudayim onun görevi nedeniyle ama işi çok kolay öyle sorunlu bir işi yok 3 gün evde mesela şu an dedim dışarı çıkalım aylardır çıkmadık ne gerek var vs dedi ben çıkamıyorum zaten dışarı dağ başında yaşıyoruz çocukla zor oluyor diye tek başına kimseyi tanımıyorum diye. Neyse çıktık dışarı 1 saat parkta dolandik AVM ye gidelim oğluma biseyler Alican dedim tamam deyip eve sürdü geldi uyudu. Dışardan söyleyelim yemek yapma dedi dedim dışarda yeseydik bize değişiklik olur dedim ne gerek var sen sokak s*kmeyi seviyorsun zaten dedi sikt*r git uyucam dedi. Öyle zoruma gitti ki ilgizliik alakasizlik artık canıma yetti.
Narsist Eş - Boşanma Kararı Almak?