Sevgilim saygısız.. Fikrinizi merak ediyorum..

Arkadaşlar uzun yazacagım şimdiden okuyan, sabreden, yorum yapan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.

Sevgilim ile 4 yıllık ilişkimiz var. 4 yıldır benden şikayetçi, sürekli değişmem gerektiğini söylüyor. 22 yaşında koca adamım, hala karakterimi değiştirmeye çalışıyor. Bundan 2 ay önce aramız bayağ kötü olmuştu. Birbirimize aklınıza bile gelemeyecek kadar agır küfürler edecek hale gelmiştik. (Bu arada ben ist. oturuyorum, o maraşta okul okuyor ayrıyız 4 senedir) Günün birinde artık kendimize gelelim bir daha böyle saygısızlık yapmayalım dedik. Sevgiden önce saygı gelir dedik. Neyse yaz tatili geldi, istanbula geldi ve birlikteyiz artık. Ancak 1 haftadır önce arabayı onun söyledigi yere parketmedim diye sen gerizekalısın "sek salak"sından başladı, yavaş yavaş tekrar ağır hakaretlere başladı. Afedersiniz, çok çok ağır konuşuyor. 2 ay önceki duruma benzedik tekrar. Şerefsiz, namussuz, adam değilsin, adisin, p**evenksin, kanın bozuk, vs.vs. Halimi düşününüz. geçen hafta sen benım namusumsun seninle evleneegim dedim, bi kaç gün sonra sen namussuzsun dedi :) Geçmişte çok kavgalar ettik. Ben değişeceğime sözler verdim, değişmeye çalıştım ancak beceremedim. Sonuçta koca adam olmuşum. Sürekli olarak geçmişi yüzüme vurup durur. Yalancısın, sözler verip tutmadın vesaire. Değişmemi istediği noktalarıda belirteyim. Örnek olarak, üniversiteyi yeni bitirdim, git dogru düzgün iş ara pasifsin diyor mesela. Bir işi de ben söylemeden yap, gazetelere bak diyor. Beni sorumluluk sahibi olmamakla, çocuk olmakla suçluyor. Tıp mezunu, başarılı bir doktor olsam eminim problem yaşamayacaktık. Sinema-tv mezunuyum. İş arıyorum.

Sonuç olarak 2 gün önce tekrar bu kadar hakaret edince ben artık telefonlarına bakmamaya ve görüşmemeye başladım. Dün öglen şurdayım hemen gel artık yüzyüze görüşmek istiyorum, bıktım bu sorunlardan dedi. Bende sen söylediklerinden utanıncaya dek hiç bir yere gelmiyorum. Yüzün kızarsın biraz dedim. Cevap olarak senin bu kararın bu ilişkinin bitmesine sebeptir diye mesaj atmaz mı. Şaşırdım kaldım, inanılmaz bir şey. Bana seni şımarttım bi yerin kalkmış bile dedi. Şimdi fikrinizi merak ediyorum. Defalarca sövüp saydıktan sonra özür dilemesine rağmen 2 gün önce tekrar sövmesi benim için bu ilişkinin hiç bir anlamını bırakmadı. Çok seviyorum o da çok seviyor. Ama bu saatten sonra ne yapabilirim? Kızın bana hiç saygısı yok, söylediğim zaman ise saygımı haketmelisin diyor. Sövünce ben haketmiş oluyorum, ben çagırdıgı yere gitmeyince bi yeri kalkmış oluyorum ilişkinin bitmesine sebep olan kişi oluyorum. Şu anda görüşmüyoruz. Sadece 2 gün oldu.

Kafanızı şişirdim. Okuyan herkese teşekkürler, tek merak ettiğim bu durumu nasıl düzeltebilirim. Bana nasıl saygı duyacak bu kız?
Sevgilim saygısız.. Fikrinizi merak ediyorum..