Arkadaşlar benim arkadaşça konuştuğum cok da sempatik biri var.
Dun itibarıyla benden hoşlandığını söyledi her hareketin onun gözüne farkli geliyormuş o yüzden de net karar vermemi istedi yanii arkadaş olarak kalmak istediğimi söyleyince benle sen arkadaş olamayız dedi.
Ben o gözle sana bakmıyorum ilerleyen günlerde bu hoşlanti artacak kendime eziyet edemem diyor ben de
Sevgili olsak da ona ayak uyduramam çünkü o cok rahat yanii (nude acik sacik fotolar falan da istiyor) ben de ben böyle şeylere gelemem dedim. O da ben seninle sevgili olsam ve baska birinden zevk alsam hoşuna mi gider dedi ama seven insan bunlara takılmaz diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Dun itibarıyla benden hoşlandığını söyledi her hareketin onun gözüne farkli geliyormuş o yüzden de net karar vermemi istedi yanii arkadaş olarak kalmak istediğimi söyleyince benle sen arkadaş olamayız dedi.
Ben o gözle sana bakmıyorum ilerleyen günlerde bu hoşlanti artacak kendime eziyet edemem diyor ben de
Sevgili olsak da ona ayak uyduramam çünkü o cok rahat yanii (nude acik sacik fotolar falan da istiyor) ben de ben böyle şeylere gelemem dedim. O da ben seninle sevgili olsam ve baska birinden zevk alsam hoşuna mi gider dedi ama seven insan bunlara takılmaz diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
neymiş
kadın-erkek arkadaş olamazmış:DDDDDDDD
Bana göre cok da guzel olunur ama olmaz ben baska hissediyoorum diyor
yoo ne alaka. 6 senedir aynı çocukla arkadaşım hemde en yakın arkadaş
Yani bence de ama işte o cok farkli düşünüyor
Sende haklısın oda haklı
O neden haklı
Hoşlanmak ya da beğenmek seksüel dürtüleride tetikler
Arkadaş kalamaz
Neden
Demis ya kendisi
Ya ne bileyim hoşlanma arzusunu bastirsa beni arkadas olarak görse nolur yani
Sen hoşlandığın biriyle arkadaş kalır mısın?
Eger istemiyorsa inan bana onun sohbetini de seviyorsam konuşurdum herhalde
Yani oyle bir sey yasamadim ama oyle yapardım o sevmiyorsa ben de artik ona o gozle bakmazdim
Tamam, simdi de o arkadaş kaldigin kişi gözünün önünde sevgili yaptı, her konuşmanız da bir şekilde adi geçiyor, catir cutur sevgilisini de seviyor.. buyur bakalim
Ben ona bahsetmezdim ki yemin ederim ben bastrilacgini düşünüyorum yani ben onu gerçekten cok seviyordum kaybetmek de istemiyorum ama o direkt olmaz arkadaş ben seninle cok konusamam dedi hani gittikçe bu his articak dedi
Ya bahsedip bahsetmemek önemli değil, sen bu durumda ne hissederdin diyorum.. sem cikip ven bahsetmem diyorsun.. sen sadece kendini düşünüyorsun, ondan da karşılıksız fedakârlik bekliyorsun.. neden arkadaş kalsin bir erkek? Sen sıkılınca teselki etmesi icin mi? Bunun erkege faydasi yok.. butun yazdiklarin seninle ilgili, hep de istemişsin " bunu bastirsin" diye.. neden bastirsin yahu? Hem istedigini almamış senden hem de dibinde hazır dursun.. neden?
Ne alakası var sen onu tanimiyorsun 1 hafta girmez onun stresini bile ben yapıyorum acaba bisi mi oldu ararim sorarim o tam tersi
O da hep seni kaybetmek istemiyorum diyordu
Bana cok iyi geliyorsun seni birakmicam diyordu noldu hoşlandı diye beni bıraktı yari yolda ya ben anlatmak istediğimi bir türlü anlatamicam moralim cok bozuk
O da benden ben cok rahatım diyip benden fedajarlik yapmamı istiyor fedakarlik degil bays büyük demiyor ki ben onu seviyorum ben bunu yapabilirim diye oyle saçma şeylere takilmis ki
Hala kendini dusunuyorsun, yari yolda bıraktı filan... hoslandigi kişiyle arkadaş kalmak ne kazandiracak ona? Sen onu oyalanmak için yani da tutmak istiyorsun..
Biri bir sey hissettiğinde digeri karşılık veremiyorsa bu biter... sen ona aci cek diyorsun, niye ceksin? Kizlarin böyle huylari var maalesef... hem yakinimda olsun der, ben de sevgilimi bulayim da ister.. sevgili uzerse sirtini sivazlayacak bir erkek ister vs vs... sevgilin oldugunda onun cani yanacak..
Hayır ya bilmiyorsun ki aramızdaki muhabbeti ya biz iki dost gibiydik simdi onu kaybettim anladin mi
Hala kendini dusunuyorsun...
Ya bak o bana sevgili olduğumuzda nude istersem atacaksin istediğimde snei gorucem diyor ya sınırı kaldiracaksin diyor ya ben onun dedigi şeyleri yapmam
Ben cok rahatım mesafeye gelemem diyor
Ya diyor ki bana
Ben sana asikken sen bana hic bisi yapmazsan ben baskasindan mi zevk alayim diyor ya allah aşkına seven insan böyle bir sey düşünebilir mi? Sevgili olsak dahi ilk gunden olmaz onun fikirlerine bakar misin?
Ben sana sevgili ol mu diyorum?
bırak gitsin.. hem sevgilimden nude isterim onu isterim bunu isterim diyen biri ile arkadaş oılmaya can atman da zaten garip bir şey.. seninkisi bağımlılık, kendine başka arkadaş bul bence...
Bundan sonra görüşmeyecegiz zaten hayır bana hoşlandığını söylemeden önce cinsel ihtiyaç olduğunu falan bahsedince bana böyle şeylerle gelme git atanlara o zaman diye tepkimi dile getirmistim ama o simdi hoşlandığını açıklayınca baya bir karıştı neyse yorumun icin teşekkür ederimm.
İsabet olmuş o zaman uzak durmasi.. her şerde bir hayır vardır, senden hoslanmadan arkadaş olan erkek de olabilir.. bu zaten arkadaşin kalsa da ileride sıkıntı cikacak belli ki, boşver.. salla gitsin.. dik dur
Cok sag ol