Ogretmenime asigim ne yapmaliyim?

40 yasında evli cocugu bile var ama gercekten hem cok yakısıklı hem cok bilgili kültürlü hem cok zeki hem cok komik hem cok tatlı en sevdigimiz filmler, yemekler, kisiligimiz, tuttugumuz takıma kadar aynı hatta sapyoseksuelim demisti o bile ayni
Ve bana sık sık zeki oldugumu soyluyo (zekiyim zaten)
İcten ice keske aynı yasta olsaydık diye dusunuyorum ruh esiyiz ve aramizda cekim var cunku o da beni sevebilirdi oyle olsa
ama maalesef imkansız
Benim istedigim sevgi bi gecelik olanlardan degil ben ciddi ciddi asıgım ama aramızda cok yas farkı var ve bana o gözle bakacak biri değil
Zaten esi var aldatmaz esini
cok iyi kalpli aile gibi guvende hissettiren birisi istedigim zaman gidip derdimi anlatabiliyorum
Ben favori ogrencilerinden biriyim
Espri falan yapıyo arada sohbetimiz oluyo yani derste de konusuyorum
tum ders onu izliyorum 40 dk 5 dk gibi geciyo gercekten
Okulda surekli goz goze geliyoruz
Bana cok farklı bakıyor ve gercekten
Gozlerimiz bulustugunda ki hislerimi, onun gözlerindeki ilgili bakısı, icimdeki heyecanı anlatamam bile okadar seviyorum
yanımda da farklı davranıyor buyuk ihtimal ona ilgimi fark etti ve ona hislerim komik veya tatlı geldigi icin bilerek boyle davraniyor ya da bilmemezlikten geliyor
konusurken hep gulumseyerek konusuyo ve gozlerime odaklanarak yaklasiyo bilerek
Ben cok utanıyorum
gercekten seviyorum ama sevmemem gerek ben dogdugumda 22 yasındaydı cunku
Zaten sınav senem oldugu icin derslerime hiç odaklanamıyorum
Ve imkansiz oldugu icin de kendimi cok uzuyorum
Aklımdan cıkmıyo ve buyuzden notlarımda dustu sizce ona baskasına asıkmısım gibi anlatıp nasıl aklımdan cıkarıp derslere odaklanacagım hakkında tavsiye istemeli miyim?
Hem konusmusta olurum
ne yapmam gerek bilmiyorum yani
konusmalı mıyım veya ne yapmalıyım
Ogretmenime asigim ne yapmaliyim?