Bir hafta önce ilk cinsel birlikteliğimi yaşadım. Çocukla aramda üç yaş var. İkimizin de ilk cinsel ilişkisiydi. Bu yaşandıktan birkaç gün sonra bana biz neyiz diye sordu. Çünkü motor kazası geçirdiğini ve ölümden döndüğünü bu yüzden de o andan sonra bu soruyu sürekli düşündüğünü söyledi. O fransada ben almanyada yaşıyorum aramızda 1 buçuk saatlik bir araba yolculuğu var sadece. Çok uzak değiliz ama uzak ilişki yapabilir miyim bilmiyorum dedi. Öte yandan seksen fazlasını istediğini söyledi. Ben de ilişkiye şu an hazır değilim dedim ama seninle buluşmak istiyorum dedim. O günden beri bana 10 saatte bir cevap veriyor hatta buluşamam çünkü başka kızlarla da konuşuyorum onlarla sevgili olma ihtimalim var dedi!!! Bana yalanmış gibi geldi çünkü ben ilişki istemiyorum demeden önce bana şunu demişti: Başka biriyle de konuşuyor musun? Çünkü birkaç defa başıma geldi. Konuştuğum kızlar beni bir anda bırakıp sevgili buldu bunun tekrar başıma gelmesini istemem. ? Gün geçtikçe daha fazla düşünüyorum. Muhtemelen beni takmadığı içindir ama ne yapmalıyım? Dikkatini çekmek istiyorum. Şimdi fransadan ayrıldım 1 ay sonra tekrar geleceğim. O zamana kadar beni sadece instagramdan görüyor olacak. Ne yapmalıyım?
Vazgeç
Savaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Ben müslüman değilim seks kısmını bu kadar büyütmeyelim. Biliyorsunuz ki türklerde başka dinler de var…
Yani absürt olmuş biraz, ortada ciddi bir sevgili durumu bile yokken bir lişkinin en son evresi cinselliği yaşamanız. Belli ki karşılıklı olarak tek istediğiniz takılmaktı. Şimdi onun daha fazlasını istemesi daha fazla sevgiden ziyade daha fazla seks yapmak istemek bana sorarsan. Sen de istemediğini söylemişsin, sevmiyorsun demek ki sen de. Peki neden onun başka kadınlara yönelmesini istemiyorsun? Madem o başka kadınlarla da bir arada olabilir neden bu zamana kadar hiç bir şey yaşamamış mesela? Sorulacak bir çok soru var ama önemli olan senin ne istediğin. Onunla sevgili olmak mı istiyorsun onunla sadece takılmak mı istiyorsun ortada belirsizlikler var.
Ben deistim bu arada. Bunu söylememin sebebi cinsellik çok fazla bir tabu değil benim için. Ve ona söyledim tekrar yapalım diye ama ilişki istemiyorum dediğimden beri ne buluşmak istiyor ne de seks
Anlıyorum, senin beklentin sadece takılmak ama o çocuk senden duygusal anlamda bir şeyler bekliyor. Duygusallık üzerinden seksi devam ettirmek istiyor anlaşılan. Ama sen bunu istemiyorsun ve ne yazık ki yapacak bir şey yok, pek üstelemenin anlamı yok. Türkiye de takılmak isteyen kadınların üstüne atlıyorlar. Avrupa'nın da farklı olduğunu sanmıyorum. Çocuğa karşı herhangi bir duygusal çekim hissetmiyorsan niyetin sadece cinsellikse o olur veya olmaz yerini başkası doldurabilir. Üsteleme bence, ha illa bu çocuk olacak diyorsan biraz kullanmak gibi olacak ama. Ufacık bir sahte umut verirsen yine bir şeyler yaşamak ister bana sorarsan.
