psikolojim bozuk heralde ama hayranlik mi ask mi bilmiyorum
Aramizda cok yas farki var ve beni yer yarilsa sevmeyecegini biliyorum evli zaten de yinede vazgecemiyorum
Hemde yakisikli zeki ve komik
Yani keske daha genc olsaymis , okadar uyumluyuz ki kisiligimiz, sevdigimiz seyler, tuttugumuz takim, sevdigimiz filmler, dusuncelerimiz hepsi ayni
Derste 40 dk boyunca onu izliyorum gozgoze de geliyoruz ama bakisinda bana ozel bisey mi var yoksa gozlerinin guzelliginden mi bana oyle geliyo bilmiyorum
Sevdigi ogrencilerdenim ve muhabbetimiz de var oyuzden ondan hoslandigimi anlayacak diye cok korkuyorum zeki biri cunku
Anlarsa buyuk hayal kirikligina ugrar ve beni gormezden gelmek zorunda kalir, beni birkac kez cok zekisin diye ovmustu ve okadar mutlu olmustum ki
Benimle konustugunda gunum cok guzel geciyo okadar onemli yani ve
ben duygusal acidan boslukta oldugumdan ondan gordugum sevgiyi yanlis yonlere saptiriyorum oysa o sadece ilgili bi ogretmen oyuzden unutmak istiyorum ama napicam bilmiyorum umarim ondan hoslandigim belli olmuyodur
Aramizda cok yas farki var ve beni yer yarilsa sevmeyecegini biliyorum evli zaten de yinede vazgecemiyorum
Hemde yakisikli zeki ve komik
Yani keske daha genc olsaymis , okadar uyumluyuz ki kisiligimiz, sevdigimiz seyler, tuttugumuz takim, sevdigimiz filmler, dusuncelerimiz hepsi ayni
Derste 40 dk boyunca onu izliyorum gozgoze de geliyoruz ama bakisinda bana ozel bisey mi var yoksa gozlerinin guzelliginden mi bana oyle geliyo bilmiyorum
Sevdigi ogrencilerdenim ve muhabbetimiz de var oyuzden ondan hoslandigimi anlayacak diye cok korkuyorum zeki biri cunku
Anlarsa buyuk hayal kirikligina ugrar ve beni gormezden gelmek zorunda kalir, beni birkac kez cok zekisin diye ovmustu ve okadar mutlu olmustum ki
Benimle konustugunda gunum cok guzel geciyo okadar onemli yani ve
ben duygusal acidan boslukta oldugumdan ondan gordugum sevgiyi yanlis yonlere saptiriyorum oysa o sadece ilgili bi ogretmen oyuzden unutmak istiyorum ama napicam bilmiyorum umarim ondan hoslandigim belli olmuyodur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elinden geldiğince belli etmemeye çalış çünkü anlarsa sıkıntı çıkabilir
keşke sana ceza versene, ders sonu birebir bir şeyler yaşasanız dflknds biraz içine kurt düşereyim de ıslan aw asdks
AOsbakdbakxoqnldmqla
Of o tur bisey istmiorum
niye dudağına yapışsa seni kucağına alsa mutlu olmaz mısın sadlnkas
ben de öğretmenim bu olan bi durum ilgin belli edecek neler yaptın
Aslında bisey yapmadım ama bakıslarımdan ele veriyorumdur ve zaten onunla konusurken cok heyecanlanıyorum iki kelimeyi bi araya getiremiyorum ve cok utanıyorum oyuzden anlamıs gibi geliyo bana ama buyuk ihtimal hislerim ona komik veya tatlı geldigi icin bilerek ustume gidiyo
ben de öğretmenim peki ilgini belli ettin mi?
sormak istediklerin varsa sorabilirsin
Peki hic sevgilin olmadı mı senin
olmadi
Bu yüzden sevgi arıyor olabilirsin peki nerde okuyorsun ve çok açık giyinir misin
klasik okul formasi giyiyorum iste
Kaça gidiyorsun sen
Boy kilon kaç
Öğretmenler genelde büyük gösteren büyük göğüslü büyük popolu dolgun kızları sever
Ben o acidan sevsin istemiyorum o oyle biri degil cunku
Sen kaç yaşındasın
18
O kaç yaşında
40 falan
Niye normal sevgili yapmıyorsun hoca büyük gelir sana ve imkansız
Biliyorum ama çok zeki birisi ve yakısıklı iste insan etkilenmeden edemiyo , yasıtım ve yeni birinden hoşlanmaya baslasam bu büyük ihtimal geçer ama ne zaman birine guvensem guvenimi bosa cikariyolar
Kaça gidiyorsun peki ve hiç teklif eden yokmu
Bazen konustugum falan oluyo ama hic teklif eden olmuyo gorunusumden dolayi oldugunu dusunuyorum ama belki ben disaridan mesafeli duruyor olabilirim
Görünüşün de ne varki cokmu kilolusun
Ya fizigim falan iyi aslinda kilolu da degilim cirkin de degilim de karsima duzgun biri cikmiyo iste
Boy kilon kac peki
Şu ergenlerin hayal dünyası bir başka arkadaş.
Bir şey olmaz onunda ilgisi varsa devam
Var mi bilmiyorum iste aslinda bana oyle geliyo ama olsa bile asiri illegal ve yanlis yani imkansiz ask
Öylesi daha zevkli oluyor emin ol. Yaşadım biliyorum.
Kac yas vardi aranizda
15 yaş
Ogretmen misin
Meslek hayatımı mahvedeceksin burada sormaya devam ederek:)
yani imkansiz degil mi diyosun
Değil. Takip et istersen
nasil bi adim atmam gerek peki
Aa ne ka ayıp insan hiç hocasından hoşlanır mı
Isteyerek hoslanmadim aniden oluyor
@eğitimelemanı bu profildeki sen değilsin la, sen genç bişiydin minyon hafif fdklnds bu ne abi 50 yaşında gibi gacı gibi bişi var profilde
Hocam size gacı demişler sjsj
@eğitimelemanı aşkım diyor kesin erkek bu dsfknlds karı kılıklı
Sus bakiyim düzgün konuş benim hocamla tirbiyesiz 😺
Korkma hislerinden