Sevgilimi arkadaşım ile aldattım?

Arkadaşlar sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz ve ben bunun eski sevgilisi ile konuştuğunu görmüştüm ve bu memleketine annesi ve babasının yanına gittiğinde eski sevgilisi ile dışarıda gezdiğini öğrendim kavga ettik benim evimde ben evden çıkıp gittim aksama kadar arabam ile gezdikten sonra yakın kız arkadaşımı arayıp durumu anlattım oda beni evine davet etti o gece onda kalmak istedim oda kabul etti ev arkadaşları memleketlerine gittiği için hem evde de tekti bizde evde kız arkadaşımla alkol aldık ve o gece birlikte olduk şu an ikimizde pişmanlık duyuyoruz ama kız arkadaşım sevgilime göre daha anlayışlı bir insan ve ben sevgilimle ayrılmayı da düşünüyorum kız arkadaşım geçmişte benj sevdiğini de biliyordum sizce sevgilimden ayrılıp kız arkadaşıma bir şans versem mi
Güncellemeler
+1 yıl
Herşeyi konuştuk arkadaşlar bitti ayrıldık kötü bir ayrılık oldu ama ilk ben ona sordum aldattın mi diye sağolsun ilk başta inkar etmesine rağmen Bursa ya gidince eski sevgilisi ile gezip gece yattıklarını kabul etti eski sevgilisi ile bende olanları söyledim kavga ede ede ayrıldık şimdi kız arkadaşımın yanına gidicem konusucam yine beraber içicsz kabul ederse
Sevgilimi arkadaşım ile aldattım?