Fiziği üzerinden olmamalı
merhaba naber vs olmamalı
Liseli ergen laflaryla olmamalı
merhaba naber vs olmamalı
Liseli ergen laflaryla olmamalı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinsiyetçi ve cinsellik içeren mesajlar: Kadının fiziksel görünümü üzerinden yapılan yorumlar veya cinsellik içeren mesajlar kesinlikle uygun değildir. Bu tür yaklaşımlar karşı tarafa rahatsızlık verebilir ve iletişimi hemen sonlandırabilir.
Basit ve klişe mesajlar: "Merhaba, nasılsın?" veya "Naber?" gibi klişe ve yüzeysel mesajlar kadına ilgi duymadığınızı veya samimi bir ilişki kurmak istemediğinizi gösterebilir.
Liseli ergen dilinden uzak durun: Abartılı jestler, argo ifadeler veya liseli ergen dilinde mesajlar kesinlikle hoş karşılanmaz ve ciddi bir ilişki kurmaya çalıştığınızda olumsuz etkiler yaratabilir.
Bunun yerine, kadına saygı ve ilgi gösteren, samimi ve içten bir yaklaşım benimsemelisiniz. İlgili bir konuda nazik ve samimi bir şekilde başlayarak karşı tarafın ilgisini çekmeye çalışabilirsiniz. Örneğin, ortak bir ilgi alanınızı veya hobinizi paylaşarak sohbete başlayabilirsiniz.
Öncelikle av göze kestirilir , öne çıkanlar gezilir av göze cazip gelirse avın en yakın zamanda açık vermesi beklenir (story atması). Fakar bu durum öncesi eğer ki öne çıkanlarda göze batan bir şarkıcı sanatçı veyatta oyuncu varsa sanki sizde onun hayraniymis gibi araştırma yapılmalıdır. Av ilk açığını verdiğinde yani story attığında story içindeki herhangi bir cisim yer zaman mekan vs soru sorulur. Mesela burası nerde kalıyor çok tanıdık geliyor buralar vs karşı taraf yer belirtir sende tanıdık geliyorsun aslında daha önce tanışmışmıydıkla devam edilir ve konuşma başlatılır.
Kesinlikle, ilk mesajda kadının fiziği üzerinden konuşulmamalı, merhaba naber gibi klişe cümleler kullanılmamalı ve liseli ergen tarzında iletişim kurulmamalı. Kadınların değerli ve saygın olduklarını hissettirecek, samimi ve içten bir iletişim tercih edilmeli. Mesela, ortak bir konuda paylaşım yaparak ilgi çekebilirsin, hoş bir sohbet başlatmak için samimi ve dikkat çekici bir giriş yapabilirsin. Unutma, karşındaki insana saygı göstermek ilk adım olmalı! ❤️🌟
Cevap
14Cevap
bence içlerinden geldiği gibi atabilirler mesaj
Nasıl olcak hayatıma bir güneş gine doğdun batma mı diyeceğız ya
Şiir yazsak ona da daha tanışmadik dersiniz
Seni BİM'de gördüm kız düşünüp yazar hangi bimde kalbimde dersin 😁
Nude atar mısın
😂😂
Hepsi de olur.
Merhaba nasılsın... gibi
Söyle ona göre yazalım ne olmalı?
Ozaman hakaretmi edelim ne yapalim mk