Fransız bir çocuğa aşık oldum ne yapmalıyım?

Bir hafta önce ilk cinsel birlikteliğimi yaşadım. Çocukla aramda üç yaş var. İkimizin de ilk cinsel ilişkisiydi. Bu yaşandıktan birkaç gün sonra bana biz neyiz diye sordu. Çünkü motor kazası geçirdiğini ve ölümden döndüğünü bu yüzden de o andan sonra bu soruyu sürekli düşündüğünü söyledi. O fransada ben almanyada yaşıyorum aramızda 1 buçuk saatlik bir araba yolculuğu var sadece. Çok uzak değiliz ama uzak ilişki yapabilir miyim bilmiyorum dedi. Öte yandan seksen fazlasını istediğini söyledi. Ben de ilişkiye şu an hazır değilim dedim ama seninle buluşmak istiyorum dedim. O günden beri bana 10 saatte bir cevap veriyor hatta buluşamam çünkü başka kızlarla da konuşuyorum onlarla sevgili olma ihtimalim var dedi!!! Bana yalanmış gibi geldi çünkü ben ilişki istemiyorum demeden önce bana şunu demişti: Başka biriyle de konuşuyor musun? Çünkü birkaç defa başıma geldi. Konuştuğum kızlar beni bir anda bırakıp sevgili buldu bunun tekrar başıma gelmesini istemem. ? Gün geçtikçe daha fazla düşünüyorum. Muhtemelen beni takmadığı içindir ama ne yapmalıyım? Dikkatini çekmek istiyorum. Şimdi fransadan ayrıldım 1 ay sonra tekrar geleceğim. O zamana kadar beni sadece instagramdan görüyor olacak. Ne yapmalıyım?
Vazgeç
Savaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ben müslüman değilim seks kısmını bu kadar büyütmeyelim. Biliyorsunuz ki türklerde başka dinler de var…