Kendisinin değil de arkadaşının istemesine bir anlam yüklemeli miyim? Buradan bir ilişki doğabilir mi?

Üniversitede okuyorum. Sınıfımızda Gaziantep'ten gelen bir kız vardı ve geçenlerde sınıf WhatsApp grubunda bir hocamızın mail adresini istemişti, ben de anında hocanın mail adresini bulup cevap vermiştim, o da " Teşekkür ederim Ömer 🥰 " diye cevap vermişti. Dün de aynı kız önümdeki sırada oturdu ve benden kalem istedi. Buna fazla anlam yüklemiyorum, ama o anda yan sırasında 3-4 tane daha kız oturuyordu. Onlardan da isteyebilecekken arka sırasında oturan birinden istemesi beni biraz işkillendirdi. Daha sonra kızın yanına bir erkek oturdu ve o erkek bir süre sonra başını sıranın üstüne indirip uyudu. Kız da başını onun omzuna yasladı ve galiba resim çekti. Ders çıkışında " Teşekkür ederim " diyerek kalemimi geri verdi. Akşam ise kıza İnstagram'dan takip isteği attım, o da isteğimi kabul edip bana istek attı. Aynı kız bugün de yanında başka bir kızla birlikte öncelikle sınıftaki arka sıralardan birine oturdu, ben ise ön sıralarda oturuyordum. Kız yine kalem istedi, ama bu kez yanındaki kız aracılığıyla istedi. O anda dövmelerimi kremliyordum, ama o kalem isteyince hemen kalem kutumu alıp 1 kalem çıkarıp uzattım. Ben sınıftaki en ön sıralarda oturuyordum, yanımda ise 2 tane boş sıra vardı ve bir süre sonra kız yanındaki arkadaşıyla birlikte o sıralara oturdu; ama galiba dünkü çocukla sevgili olmuşlar veya sevgili olma yolunda ilerliyorlar. Ders bitiminde ise kız " Teşekkür ederim Ömer " diyerek kalemimi geri verdi.
Kendisinin değil de arkadaşının istemesine bir anlam yüklemeli miyim? Buradan bir ilişki doğabilir mi?