Kültür & Sanat Gazeteci olsanız nasıl bir haber yapardınız? Bravehrart Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Kadınlarla ilgili haber yapardım. Gazeteci olsanız nasıl bir haber yapardınız? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 5 ay Kültür & Sanat konusunda 5,2b cevap paylaştı. Toplumsal konular üzerine bir haber yapardım. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 5 ay Kültür & Sanat konusunda 590 cevap paylaştı. Zaten mesleğim gazetecilikti. İstediğin her haberi yapamıyorsun. O yüzden kendimi hiç yormazdım. 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Kültür & Sanat konusunda 466 cevap paylaştı. Günümüzde magazin haberleri ilgi çekici olduğu için onun üzerinden yapardım. 1 0 Yorumla
s Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 5 ay Global gündem ile alakalı olarak haber yapardım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Kültür & Sanat konusunda 15,6b cevap paylaştı. Ben önemli gördüğüm haberleri yapardım sadece 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Bir kesime hitap etmeden solcular ve savcıları eleştiren haberler yapardım sanırım 1 0 Yorumla
falafos Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 58% 5 ay Nasıl mesela 1 2 Yorumla Bravehrart 5 ay Kadınlar bizim için önemli, fakat bazı erkekler kadınları figüran yaptığı için güçlü kadınların haberini yapmak isterdim. Yorumla falafos 5 ay Bu harika olurdu kadın üstünlüğü olmalı Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 5 ay Kültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Video oyunları üzerine olur. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Toplumsal konular üzerine bir haber yapardım.
Zaten mesleğim gazetecilikti. İstediğin her haberi yapamıyorsun. O yüzden kendimi hiç yormazdım.
Günümüzde magazin haberleri ilgi çekici olduğu için onun üzerinden yapardım.
Global gündem ile alakalı olarak haber yapardım.
Ben önemli gördüğüm haberleri yapardım sadece
Bir kesime hitap etmeden solcular ve savcıları eleştiren haberler yapardım sanırım
Nasıl mesela
Kadınlar bizim için önemli, fakat bazı erkekler kadınları figüran yaptığı için güçlü kadınların haberini yapmak isterdim.
Bu harika olurdu kadın üstünlüğü olmalı
Video oyunları üzerine olur.
magazin haberi en güzeli :D