2 gündür okulumuzda yaşanan ve uzeri ortulen intiharlarda öğrencilerin ailelerinin bilinçli olarak korkutulduklarinin ve yalniz birakildiklarinin ülkede duyulması ve için uğraşıyoruz, ugrasiyoruz dedigim 3 kisiyiz oyle bir topluluk falan da degiliz yani sadece duyurabilecegine inandigimiz yerlere anlattik ve duyuldu. Ama olay mayısin ortalarında yaşanmasına rağmen dünden beri yeni haber oldu. Benim bildiğim gazetecinin kendisi zaten araştırmacıdır kendi duyar gelir araştırır öğrenir vs. Biz ancak bir ay sonra duyurabildik diye haberi yapması gereken mecranin da bir ay sonra haberi oluyor böyle saçmalık olabilir mi ya hayır, her mesleğin carpikligina bir şekilde alıştım ama su medyaninkine asla alisamiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burası Türkiye, burada gazeteci de ekmeğinin derdinde doktor da. Hiçbiri mesleğinin elinden alınmasına yol açacak şeyler yapmıyor maalesef. Okudum haberleri çok sıkıntılı bi durum gibi duruyor.
Haber o kadar temelsiz yayıldı ki tarikat zannetti insanlar ama alakası yok aslında sıkıntı tamamen üniversitelerin iktidara bağlı olması. Okulda yaşanan hErhangi br olayda insanları, okulun iktidardan bağımsız bir ses kanali olmadigindan yalnız ve çaresiz birakmalari. Aman bu duyulursa akp zarar görür mantığı. Mesala öğrenci intihar ediyor niye çünkü her şeyi elinden alındı. Geleceği yok ama bunu açık edip duyurumazsin ne deniyorsa onu kabul ediyor yonetim. Veya biri mi itti? Hayır, o da duyurulmasin. Vs diye diye her şeyin üstü kapanıyor ve araştırmacı gazeteciden, savcıdan, polisten yoksun kendi başına yaymaya kalkan öğrencilerle durum paranoya hikayelere dönüyor, kimse aslını anlamayinca bir ton hikaye çıkaran oldu
Ben de tarikat diye okudum evet, her hafta birkaç intihar haberi çıkmaya başladı dediğin gibi gelecek görmüyorlar destek görmüyorlar, biri intihar ediyor ailesi diyor ki suçlu yok... Bu çocuk zaten sıkıntısını ailesiyle de paylaşmış ama onlardan cevap alamamış oluyor böylece. Dediğin gibi okuldan da bi medet umamayınca... Çok yazık cidden gencecik insanlar
Allah hepsini bildiği gibi yapsın başka bir şey demiyorum ne oluyor bu ülkeye nasıl bu kadar etrafı sarıldı kafam almıyor benim artık
Gazeteciler RTE ye çalışır
Ha gi univ
Neresi burasi