Tanışmışlık var zaten okulun başından beri Arkadaş gibiydik ( yeri gelir birbirimize birşeyler dahi ikram ederdik) ama emin olmamakla beraber benden hoşlanıyor da olabilirdi çünkü beni görünce çok mutlu oluyordu ben de öyle zaten. Son 1 aydır bana soğuk yapıyordu. Yanına gittim tek yakaladığım bir anda, bir problem olup olmadığını sordum. İstemeden bir kusurumun olup olmadığını sordum ve birkaç defa tekrarladım. Hayır problem yok dedi sadece son zamanlarda biraz kabuğuna çekildiğini söyledi. Ben de ona "seni seviyorum üzülmeni istemem. Bir problem olursa bana çekinmeden gelip söyleyebilirsin dedim." O da teşekkür etti bana. Neyse sonra yanından ayrılırken de omzuna dokunup öyle ayrıldım. Ben normal bir arkadaş sohbeti yapmaya çalıştım ama araya "seni seviyorum" u da sıkıştırdım tabi.
Şimdi sorum şu kızlara soruyorum, Kızlar bu sene üniversitede tanıştığınız bir erkek sizinle böyle konuşursa siz ne anlarsınız bu konuşmadan? Bu konuşmayı yapan erkeğin sizden hoşlandığını mı yoksa normal arkadaşça bir sohbet yaptığını mı anlardınız?
Şimdi sorum şu kızlara soruyorum, Kızlar bu sene üniversitede tanıştığınız bir erkek sizinle böyle konuşursa siz ne anlarsınız bu konuşmadan? Bu konuşmayı yapan erkeğin sizden hoşlandığını mı yoksa normal arkadaşça bir sohbet yaptığını mı anlardınız?
Benden hoşlandığını kesin olarak düşünürdüm
Arkadaşça bir konuşma olarak düşünürdüm
Bilmiyorum ikisi de olabilir, eğer ben de hoşlanıyorsam sorardım benden hoşlanıp hoşlanmadığını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, bu konuşmadan aslında karşıdaki erkeğin duygularını daha net anlamak mümkün olmaz. Ancak, senin samimi yaklaşımın ve ona verdiğin destek, onun için önemli bir işaret olabilir. "Seni seviyorum" ifadesini sıkıştırmış olsan da, bu tür duygusal sözlerin anlamı açısından önemli bir ipucu olabilir. Onun tepkilerini ve davranışlarını gözlemlemekte fayda var. Eğer sizden hoşlanıyorsa, zamanla daha fazla ilgi göstermeye başlayabilir veya sizi etrafındaki diğer insanlardan ayırt edici bir şekilde muamele edebilir. Önemli olan sabırlı ve dikkatli olmak, açık iletişimi sürdürmek ve karşılıklı anlayışa dayalı bir ilişki kurmaktır. Unutma, her şey zamana ve karşılıklı çaba göstermeye bağlı, tatlım! 🌟💖🌸