Ya biri var ondan hoşlanıyorum söyledi bişey var her onunla konuşsam iş için konuşsam hep geriliyorum lafım ağzımda tikaniyo , geveliyorum ,
En son laf arasında ona dedimki abi dedim ben seninle konuşurken gerginlesiyorum dedim. gulerek yüzüme bakıp nedenini sordu bende bilmiyorum dedim. gülerek sonra her neyse iş kesti filan bekledim. onu bana dediki gülerek kendi kendine tiriplere giriyorsun yeliz dedi bana. bu lafimin üzerine. Ne düşünmüştür bilmiyorum oda hoslaniyormudur onuda bilmiyorum artık karar aldım onun olduğu yerlerde olmicam. Lütfen ya çok ihtiyacım var cevaplarınızı erkekler daha iyi bilir siz ozelikle yardimci olursaniz beni çok mutlu edersiniz.
En son laf arasında ona dedimki abi dedim ben seninle konuşurken gerginlesiyorum dedim. gulerek yüzüme bakıp nedenini sordu bende bilmiyorum dedim. gülerek sonra her neyse iş kesti filan bekledim. onu bana dediki gülerek kendi kendine tiriplere giriyorsun yeliz dedi bana. bu lafimin üzerine. Ne düşünmüştür bilmiyorum oda hoslaniyormudur onuda bilmiyorum artık karar aldım onun olduğu yerlerde olmicam. Lütfen ya çok ihtiyacım var cevaplarınızı erkekler daha iyi bilir siz ozelikle yardimci olursaniz beni çok mutlu edersiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Nedenini sorardım
rasyonal bir varlık gibi nedenini sorsam olmaz mı
Abi ben sizden yardım istiyom sizin soylediklerinize bakın ne düşünürdünüz diyom size..
abisi kafan mı güzel yoksa hayal dünyanda mı yaşıyorsun yoksa sekreter filmini çok izlendin
deneymisiz ve ergen olduğunu görmüş ve kafanda kurmamanı nasihat etmiş sana
Ne nasihatindan bahseediyosun ya bana kafanda kuruyosun gibi bişey demedi.
öff ben gidip su bardağı ile tartışıcam senden daha verimli bir tartışma gerçekleşir bence
Tamam bir daha konuşmam seninle derim muhabbeti keserim 😊
Niye bidaha konuşmam diyeyim adama?
Yok adam sana diyecek bir daha seninle konuşmam diye 😊
Hayır öyle bişey demedi. demezde bana benim sizden istediğim cevap şu siz erkek gözüyle daha iyi bilirsiniz kızın niyetini hareketlerini durduk yere laf arasında dese s hosunuzami gider bana gülerek nedenini sordu bu olumlu biseymi
Sürekli tiriplere giriyor dedi bana laf arasında oda o gün buna ne deniyo peki gülerek demesi? hoşuna gitmediği rahatsız olduğundanmi.
Kendi kendine triplere girmişsin ne demek sence? Bu adamadan madam olur
Anlamadım desem?
Tabiiki onu sevdiğin için işine gelmedi yorumum. Gözünü aç
Yok gercekten anlamadığım için sordum?
Hata yapmaktan korkuyordur
Neden korkuyo?
Hoşlandığın adama neden abi diyorsun bu 1,
İkincisi kendi kendine triplere giriyorsun derken “ kendi kendine kafanda aramızda özel bir bağ var gibi düşünme “ demiş olabilir, 3- senin bu şekilde gerilmenin sebebi adamdan hoşlanıyorsun aranızda bir şey yok onun kafasında senle alakalı olumsuz bir etki oluşturabilecek şeyler söylemeye çok korktuğundan geriliyorsun, hata yapmaktan korkuyorsun.
