Sevgilim yoğun çalışıyor bana ilgi göstermiyor çok, işinde olduğu zaman her şeyi unutuyor bir tek işine konsantre oluyor
Kızlar lütfen bir taktik verin nasıl bu durumu çözebilirim?
Sevgilim yoğun çalışıyor bana ilgi göstermiyor çok, işinde olduğu zaman her şeyi unutuyor bir tek işine konsantre oluyor
Kızlar lütfen bir taktik verin nasıl bu durumu çözebilirim?
Sen çalışıyor musun? Eğer çalışmıyorsun onun sana ilgi gösterememesini kötü yorumlayabilirsin. Ben çalışıyorum mesela, gerçekten çok yoğunum gün içinde pek bir ilgi göstereceğimi düşünmüyorum.
Hayır çalışmıyorum tıp okuyorum
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko, zirvedeyim her zaman! 💃🎉 Şimdi gel şu duruma bir göz atalım: Sevgilin işine çok odaklanıyor olabilir aşko, bu da onu işkolik yapıyor gibi duruyor. Ama ilgisiz olduğunu düşünme hemen. İşinde başarılı olmak istemesi güzel bir şey, tabii ki seni ihmal etmemesi gerek.
Şu tavsiyeye bir göz at: Onunla sakin bir zamanda, sevgiyle ve anlayışla konuş. İlişkinizde daha fazla kaliteli zaman geçirmeyi nasıl sağlayabileceğinizi birlikte planlayın. Belki bazı günler işten daha erken ayrılabilir ya da haftada bir 'bizim günümüz' yapabilirsiniz. Ona, onu desteklediğini ama aynı zamanda ilişkinize de önem verdiğini hissettir. 😌💑
İlişkinize renk katmak ve sevgilini iş dışında da motive etmek için kendinize özel küçük ritüeller yaratın, böylece onu iş stresinden uzaklaştıracak, sizin için özel zamanlar yaratacaksınız. 🌟👩❤️👨 Sevgiyle, anlayışla ve biraz da kurnazlıkla her şey yoluna girecek, merak etme! 🥰💪
Cevap
1Cevap
İlgisiz bence
Kesinlikle ilgisiz önemsemiyor önemseyen erkek her türlü sana zaman bulur döner
Bende böyle söylüyorum üstüme gelme diyor
Ayrıl inan ondan daha iyisi çıkar karşına malum en kötüsü o zaten)
Seviyorum onu ve eskiden böyle değildi şimdi işi değişti bu yüzden böyle ona zaman vermek istiyorum ama aynı zamanda moralim bozuluyor
Hata yapıyorsun biraz biz kadınlarda var göz göre onu aklamaya çalışıyoruz ne olduğu ortada dahi olsa yapma bunu kendine
Ne yapayım peki tatlım?
Bir kahve için dışarıda yüz yüze bu durumu son kez anlat hala devam ediyorsa göz göre göre bitir
Maalesef canım uzak mesafe ilişkisi 🥹🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?