Help Mee!! Bir türlü bir gelişme olmayan ve sonuca ulaşılamayan bu olaydan çıkarılabilecek sonuç ve yapılacaklar neler sizce?

Arkadasimin sevgilisiyle otururken bize ne zaman Okey öğreteceksin dedim ben sevgilime öğretirim sanada Han gelip öğretsin dedi handa onun arkadasi Han nerede diyip duruyordu ertesi gün bir anda bizi arayıp okeye çağırdılar gittik oynadık Han bana öğretti daha sonra okeyden kalktık dershaneye geçtik hiç konuşmadık ama sürekli bana kaçamak bakışlar atıyor Etütte yanıma oturuyor ben içeri girince arkadaşları ona sesleniyor benim ismimin yazılı olduğu yoklama kağıdını fotoğrafını çektiğini gördüm Ama adam akıllı hiç konuşmuyoruz 2 haftaya yakindir hep yanyana oturuyoruz yanyana ikende biraz utanıyormuş gibi geldi kaçamak bakislar atmaya devam ediyor yakin bi kiz arkadasi var beni gorunce kız ona daha yakin davraniyor cocuk ona kanka falan diyor sizce napmaliyim bu çocuk benden hoşlanıyormu olay nasil bi sonuca varabilir

Help Mee!! Bir türlü bir gelişme olmayan ve sonuca ulaşılamayan bu olaydan çıkarılabilecek sonuç ve yapılacaklar neler sizce?