Gündem Gündemi yorumlamasını dört gözle beklediğiniz gazeteci kim? Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sizce hangi gazeteci Cüneyt Özdemir Fatih Altaylı Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gündemi yorumlamasını dört gözle beklediğiniz gazeteci kim? Cevapla Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Gündem konusunda 499 cevap paylaştı. Fatih Altaylı'nın çıkışları güzel ama ne zaman ne tarafta duracağı belli değil... 1 0 Yorumla
furypistons Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Uzun zamandır bir yorumcudan haber dinlemiyorum daha çok okuyorum ama bana göre eskiler başkaydı mesela; Reha Muhtar gibi 1 0 Yorumla
turgay2 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Gündem konusunda 723 cevap paylaştı. fatih altaylı kadar taraflı biri halen yok piyasada, youtubeye reklam vererek hayatta kalmaya çalışan bir fosil. 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 46 , eic 63% 1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Altaylı Haber Türk'te iken kısıtlı idi ama şimdi iktidara çok iyi muhalefet yapıyor. 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Gündem konusunda 971 cevap paylaştı. kendim daha iy yorumluyorum çnkü hiç bir tarafın adamı değilim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 14,5b cevap paylaştı. hiç biri değil 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 yıl Gündem konusunda 718 cevap paylaştı. Yılmaz özdil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fatih Altaylı'nın çıkışları güzel ama ne zaman ne tarafta duracağı belli değil...
Uzun zamandır bir yorumcudan haber dinlemiyorum daha çok okuyorum ama bana göre eskiler başkaydı mesela; Reha Muhtar gibi
fatih altaylı kadar taraflı biri halen yok piyasada, youtubeye reklam vererek hayatta kalmaya çalışan bir fosil.
Altaylı Haber Türk'te iken kısıtlı idi ama şimdi iktidara çok iyi muhalefet yapıyor.
kendim daha iy yorumluyorum çnkü hiç bir tarafın adamı değilim
Cüneyt Özdemir 👍
hiç biri değil
Fatih Portakal
Yılmaz özdil
fatih altaylı
Fatih Altaylı