Söyle söyleyeyim. ben o ise başladığımdan beri ona abi diyorum ilk başlarda ona biseyler hisetmiyodum. denedim kaç defa ismiyle hitap etmeyi ama zor oluyo yapamıyorum çekiniyorum. bı ara yaşını sordum ona. 30 dedi ben ise 19 yasindayim ona buyksun dedim oda buykmuyum dedi evet dedim oda sende büyük gosteriyosun dedi bana öyle devam etti hata önce bana seninle aynı yastayım dedi 19 deyince güldü şaşırdı öyle işte. Geçende sebepsiz yükseldim sesimi kaldirdim ona ağzını açmadı bana sinirlendigini belli etti ama karşılık vermedi sonra gitti konuşmadı benimle arkadaşını tembihledi eyer iş istersem vermiyecegini söyledi arkadaşı bana dedi benden iş isteme aramız bozulur onunla dedi bana. Sınırını arkadaşından çıkardı anlayacağın özür diledim boş yer yükseldiğini için dedim onemli değil dedi çocukluğuna verdim dedi kırıldım bende aşağı indim. Öyle
Ya olabilir bununda demek istiyor olabilir napicam bana yardımcı olurmusun o ama anlamıştır degilmi ondan hoslandigimi artık. . bide ben bundan sonra yania gidipte konuşmam artık iş için bile olsa. Onun bulunduğu ortamlarda onu görmezden gelicem.
Lütfen yardımcı ol ya
Tamam mesajın açık mı yaz değerlendirelim gün be gün şunu
Gerildiğini düşünürüm.
E zaten gerildimi söyleyen benim😅
Tamam işte, geriliyorsun.
Seni sakinleştirmemi ister misin?
Onun sakinleştirmesi gerekiyo senin değil..
Ona söyle,
Kendi kendine tiriplere giriyor demaei sürekli ona tirip atigimimi düşünüyor sizce laf arasında dur dük yere söyledi bana..
Avel bir erkek arkadaşın olmalı..
Niyetini anlamamış bebek
Nasıl anlamamış?
Abi dersen olmaz
Ya ben baştan beri ona abi diyorum ve çekiniyorum ismiyle hitap etmeye. çok denedim olmadı yapamiyom. ben elimden geldikçe muhatap olmamaya calisicam. Ya zorlanıyorum çünkü. Peki ban gulerek nedenin sorması canım degilmi..
Onunla yatmak mı istiyorsun? Abi deme. Sen ondan kaçarsan oda senden soğur beğeniyorsa
Ne yatmasindan bahsediyorsun. ya kendisi ağır başlı biri soğuk her kızla samimiyeti yok kızlarla samimiyete girmeyen bir erkek ben böyle bişey için sormuyorum gerçekten sevdiğim için böyleseyler yaşama istediğimden değil.. benim ona olan igimin hoslandiginin farkındadır degilmi anlamıştır. Peki laf arasında bana kendi kendine tiriplere giriyorsun demesi? İyi biseymi kötü biseymi.
Erkekler istekli olduğunu göstermek zorunda değil. Bence sen sürekli birilerine aşık olacak birisin. Şimdi buna takıldın.
Hayır ben hep ondaydim.
2 ay önce sorduğun soru burada seni biliyorum 😏
Sürekli birine aşık olan bir insanda değilim beni tanısaydin benim böyle bir insan olmadığımı anlardın. bende zor biriyim zor sever zor aşık olurm. onu sevdiğim için onun her hareketinin takılıyorum anladinmi. Çünkü seviyorum o yüzden kafamı çok kurcaliyodu oyuzden sordum erkek gözüyle konuşmanizi oyuzden istedim. ben onun içindekini bilemem düşüncelerini ne hisetigin buyuzden soruyorum. Rahatsız mı degilmi diye tabi sorucam size siz hem cinsinizi daha iyi bilirsiniz, teşekürler.
Bence senden olmaz sen en iyisi uzak dur adamdan.
Niye?
Gerginliğini alayım derim
Niye
Gerilmesin diye, laf aramızda sende iyisin ha
nedenini sorar çözüm bulurdum
Nedenini sordu zaten bende bilmiyorum nedenin dedim.. güldü sadece.
Sonra laf arasında yeliz kendi kendine tiriplere giriyorsun dedi gülerek bana ona sürekli tirip atigimimi düşünüyo
Bunu durduk yere dile getirdiğine göre.
Hiç bişe