Sevgilinizin ailenizle tanışmak istememesi ayrılık sebebi midir? Siz olsanız ne yaparsınız?

#DeliMavi
4 Mart 2024
Sevgilinizin ailenizle tanışmak istememesi ayrılık sebebi midir? Siz olsanız ne yaparsınız?

#DeliMavi
4 Mart 2024
Bu konularda dayatma olmamalı bana göre kesinlikle. Bir süre insanlar birbirlerini çözdükten sonra ile konusu açılmalı. Fakat o süreden sonra kaçmaya devam ediyorsa insanın midesi bulanmaya başlar. Ben şahsen altında başka şeyler ararım. Neden sürekli kaçıyor diye düşünürüm. Tatmin olmaz isem ayrılırım.
Hayır ayrılık nedeni olamaz benim için.. çünkü tanışmak istemeyebilir.. her şeyin çok hızlı gitmesi zaten ilişki de normal değildir.. ayrıca neden tanışmak istemediği de önemli ama sorun etmem hiç bir şekilde.. ben aşık olduğum için birbirimizi tanımamız yeterli olur zaten ben istedikten sonra da kimse karışamaz bana bu konuda..
Tanışmak istememesinin 2 sebebi olabilir.
1-) Benimle olan ilişkisine ciddi ve ileriye dönük bakmıyordur, iş aile ile tanışmaya geldiğinde zırt atıyordur.
2-) Kendisini hazır hissetmiyordur, hazır hissedince tanışacağını söylemeyi düşünüyordur.
Bu iki ihtimali sorarım aldığım cevaba göre yoluma bakarım.
Ya cevap vermiyorsa bahaneler üretiyorsa
Reçetesine yol yazarım istediği kadar alsın
Vaaaayyyy
Ben öylesine her fırsattda flört edinen sevgili yapan , günü birlik ilişki yaşamayı seven birisi değilim. İlk başlarda sorun etmesem de hazır olmaya bilir anlarım , ilişkimizin ilerleyen zamanlarında benim için sorun olur niyyeti ciddi değilse soğurum uzaklaşırım.
Cevap
19Cevap
Yok, değildir. Sorun etmem hazır değildir belki.
Evet. Neden niye istemiyor insan mi yiyoruz. Eskidendi o sebebi vardır hazir değildir zırvaliklari.
Ayrılık olmasa bile uzaklaşma ve soğuma garantidir..
Evlilik düşünmuyorsam ayrılık sebebi olamaz
eğer bütün şartlar oluştuysa ve ailemle tanışma zamanı geldiyse, Ortada hiçbir sorun yokken art niyetli yaklaşıyorsa, bir miktar problem çıkabilir..
Ciddiyetsizlik sebebi.
Amaç lay lay lom.
Sen misin bu durumda olan
Yok ben kayinvalideyim...
Ben
Yani bir yere kadar anlarım. Çünkü ben de pat diye ilk hafta aileyle tanışmak istemem. Ama işler ilerledikçe aileden ısrarla uzak durmak açıkça ciddi ilişkiden kaçınmak demek bence.
Yoo tanismak istiyorsa buyursun istiyorlarda bizmi tanistirmiyoruz :d kimse onu mazeret kabul edemez :d
Nedenini merak ederim. Fakat bundan dolayı ayrılmam. Benim sevgilim, ailemin de sevgilisi olmak, hatta onları tanımak zorunda değil.
Olmaması gerekir. Niyet hayır ise akıbet hayr olur.
Surece bagli olarak evet. Kafamda yavastan biter. Zamani gelince de tamamen kopar.
Hayır zaten sevgilimi ailemle tanıştırmak istemeyen benim sorun yok.
Değildir abla.
Kolay bir şey değil bu. Çekinme olayı falan var işin içinde dert etmem ben
Taniştirmiyoruz ki 🙈😇
Laynlay lomcu bir sevgilisin demek ki
Aaa hakaret sayarım o dedigini ilk sizden duydum oldumu şimdi bu 😳
Tanistirmiyirsan ciddi ilişki insanı değilsin demek ki. Hakaret etmedim espri yaptım emoji kullanmadığım için ciddi duruyor. Haklisin sorry
Sizi zorda bırakmamak icin pas gecicegimiz efendim bunu 😇🙈
Tamam
Abla sen nasıl 46 sin ya 30 32 anca
Teşekkür ederim, hatta 47 olacağım
Ilişkiye ciddi gözle bakmıyor ayrılmak değil
Niyeti ciddi değilmiş
Gerici zihniyetlerle ben de tanışmak istemiyorum
Zaman veririm hemen ayrılık sebebi değildir.
benim ki direk tanışmıştı
Keyfi bilir
Nedenini sormak lazım
Hayır ama geç kalindiysa evet
Evet
Evet...
Tanışmasın
ciddiyetsizlik lay lay lom anca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?