Narsist birinden boşanırken benim haklarım neler olacak ne yapmalıyım?

İlk başlarda her şey iyi hoştu gerçek yüzünü gösterene kadar rüyadaydım sanki benim yaşım 19 onunki 27 elimde avcumda ne varsa kumarda yedi cinsel hayatımızda yok ve benim ilkim herşeyi onunla yaşadıgımdanmıdır bilmiyorum insan gibi davranmıyor artık eve geceleri geliyor hakaretlerin ss leri var psikolojikmen çöktüm ne iyiyim nede kötüyüm eskiden aglamadıgım gün kalmıyordu annemin evine geldim normalde böyle birini asla çekmem ama neden ondan kopamıyorum? ya da nasıl yapmalıyım artık sevmiyorum kendimi kadın gibi hissettirmiyor ben kendi evimizdeyken ayrılmak istedigimde peşime düşüyor yalvar yakar oluyor düzelecegine inandırıyor 1 saat geçmeden tekrar aynı oluyor ben insanları aşagılayan kişileri sevmem ilk başta öyle degildi şimdi evin içindeyken insanları aşagılıyor tiksiniyorum beni resmen manipüle ediyor annemin evine geldigimde ise hiç umursamıyor aramıyo yazmıyo boşanmak istiyorum dedigimde hemen ben nafaka vermem eşyalarıda vermem diyor ben paradan bile bahsetmemişken hemen onu düşünüyor ailesi bana sahte bilezik taktı seslenmedim üstüne benim altınlarımı yediler seslenmedim ama artık bilmiyorum lütfen yardımcı olun boşanırken benim haklarım neler olacak ne yapmalıyım?
Narsist birinden boşanırken benim haklarım neler olacak ne yapmalıyım?