Evet beyler biraz daha geniş düşünmenizi istiyorum. En mantıklı yorum yapanı en iyi görüş seçeceğim. Lütfen mantıklı cevaplar verin.
Sizce bir erkek bir kızı neden kaybetmek istemez?
Sizce bir erkek bir kızı neden kaybetmek istemez?
Hangi konumda olduğuna göre değişir. Adam tamamen bencil duyguları için mi yoksa tamamen duygusal nedenlerden mi kaybetmek istemiyor bilemeyiz. bir ton yorum çıkabilir. Her kaybetmek istemeyeni de dürüst insan sanmamak lazım. Belki de menfaati için kaybetmek istemiyordur. Alacağını aldıktan sonra umrunda olmayacaksınızdır... Ama sevdiği ve değer verdiği içinse ( saf ve beklentisiz duygularla) o halde iyi şeyler düşünülebilir. İnsanları tanımak için zamana ihtiyaç vardır. Nedenler pek çoktur. İnsanoğlu çok çeşitlidir. Beyninde dönüp duran hesabı bilemeyiz...
En mantıklı yorum yapan sizsiniz
Değer verdiği için başka ne için olcak yani. Değişik bir yorum istiyosan şu olabilir. Eğer kız seviyorsa onu ve beğeniyorsa belkide karşılıksızdır ve kızın sevgisiyle kendini mutlu hissediyordur ya da egosunu tatmin ediyordur bunlar bir ihtimal tabi.
Ama genel olarak insan sevdiğini kaybetmek istemez.
ona bağlanırsın aklından çıkmaz şarkılar onu dinletir sana herşey o olur sağı solu bir çift görünce yüzü güler keşke şimdi böyle olsak der kendini mutlu etmek ister karşısındakini sever bağlanır ona sevgisini gösteremezse bağlı kalır onu üzmekten korkar ama çok kızarsa üzer. eğer bir erkek bağlanmışsa biraz zor yani bırakması ben bağlandım 1 kere 2 yıl oldu ayrıldı şimdi şarkı dinliyorum o aklıma geliyor yeni sevgilisine hediye bakıyor sınıfta ama yapıcak bişey yok lütfen bizi üzmeyin biz bağlanırız.
Birini sahiplendiysen eğer onu ne olursa olsun kusursuz görürsünüz. Bu yüzden ne olursa olsun bırakmak istemez sadece senin olsun istersin.
Cevap
36Cevap
Sevdiği için gerçekten kaybetmek istemediği için varlığı huzur verdiği için yanında olmasi onunla konuşması rahatlattıği için derdini paylaşacak en iyi kişi olduğunu düşündüğü için zamanin en iyi onunla geçtiğini düşündüğü için onunla özel şeyler yaşadığı için.. Bunların hepsi olabilir..
Seviyordur istemez Ondan iyisini bulamayacağını düşünüyordur kaybetmek istemezparası vardır istemez kızın mirasına konmak ister istemez. Anlayacağın kişiye zamana mekana en önemlisi karaktere göre değişiklik gösterebilir bu sorunun cevabı vesselam..
Sevdiğini onunla mutlu olduğunu hissettiği an asla bırakmaz yeter ki bağlansın.
Ya seviyordur ya da s**iyordur. Cevap net kusuruma bakmayın.
İlerde bir yuva kurmak ister erkek koruyup kollar adam gibide sever
Ha böyle adamlara kadınlar denk gelmiyor orası ayrı :)
başkasını bulamayacağı düşüncesindendir yalnızlık korkutucu bir kavram
Erkeği tamamlayan o olduğu için asla kaybetmek istemez. Bir elmanın iki yarısı gibi... 😃
Seviyodur onsuzz bir hayat dusunemiyodur ona cok baglanmistir
Sevdiği içindir bir daha onun gibisini bulamayacağı içindir belki parası içindir belki bana kimse bakmaz dediği içindir bunlardır yani.
Eğer gerçekten aşıksa bilirki bir kalp bir kişinin olabilir onun orada olmaması o kalbin gereksizliği anlamına gelir
Eğer unuttuysan seni hiç hatırlamamıştır
Hatırlanan kişi gerçekten aşk olandır
çekinmiyodur o kızdan ya da çok zor elde etmiştir ya da kız çabuk unutan birisi olabilir
Adamsa, sevdiği için.
Erkekse, kendi kriterlerine uygun olduğu ve ailesine sunabileceği; o kaynana dırdırı çekip ağzını bile açmazken, evde yemeğin, kadının hazır olduğunu bilip hayatını raahatça yaşamak için.
seviyorsa, parasını yiyorsa, kullanıyorsa ,,, kaybetmek istemez
bunun 3 sebebi olabilir. 1) Çok seviyordur onsuz yaşayamıyordur ondan kaybetmek istemez. 2) Cinsel isteklerini yerine getirebilmek için. 3) Kızdan cinsellik dışında bir çıkarı vardır ondan olabilir.
Sevdiği için veya çıkarı olduğu için kaybetmek istemez
Sevdiği İçin Onun gibi bulamayacagı için KAfa yapısı uyduğu için Tenler uyuştuğu için
Hayalindekini bulduğunu düşünüyordur. İnanmazsınız bazılarımız evleneceği kızı kafasında tasarlar :)
Neden kaybetmek istesin sen önce bunun cevabını ver
2 tür erkek vardır bu konuda birisi eğlenmek için çıkarları için yalnız kalmamak için vs diğeri de gerçekten seven hayallerini o kızla süsleyen erkektir ama 2. türün değeri çok bilinmiyor işte :)
Ya asiktir ya da kendine guveni yoktur birdaha bulamam nefes alan bir kiz diye dusunuyordur
Sevdiğinden veya alıştigindan olabilir.
Alismak sevmekten daha zor gelir.
değer veriyordur sviyordur ve onun için gerçektn bir şeyler yapa bilir
çok seviyosa neden kaybetmek istesin öyle bişey düşünmez
Istihdam yok işsizlik den daha kötü hal aldı kız eflasyonu %70
yaşadıkları olduğu için, kızların namusu varsa onlarında şerefi vardır da ondan..
o kız kadar faydalanabilecegi baska bir kız bulamayacagı için
Onda kendini tamamlayan bir parçasını buluyodur
Çünkü gönülden bağlanmıştır bu kadar.
daha iyisini arar ama yanlış düşünce
Ilerde lazim olcagi icin.. 😆
Sevdiği için olabilir mi
Bilmem bana göre hiçkimse öyle değildir
Yenisini veya daha iyisini bulamayacağından korkar
daha iyisini bulamayacağını düşündüğü için
hazır bulmuş neden kaybetsin
2 seçenek ya iyi sevisiyor ya da iyi seviyor
Tek cevap sevgi !