Hayır ya ben kaç gündür düşünüyorum aşık mıyım diye. Ben olayı çok iyi anlatamadım pardon. Çok istiyorum onu yani. Hem aşk hem seks falan işte ama kıllanmak değil amacım
Çocuk anladığım kadarı ile hafif siyahi, anlaşılan melez bir çocuk Fransa da o tarz bir çocuk bulmak senin için zor olmaz. Simsiyah zenciler ben Fransızım diye geziyor. Neyse konu bu değil, çocuğu korkutmaktan kastın cinsellik yaşandı diye hemen ciddi bir şeyler bekler gibi gözükmemekti sanırım. Ama o zaten bunu istiyormuş yanlış bir hamle olmuş ama düzeltmeyecek bir şeyde değil. Yapacağın şey basit, ben düşündüm karar verdim seninle daha çok duygusal anlamda bir ilişki istiyorum diyebilirsin. Ama zamana da bırakıyorum, zamanla her şeye karar verip adım atabileceğimizi düşünüyorum diyebilirsin. Bir kaç ay takılırsın doyasıya yaşarsın yaşayacağını sevgili adı altında ilerleyen zamanlar da kafana yatırıyorsa daha ciddi bir şey yaparsın. Senin şu an niyetin belli zaten.
Aşık değilsindir bana sorarsan insanlardan ve insan ilişkilerinden iyi anlarım. Kadınlar bir kere seksin tadını alınca tekrar tekrar ister hale gelirler. Senin de ilk deneyimin olsa da belli ki senin tarafından keyifli geçmiş. Bu duygu onu arzulamana ve istemene sebep oluyor. Aşık olsaydın eğer çok daha farklı olurdun. Niyetin sadece seks.
Doğruyu söylemek gerekirse aşırı acıdı ve çok zorlandım ama o beni sürekli sakinleştirp bekledi 2 saat boyunca içeri girmeye çalıştı. Çok nazikti bu yüzden hoşlandım ondan zaten. Çünkü bir kere daha denemiştim başkasıyla (türk) olmamıştı. Ve o çocuk otoyola tır sokar gibi girmeye çalıştı. Afedersin de yani öyleydi. Ama bu çok tatlı ve nazikti.. ve haklısın bu arada söylemeliyim ne kaybederim ki
Olması gereken o elbette. Otoyola tır sokmak deyimi de baya komik oldu. :D O kadar küçük bir organa, 2 saat esnememiş sonuçta. Her neyse, o çocuk bilinçli olmasının sebebi cinsel eğitim alması ile alakalı. Sessizce, sakince, nazik bir şekilde yapılır o iş partner ıslandığı anda hazır konuma gelir. Bu konu baya uzar :D Konu bu değil, yeri de bu değil. Bence söylemelisin evet, şimdilik duygusal bir şeylere adım atalım, gezelim, eğlenelim, konuşalım, yaşayalım yaşayacağımızı zaman bize gösterir demen yeterli bence.
Iste bu yuzden gavurlarla iliskiye girmiyorum, zaten karaktersiz olduklari gibi hijyenik de degiller ebola, hiv, hpv, herpes, cuzzam ne varsa bunlarda. Uzulerek soyluyorum ki seks icin kullanildin kucuk hanim. Onun da ilki falan degildin fransiz olacak da 20-26 yas araliginda olacak da sevismemis olacak. Papaz erigi, yersen.
Bu arada tedirgin oldu sordu bi hastalığın var mı diye ben de dedim olamaz herhalde hiç yapmadım sonuçta. Ama seksten sonra sordu bu bakir olduğunu kanıtlar bence😅
@1ACIMASIZBİRİ ben amerikadayim senelerdir. O milli kimlik ve benlikle alakali bir durum. Ben eve ayakkabilariyla giren sokaklara ciplak ayagiyla basan, her gun icip sizan ortalik yerde kendini rezil kepaze eden kadinlara ait degilim. Bir turk kizina aidim ben. Elbette bu benim sen degilsin. Isin dini boyutu umrumda degil zaten ben deistim
umarim kondom kullandirtmissindir. Paris'e gittiysen bilirsin her taraf les gibi kokar, toplu tasimalari pislik icindedir, aile vaftizlerinde babaanneden baslar ayni suda en son bebegi falan yikarlar, sagdan soldan kanalizasyondan oradan buradan sicanlar fareler cikar. Eli ayagi pistir en son ne zaman yikanmistir acaba, umarim sagligina birsey olmaz yazik gencecik kizsin dikkatli ol.
Çok nazik çok iyi ve zaten fransa sınırında yaşıyor fransızlarla hiç benzemeyen bir çocuk. Seksten önce esnasında ve sonrasında olmak üzere üç kere duş aldık😅 Kondom kullandım tabiki.
yazma bence, az erkek olsaydi sana yazardi zaten. Demek ki istemiyor. Tekrar uzulerek soyluyorum ki senin duygusal boslugunu kullandi benim yorumum bu.