Mesaj atıyo cevap veriyorum konuşuyoruz. Hiç ilk mesajı atmadım alışıkta değilim açıkçası. Benden mesaj bekleyip tavırlara giriyor arkadaş. Normal mi bu durum?

Mesaj atıyo cevap veriyorum konuşuyoruz. Hiç ilk mesajı atmadım alışıkta değilim açıkçası. Benden mesaj bekleyip tavırlara giriyor arkadaş. Normal mi bu durum?
Bu flört mü şimdi bu ne abi iş görüşmesi gibi az sonra adamı dövecekmiş gibi bir konuşma biraz hoş davran emoji falan at şahsen benimle böyle konuşan kızlar oldu mu hee tamam bu beni istemedi diyip gidiyorum
O da bana ters konuşuyo yalnız. Emoji atmayan adama emoji mi atıcam
Kardeşim o zaman bu flört falan değil git eğlenebileceğin konuşabileceğin birini bul her şey tip vb değil mk konuşamadıktan sonra ne fark eder çocuk musunuz kardeşim önce sen yaz sen yaz vb muhabbetleri
Kaçan kovalanır taktiği zannediyor herhalde
Erkek mi
Evet ya onu kovalamamı istiyo beni deniyo şaka gibi
Yeni nesil erkekler bi tuhaf gerçekten. En aklı başında yorumu sen yaptın. Adamsın ☺️
Beklentıde olan asıl kendısı 😂
Bi de beni deniyo bi kaç gün mesaj atmıyo ben atayım diye. Peşinden koşturucak aklınca 😂
Hıc yazma kudursun 😂😂
Yazmıyorum o yazmadıkça ahshasj bu yeni nesil erkekler şaka mı her şeyi bizden bekliyolar 😂
Cevap
4Cevap
Normal. Niye surekli adam atsin ki. Sende iliski istiyorsan sende aticaksin ilk mesaji
Alışık değilim bu duruma daha önce fazla konuştuğum biri olmadı. Kaldı ki genelde ilk mesajı erkek atar erkek çabalar elde eder. Erkeklerin ruhunda avcılık var
Adam zaten atiyor sana surekli mesaj yani zaten erkek cabaliyor. Sen surekli boyle davranip naz yaparsan bu is olmaz. Nazin da cizgisi var. Alisik olmadigini belirtebilirsin ama yinede denemen gerekiyor. Gunaydin mesaji ile baslayabilirsin
Gunun nasil gecti diye sor
hayır ama çocuk haklı hepte erkekten beklenmemeli
Yazdığı alt tarafı bi günaydın. Taş atıp kolu mu yoruluyor? Uğraşmak zor geliyorsa yazmaz
aynı şey senin içinde geçerli senin için de zor olmamalı
Sen de yazmayınca sanki seni zorla konuşturuyomuş gibi hissediyordur haklı bence sende yazabilirisin
Alışık değilim. Peşinden koşayım istiyo istediği olmayınca da bozuluyo triplere giriyo saçma değil mi?
Bide sen yaz bakıyım bi süre ne değişecek deniyerek öğren
İstersende bekle sürekli o yazsın o zamanda başlamdan biter bu iş
Sıkılır çünkü bu bana hiç yazmıyo der
Erkekler hani avcılık yapmak elde etmek istiyodu. Bunların son kullanma tarihi geçmiş galiba bozulmuş 😂
Olabilir
Kendi kendine flörtlesiyonuz sanıyo asıl mesele sana göre flörtlesiyonuz mu yoksa öylesine mi konusuyon
4 sene öncesinden tanışıyoruz ama muhabbetimiz yoktu yeni başladık konuşmaya tam flörtte sayılmaz
Keske atsaniz da benim gibi adannlDda rahat rahat acilsa
Evet atmalı kaybedıceği bişey yok
Alışık değilim sürekli mesaj atıp darlamaya. Erkek daha ön planda olmalı değil mi bu konularda?
Smeek ki bekliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?