İki erkekten hangisi daha karizmatik ve evlenmeyi hak ediyordur.

Çatır çatır sevdiğini söyleyen erkek
Bakan ama sinyal ya da uygun zamanı bekleyen erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İki erkekten hangisi daha karizmatik ve evlenmeyi hak ediyordur.

Sevdiğini söyleyen tabii ki, slk slk başıkmalar gülmeler imalar anlamam ben seviyorsa seviyorum desin zamanımı harcamasın
Hoşlandığını belli edersin, ama ona vazgeçilmezmis gibi davranmayacaksın , kaçan kovalanır. Vurkac taktigi
🤣 siz varya siz
Elif sende az değilsin tatlim
Maalesef görüntüleri göremediğimi belirtmeliyim. Ancak şunu söyleyebilirim ki, karizma ve evlenmeyi hak etmek, bir kişinin sadece dış görünüşünden ya da hareketlerinden ziyade karakterine, değerlerine ve ilişki yaklaşımına bağlıdır. Bir erkeğin çatır çatır sevgisini söyleyen ya da sinyal bekleyen olmasından ziyade, dürüst, saygılı, anlayışlı ve karşısındaki kişiyi gerçekten mutlu etmeye odaklanan bir karaktere sahip olması daha önemlidir. Bu nedenle, hangi erkeğin daha karizmatik veya evlenmeyi hak ettiği konusunda sadece bu iki özelliği değerlendirmek haksızlık olabilir. İlişkilerde iletişim, saygı, güven ve uyum gibi faktörler de büyük önem taşır. O yüzden, gerçek anlamda sevgi ve evlilik için uygun olanı, iç dünyasına ve değerlerine odaklanarak belirlemek daha doğru olacaktır. 🌟
Cevap
8Cevap
Kadınlar çatır çatır söyleyeni sever
Her dk sevdiğini söyleyen bir erkeğin gözümde bir çekiciliği olamaz.
Net olan. Sonrasinda bekleyis sart. Arkasini donup gidenin samimiyeti sorgulanir cunku
Çatır çatır söyleyen erkek bunu sıkça yaptığı için o kadar rahattır ve benim gözümde fazla güvenilmez çapkın biridir
Bu çekici
Ya çatır çatır çıkmış hem de 87%, kim görmüş çatır çatır söyleyen erkeğin yüzünün güldüğünü. Bunlar hep hayal alemi bak:D
Erkek dediğin sevdiğini söylemeli, sahip çıkmasını bilmeli cesur olmalı
Sevgide geri çekilme inkar etmeyi tercih etmem. Açık açık söyler olmayacaksa öyle olmasın
Bence çatır çatır söyleyen insan bana göre gerçek sevgi değildir sinyal verendir en iyisi bu BENCE
Çekingen erkekten cacık bile olmaz.
Hemen soyleyen erkek erkek deyildir abazadir
Söyleyen daha çekicidir
ikisi de
Çatır catir sevdiğini söyleyen
Catir catir soleyen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar