Alman bir adamla konuşmaya başladım , ona aşık olmak yanlış bir şey mi olur?

3 gün önce konuşmaya başladık, bir dil öğrenme uygulamasında karşılaştık ve biraz sohbet ettik kendimizden bahsettik , sonra bana numaram için yalvarmaya başladı. bende ona numaramı verdim. ama sürekli kavga çıkartıyordu ilk başlarda sanki sevgiliymişiz gibi. bana son görülme bilgisini açar mısın , hayatımdaki herkesin son görüldü bilgisini görüyorum seninkide açık olmalı tarzı şeyler dedi. ben ilk başta hayır desemde sonradan açtım. sonra bu bana işte benden başka konuştuğun erkekler vardır falan demeye başladı. bilmiyorum aşırı kontrolcü birisi gibi ama bir yandanda ondan hafiften hoşlanmaya başladım. dün gece 1 saat sesli konuştuk. ingilizce konuşuyoruz ama o da biraz türkçe biliyor, benim ingilizcem çok iyi olmadığı için bazı şeyleri sürekli türkçe anlattı bana... bana sürekli hayatındaki iyi birisiyle evlenmek istediğini söylüyor, sevgili olabilcek miyiz falan diye soruyor. ve bana sürekli sen beni sevmiyorsun , konuşmandan öyle hissediyorum , bana söz ver benden gitmeyeceksin falan diyor. arama mesafe koymalı mıyım? sizce amacı kötü müdür?

Güncellemeler
+1 yıl
çocukla paranoyaklığı yüzünden çok şiddetli kavga çıkardım , konuşmayı bıraktık.
Alman bir adamla konuşmaya başladım , ona aşık olmak yanlış bir şey mi olur?