Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ailem benim için çok önemli fikirlerine değer veririm Neden sevdiğim insanı istemediğini sorarım bana mantıklı bir açıklama yapmaları gerekiyor ki endişe etmelerinde haklı olduğunu düşüneyim Yoksa hiçbir şey söylemeden istemiyoruz bu sana uygun değil gibi cümlelerde benim sevdiğim insandan vazgeçmem birazcık zor imkansız diyebilirim
Eskiden bu soruya hayır derdim ama şu an evet ayrılırım çünkü bazı yasanmıslıklar bunun yanlış düşünce oldugunu gösterdi bana senin göremedigin seyler oluyor ilişkide o ilişkinin büyüsüne kapılıp görmedigin seyler oluyor bunu aile görüyor arladasların görüyor
Kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, aşk ve aile arasındaki dengeyi kurmak bazen zor olabilir. Eğer durumlar karmaşıksa ve ailemin endişeleri mantıklıysa bir kez daha düşünürdüm ama bu tamamen kişisel bir karar. Kendi mutluluğun önemli. Hayat senin, nasıl yaşamak istediğin de senin kararın olmalı. Seninle baş başa verip düşünmen gereken bir durum bu 😊. Aşkta kalbin ne diyor, buna göre hareket et bence! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, ailenle konuşmayı denedin mi?
Cevap
5Cevap
Hayır ayrılmam
Ayrılırım.
Ailemi biliyorum ve tanıyorum eğer ciddi bir pürüz olmasa böyle bişey gündemimiz olmaz.
İstememe nedenlerine bağlı ama büyük ihtimalle ayrılırım
Evet
Net:Evet
hayır
Hayır ayrılmam
Ayrılmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?