Basit, tavlanır olarak göreceğin bir kadını da bir selam ile tavlayamazsınız. Kadınlar doğası gereği seçici canlılardır. Tabiatın doğal kanunun da dişi canlıları kendi nesillerini koruma, büyütme ve gelecek nesillere aktarma bilinci ve iç güdüsüyle her zaman en güçlü erkeği seçer, en parlak tüylüsünü vs seçer. Kadınları tavlamak için.. Tavlamak demeyelim gerçi buna. (Kadının gönlünde yer edinmek diyelim) bunu yapmanız için önce kadının çevresinde onu rahatsız etmeden dolaşın. En azından şunu düşünsün.. Yanımdan geçen bu kırmızı montlu adam kim? X erkek bir kadına direkt tanışma mesajı atarsa o erkek yaramaz. Hadi onu geçtim. Sizi bir kaç defa bile görmemiş bir kadına tanışmak için attığınız adımı kabul eden kadın ne derece işinize yarar?
İlk mesajda değil selam yazmak, dünyanın en güzel sözleriyle de lafa giriş yapsanız bir kadını tavlayamazsınız. Zira tek bir mesajla olmuyor bu işler. Hâttâ genel olarak mesajla olacak iş değil. Beni bir erkeğin davranışları, duruşu, hissettirdikleri etkiler. Bunun için de zamana yaymaya ihtiyacım var. Onunla birlikte vakit geçirmeli, onu iyice tanımalı o şekilde etkilenme durumu gerçekleşmeli. Aksi halde etkilenme durumu sadece sözde kalır. Kısa sürede de etkisi kaybolur.
Hiç bir ilk mesaj kadını etkilemez, ben bana yazılan %99 hiç bir mesaja dönmüyorum. Önemli bir şey olmalı buradan moderasyon veya önemli bir şey gibi... Çok ısrar edenleri engelliyorum Zaten mesaj kutumu kapattim
Bir kadına doğrudan doğruya tavlamak için yürünmez. Sen tavrını ve tarzını ortaya koyup ilgini belli edersin, kadın da sana ilgi duymuşsa yeşil ışık yakar. Tabi sitemizin bazı motorları gibi herkese yürüyüp yeşil ışık yakanlar başka. Onlar zaten tav, ayrıca tavlamana gerek yok zaten.
Tek cümle ile olacağını düşünmüyorum. Normal insanlar , önce selamlaşır. Ardından gelen sohbet veya konular bir ihtimal ortak paydada buluşur ise, tanış olma aşamasına geçilebilir.