Genelde egoları olduğu için olabilir aslında. ama burada gördüğüm kadarı ile hep kızlar erkeklerin peşinde koşuyor yani hep ilk mesajı atıyorlar. bazen güven sorunu oldukları zaman da ilk mesajı atmak istemeyebilirler.
Siz bu bilgisizlikle playboy olamazsiniz anca bir jadini düşürür onunla bir ömür yaşar tüm paranızı ona harcarsınız gene paranızı kadınlara harcayın bir tane sağlam sevgiliniz olsun sonra ona çaktırmadan onu istediginiz kadar aldatabirsiniz
Neyse konudan saptim kadın çocuk doğurmak için seks yapar bizde aynı sebepten yaparız biz keyfimize bakar geçeriz ama o dokuz ay çocuk belki ikiz belki ucuz tasiycak karnında o yüzden o seçer ama ona yazmayanlar arasından seçmez onu seçen ona yazan erkekler arasından seçer kadın çocuk yaptığı için ve nihayetinde çocuk kadına kalacağı için kadın çok titiz davranır ve öncelikle onu isteyen erkeklere bakar öteki erkekten etkilenirse önünden geçer yalandan adres sorar utanarak gülümser falan ama gene Akelade erkeğe yavsamaz soksa şu an her yerde seks yapiyodu bizi durduran dizginleyen kadınların bir değere pazara sahip olmasidir
Peşinden kosulmak ister. İmkansız olduğu hissini yaşamak ister. Kolay olduğunda erkeğinin tarafından aldatilacagi kanısı içindedir. İnsanoğlu işte. Hep başkasının ne düşündüğünü merak eder. Acaba kendisi ne düşünüyor diye kendi kendine hiç sormaz. Mutlu olmak , huzurlu olmak , sevme niyeti yoktur ki hiç hayat gayesinde. Karşısındaki koşsun, didinsin, onun için kendisini paralasın o da oturup bak benim için ne yapıyor diye hem cinslerine havasını atsın. Evlilik teklifinde kadın neden tek taşının resmini çekip paylaşır sizce. Bu sadece milyonlarca örnekten sadece 1 tanesi. Biz erkeklerin yapması gereken tek şey. Kendimiz olmak zorundayız. Bizi biz olduğumuz için seven birini bulmak. Amaç ve gayemiz bu olmalı. Geri gerçekten yalan. Yalan yalan ve gerçekten yalan.
Bu hangi anlamda ilk mesaj peki? Eğer hiç arada konuşma olmadıysa ben de atmam ilk mesajı. Ancak konuşmaya başladıysam karşı taraftan, ilk mesajı defalarca atabilirim karşımdaki insana.
Hım... O da şöyle bir durum aslında. Anladım demek istediğinizi. Iki taraf da birbirine sinyal veriyorsa erkeğin mesaj atması ilişkiyi çok daha güzel ve sağlam adımla başlatır çünkü. Evet kadın da atabilir belki ama bu ilk mesajı atan erkek olduğunda, kadın şöyle düşünür "Bu adam duygularından emin ve cesur. Benim verdiğim sinyalleri de doğru algılamış." Der ve karşılık verir. Ama bir kadın ilk mesajı atarsa bir nevi avcı durumuna düşer. Halbuki durumlar tam tersi olsa emin olun daha iyi ve sağlıklı olanı oluyor. En azından bence...😅
Genelde bu kızlar için basit bir şeymiş gibi görülür ama bana göre cinsiyetle alakası yok. İlk adımı erkekler atacak diye bir şey yok. Ben karşımdaki kişiden eminsem yani buna değeceğini düşündüğüm biri ise atardım.
Çünkü büyükleri dolduruyor. Sen atma o atsın diyor. Deniyor, aklı sıra işe yarayınca da nesilden nesile aktarıyor. Bazıları tutmayınca başkası haketmesin diye yırtık çıkıveriyor. İşte o yırtıklar hep daha mutlu oluveriyor.
Konuştu Türkiye dışında başka ülkede kı kızlardan bihaber olan genç... Git öğren bakalım yurtdışında ki özellikle avrupa da kızlar nekadar cesur ve atılgan. Sizin gibiler kaldırıyor gtlerini kizlrn
Katıliyorum Türkiye de guzel bile olmayan kızlar yurt dışındaki en güzel kizlardan daha guzel saniyor kendini fakat tüm avrupalılar sandığın gibi değil öyle sanıyorsan kendini kandırıyorsun arada kadınlarda geliyor ama sandığın kadar sık sık değil daha nadir oluyor genelde kadın hoşlantısını belli eden hareketler yapar ve erkek yanına gider yine ilk adımı erkek atar kadın atarsa eril ve dişil enerji yer değiştirmiş olur o ilişkide çok sağlıklı olmayabilir tabi sen neye istiyorsan ona inan kafani deve kuşu misali toprağa gömmek senin kararın
Bilmem.. ilk mesajı atmayı boş ver mesela bir adama meğilliyim diyelim bana ilgisi olduğunu çeşitli yollarla gösterse dahi hemen yelkenleri suya indiremiyorum karşılık veremiyorum. Neden hiç bilmiyorum.
En İyi Cevap