Kayinvalidem cok nankor ne yapmaliyim?

merhaba arkadaslar
Ben yaklasik 2 yillik evliyim ve kayinvalidem yasli evinde bekar iki oglu var ikiside buyuk. Benim birde buyuk eltim var. Bu arada biz fransada kaliyoruz. Kayinvalidem hasta bir kadin hasta olmasa bile herkese hastayim ölüyorum diyor. Parasi var parasi yok gibi gosteriyor açız bisey alamiyoruz diyor o derece. Neyse bu simdi dil bilmedigi icin doktoruna randevularina falan ben goturuyorum hep ben ilgileniyorum cunki evdeki oglanlar bisey yapmak istemiyorlar. Kaynanam yeri geliyor onlarin islerini bile bana yaptirmaya calisiyor ama ben yapmiyorum kocaman adamlar kendileri yapabilir diyorum yapmiyorum. Haftada bir evine geliyoruz geldigimde de oturmuyorum temizligi varsa yapiyorum gitmeden mutlaka yemegini yaparim baska ne yapayim anlamiyorum. Iki gun once yine gittik ve kayinvalidem yine söyleniyor hastayim yorgunum diye evdeki oglullarindan biride kizmaya basladi hem hastayim diyosun hemde yerine durmuyorsun temizlik yapmaya calisiyosun gecen gun yengem geldi her tarafi temizledi dedi benden bahsederek kayinvalidemde yengen ayda yilda bir geliyor dedi o ne yapiyor ki dedi bagirarak bende mutfaktaydim ve herseyi duydum ve cok sinirlendim. Hic bisey demedim salona geldigimdede hic bisey olmamis gibi davrandim ama o gunden beri cok mesafeli davraniyorum ertesi gun kahvaltiya cagirdi gitmek istemedim gitmedim de isimiz var dedi esim. Bu arada esim sagolsun beni savunur ama burda benim duymadigimi zannederek konuyu uzatmayim diye bisey dememis sonra ben ona söylendim biraz annenin herseyine kosturuyorum ama yine yaranamiyorum dedim. Kusura bakmayin cok uzun yazdim ama ne yapayim bilmiyorum o kadina artik nasil davranmaliyim icimden yuzune bakmak bile gelmiyor konusmuyorum da dogru duzgun o gunden beri... eltimle hic oyle degil tam tersine yapmasa bile o nasil yapsin yazik cocuklari var deyip duruyor. bilmiyorum arkadaslar bir akil verin bana kafamada takiyorum sinirleniyorum dusundukce
Kayinvalidem cok nankor ne yapmaliyim?