Merhaba arkadaşlar size bi sorum olcak neden bir erkek arkadaş olarak gördüğüm sevdiğim halde ben seni arkadaş göremiycem der tamm duyguları var bunu anlıyorum ama böyle kaybetmek neden ister bunu anlayamıyorum bi de şu var ki lütfen kimse yanlış anlamasın beni kimseye umut vermek gibi niyetten değilim neyden oyum erkeklerin sır ve anlayış konusunda bir kız arkadaştan daha özellikli davrandığını biliyorum ben önem veriyorum ona ama bu sevgilik konusunda değil arkadaşım olarak görüyorum değer verip seviyorum onu kırıp incittip üzülmek istemiyorum bunları hak eden biri değil ama yapamiycagim şeyleri de yapamam en son şeydir onun kötülüğünü istemek lütfen kırıcı yorumlar yapmayın ne istediğimi bilecek yaştayim ama bi erkek olarak sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum?🤔
Sağlıklı bir ruh haline sahip demek ki. Duygu tek taraflıysa, arkadaş olarak kalmayı kabullenip kaybetmeyi göze alamayanın, kendisine faydadan çok zarar getireceğini kavramış ve kestirip atmayı tercih etmiş. En doğrusunu yapmış valla takdire şayan.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Himm şimdi anladım. durumu ama çok isterdim arkadas olarak kalmasını
Maalesef görüntüyü göremiyorum, ancak metinde anlatılan duygulara odaklanarak cevap vereceğim. Bir erkek bir kadını böyle kaybetmek isteyebilir çünkü onun duygularını karşılıksız bırakmak istemez, ilişkiyi zorlamamak adına uzak durmayı tercih edebilir. Belki de kadının daha mutlu olacağını düşünerek uzaklaşabilir. Senin de dile getirdiğin gibi, kimseye umut vermek istememen ve onu incitmek istememen takdir edilecek bir tutum. Erkeklerin sır ve anlayış konusunda bir kız arkadaştan farklı davranabileceği doğru olabilir, herkesin ilişki tarzı ve duygusal olgunluğu farklıdır. Önemli olan, kendin olmayı ve duygusal sınırlarını korumayı başarabilmek. Dürüstlük ve anlayışla hareket etmeye devam etmen önemli. Unutma, en önemlisi kendine olan saygını korumak ve kendini incitmemek. 🌟
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle katılıyorum tek istediğim onu mutsuz görmemek 😔