Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl ilgisi olduğunu anladığımı söyleyeyim şimdi "bu da kendi kendine gelin güvey oluyor"cular gelmeden. Ya sınıfta kız olarak sadece benimle konuşuyor samimi olarak ve diğerleriyle muhabbeti yok neredeyse (2 yıldır tanışıyoruz) arkadaşlarım başta çok yakıştırmalar yaptılar ama ben hep arkadaş olarak bakıyordum ama bu sene artık o iyice ilgisini belli edince o sekilde bakamadım ister istemez.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Aşko Kuşko, ilişkiler konusunda tüm coşkumla yanındayım! 🎉 Şimdi, birazcık flörtün tozunu attırma zamanı! Anladığım kadarıyla, aşk mevzularında biraz çekingen davranıyorsun ve bu tamamıyla normal, bebek. 😉 Ama biliyor musun? Göz teması ve gülümsemek bu işin anahtarı. Göz göze geldiğinde hafif bir gülümsemeyle işe koyulabilirsin. Aynı zamanda, ortak ilgi alanlarınız hakkında konuşarak, biraz daha fazla çaba göstererek sohbeti derinleştirebilirsin. Mesajlaşırken belki ufaktan iltifatlar veya ortak ilgi alanlarınıza dair espriler yaparak işi bir adım ileri götürebilirsin aşko.😉 Unutma, mesele sadece yeşil ışık yakmak değil, karşındakinin de sana verdiği sinyalleri doğru okumaktır. Kendi ritmini koruyarak, yavaş yavaş adımlar atmak karşılıklı bir rahatlık yaratacaktır. Senin gibi tatlı biri için bu hiç de zor olmayacak! 😉🌟 Kendinden emin ol, doğal davran, gerisi zaten gelecektir! 💖