Merhaba 2 farklı habercileri olan bir falciya gittim. Yalnız bu fal değildi yani ortada ne kart ne de kahve yoktu sadece bana bakarak konuştular. İkisi de hayatımdaki kişinin nasibim olduğunu kaderlerimizin bir yazıldığını ve evlenecegimiz tarihi birebir aynı söylediler. İkisi de aynı kelimeleri söyleyince inanmak istemek elbette içten geliyor. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gaybi bilen Allah. Böyle durumlarda genelde yönlendirme oluyor
Cinler atıp tutuyor ya
Yok aslında o iş öyle değil cinlerin insanlar üzerinde çok güçlü bir psikolojik manüpilasyon etkisi var yani seni inandırdığı bir şeye her adımda fikirlerine etki ederek yönlendirebilir
Cinleri bana mı anlatıyorsun
Hshwbsbbwz
Haklısın sen normal değilsin.
Neden öyle dedin ki
Hissiyat
Var mı sende carpilma filan
@ahmetmuhsin77 abi sen bana cevap ver gözünü seveyim 😂
Buyur sor jsjebs
İstediğini sor ama fala karşıyım büyüye de karşıyım
Yok ben genelde rahatsız insanlara bakarım hislerim kuvvetli
Gitme falcıya, ha fal ha meditasyon dikkat et bak sonra hoca hoca gezersin
Hoca misin yani
Hayır değilim
Korktu hzjwhs
Korkma bana bak demem
Bir durum var bende baktığım bir insanın kişiliğini sorunlarını üstündeki ağırlığı nazarı büyüyü belayı görür hissederim. Sıkıntılı arkadaşları bildiğim duyduğum kişilere yönlendiririm
Ne diye korkayim la 😄
Benim öyle korkularım yok
Korkan insan başkalarının iyiliği için yönlendirme yapmaz zaman zaman benimde rahatsız ediyorlar bu yüzden
Yönlendirmeden kastettiğini n şey nedir tam olarak
Büyük sorunlar yaşıyorlardı rukiyeciler hüddamlar var eski bir arkadaşımın önerdiği onlara yönlendiriyorum
Anlıyorum
ALLAH ümmetin Yardımcısı Olsun amin
Bende ne hissettin la zbbwbz
Amin ecmain
Senin belli başlı sorunların olmuş hem kendince hemde etrafında sende baya bir merak olmuş bu konuya dair
Adamsın lan
Jznwnznwn
En azından korkum kalmadı denecek kadar ilerledim diyeyim elhamdülillah biiznillah
Zaten korku başa bela korkmayana bir halt yapamazlar😄
Tabi tedbirler var
Onları yapmazsan ve ALLAH müsaade Ederse öyle şeyler yaparlar ki sorma gitsin
Tedbirleri alacaksın demen gerekeni diyeceksin ALLAH a sığınıp sonra korkmayacaksın
var mı bi isteğin
Soru sahibi sen ne soracaktın lan soruyu soran bayıldı mi ne hzhwj
Hepsi kayboldu zjnez
Sağol Allah razı olsun 😄
Amin cümlemizden
Noldu niye sustun birden bende şu an olan sorrunla mi alakalı doğru söyle
Senden hiçbir hocanın numarasını istemeyeceğime söz veriyorum istersem engelle
Yok be ağa çalışıyorum 😄😄😄
Haa tamam kolay gelsin broma sdfghjm
Yani kısacası inanma sana soylenilenlere diyorsun. Açıkçası bende ilk gittiğim kişide inanmadım ikinci kişide inanmaya başladım. Yonledirme derken beni buna inandırmaya ve ümit vermeye mi çalışıyorlar
Hayır senin şüphesiz geleceği Allah'tan başkası bilemez hadisinde tamamen reddiye yapıyorsun ve insanların geleceği görebileceğine inanıyorsun. Bu sende zaafiyet olusturuyor ve sana fal bakan kişilerin gerçekten aracı cinleri varsa bunlar senin kalbinden sana vesvese veren şeytana ne yöne ileteciğine dair bilgi veriyor sen buna inanıyorsun ve içindeki vesveseler her aklına geldiğinde o inan bu yolda yürü diyor. Sevdiğin insan da imanı zayıf ise aynı yönlendirme ona da yapılıyor sonra aranızda zinadan tut her türlü gunaha kadar yol aciyorlar evlenince fitne fesat sokuyorlar aranıza mutsuz günahkar bir aile oluveriyorsunuz. kafir cinler insanların kendilerinden üstün yaratıldığını kabul etmeyen şeytana tabi olduklarindan seni yani insan oğlunu daha ezik günahkar bir duruma girmesi için mücadele veriyorlar
Bu işin en detaylı açıklaması bu
Falcilarin durumu da şöyle senin ismini cismini bilseler yeter cinler ışık hızında hareket eden varlıklar kendi alemlerinde ve her yerdeler falcilar bunu internet gibi kullanıyor. Ve cinler çok uzun zaman yaşıyorlar gençleri 100 150, yaşında. Falcı hakkında bir şey öğrenmek isteyince cinler devreye giriyor senin hayatın boyunca gittiğin bulunduğun her yerdeki diğer cinlere sorup sorusturuyor öğrenmek istediği herşeyi öğreniyor geçmişe dair
Baştan anlat, şu an nişanlı olduğun kişiyi mi nasibin olduğunu söylediler yoksa hayatında kimse yokta şu şu senin nasibin olacak ilerde mi dediler
Sevgilim olan kişi ile evleneceksin dedi. 2 çocuğun olacak seneye Eylül Ekim gibi yüzük takacaksin falan
Ama gittiğim 2 kişi de aynı şeyleri soyledi
Kafir cinler Müslüman bir insanın imansız olarak ölmesi için kendi canlarını evlatlarının canını bile feda ederler , o kadar Müslüman ve İslam düşmanı hepsi , bu yüzden ilk gittigin kişinin Cinleri seni inandırıp dinden uzaklaştırmak için ya da dininden koparmak için gittiğin diğer falcıya kadar takip edip o falcının cinlerine " biz bu kıza böyle dedik harfiyen aynısını deyiniz ki iyice inansın , farklı bisey demeyin haa" demiş olabilir ( ki iyice inanasın)
Soru sahibi ne sormak istiyorsan buyur sor
Yani kısacası soylenilenlere inanma hepsi yalan mı diyorsun?
Evet bak sana birazdan ne anlatıcam
Geçen bi yerde gördüm biri demişti ki , yıllar yıllar önce bi falcı senin kaderinde şu isimde bi erkek var onunla evlenip mutlu olacaksın, kız yıllar sonra o isimde biriyle tanışıyor, ama EVLENEMİYOR hatta, peki o kişiyi onun karşısına çıkaran kim , muhtemelen falcinin cinleri, azılı kafir cinler insanı imansız hale getirmek için sadece o an değil ALLAH izin Verirse 100 sene uğraşırlar
Falci evlenip mutlu olacaksın demişti ama kız evlenemedi o çocukla
Bu ne anlama geliyor, cinler de falcılar da insanlar da geleceği ve gaybı bilemez yalnızca ALLAH Bilir
Falcıya inanıp da imanı zedelensin diye o isimde birini karşısına çıkardı cinler sadece o kadar bak gör ki evlenecegi kişi o çocuk değilmiş evlenemediler
cinnileri mi war
E var iste
@ahmetmuhsin77 warrr