Acil yardıma ihtiyacım var, bir İspanyol erkeğine aşık oldum. ?

Arkadaşlar bir ispanyola aşık oldum. Aramızda da yaklaşık 20 yaş fark var. Ama hayatımda böyle bir erkek tanımadım, ve şu an deli olmuş vaziyetteyim sabahtan akşama kadar durmadan onu düşünüyorum, sürekli fotoğraflarına falan bakıyorum. Adam beni lal etti. Normalde o da benimle ilgileniyor gibiydi sürekli mesaj atıyordu sabahlara kadar konuşuyorduk (ki bilirsiniz uykunun onlarda ne kadar önemli olduğunu) partiden partiye koşup birde üstüne uyuyacağı zamanlarda bana mesaj yetiştirmekle uğraşıyordu. Normalde bana yaşını ufak söylemişti biz ilk konuşmaya başladığımızda ama sonrasında iş ciddiye binince gerçek yaşını söyledi ben sorun olmadığını söyledim. Senin için sorun mu diye sorduğumda o da sugar daddy muhabbeti yapar insanlar bize lafına getirdi bende benim için bunların önemli olmadığını falan söyledim. Zaten öyle çok mükemmel hayat şartlarında yaşayan bir insan değil, tamamen aşk yani. Ama şöyle bi sıkıntı var, normalde bana senin için Türkiye'ye gelirim bile diyen insan şu anda bana mesaj bile atmiyor. Attığım mesajlara cevap vermiyor. Acaba ben yanlış bişey mi söyledim, ya bu insanların kültürü nedir ya da tam ilgilenmesini mi sağlayamadım anlamadım. Önceden İspanyol erkeklerle takılmış birileri bana bi ipucu versin yardımcı olsun, çünkü ben niyeti bozdum şu an gel dese koşa koşa giderim gel demese bile ben bu adamı en az bir kere yüzyüze görücem ölmeden, yoksa gözüm açık giderim. Lan valla aşık oldum hayatımda böyle bi erkek tanımadım bunlar cinli mi perili mi büyülü mü nedir anlamadim gitti. Hani annen hamuruna şeker katmış muhabbeti varya sanırım bu İspanyol erkekleri için geçerli. Aşırı etkilendim. Lütfen fikir

Acil yardıma ihtiyacım var, bir İspanyol erkeğine aşık oldum. ?