Biri var beni sosyla medyadan çıkarmış ne yapmalıyım burada ben?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sende onu çıkart
Kanka ben öyle yapmam da niyesi çok kurcaliyo beni
bi sebebi mutlaka olmalı ama eğer söylemiyosa senin de çok fazla düşünmen yanlış olur
Kanka iki kere falan buluşma teklif edip erteldim oda çıkarmış bu mu ki ama bu niye
saçmalık
Değil mi kanka beni yukarıda abi baya eleştiriyor haksizmiyim sence bu konuda
Konkordato ilan etmelisin
O ne kanka
Aranızda bir şey mi oldu
Hayır işte bende onu soruyorum söylemiyor bişey var ama ne üstüne gideyim mi
Yani bir sebebi olmalı. Üstüne git bir şey demesse boş ver
Bikac kere benim sebebimle buluşma kararını erteledim bu mu ki ama niye diyorum yinede
Ondan olabilir bence
Yani yinede bunu sorsam sevgilisi var mi diye olmaz mi ki
Sor.
Sevglisi var mi diye mi
Ne geçti ki aranızda çıkarmış seni
Kavga dövüş bişey yok niyesi de yok şaşırdım
Yani adamdan hoşlanıyor muydun O mu seni ekledi daha önce sen mi onu ekledin
Ben ekledim hoslaniyor dum birkaç buluşma erteledim ona kızıp mi çıkardı diyorum ama yinede olmaz herkade sence
Ya işte bak sizin en büyük hatanız ne biliyor musun işte bu yani birkaç sefer ertelemişsin ya arkadaş hoşlanıyorsun adamdan yani bir iki saat de olsa çıksana line sağlık O adamın ya iyi yapmış 2 saatini ayıramıyorsun mesela işte hoşlanıyorsun siz bu kadınlar bundan kaybediyorsunuz gerçek söylüyorum bak
Oğlum aklınıza ne geliyor yani hani buluşma isteği olunca aklınıza ne geliyor Gerçekten ben çok merak ediyorum Bana söyler misin
Tamam da kanka uygun degilim nedenim vardı keyfimden değil
Oğlum olmayacaktı O an aklınıza ne geliyor olacaktı klavye var ya beni deli ediyor Gerçekten ya
Yo ben teklif ettim zaten bişey gelmiyo
Tamam da 3 defa ertelemişsin yani insan hani teklif etmiş sana yani bir yarım saat bir saat iki saatini bir ayıramaz mısın yani bir şeyler yaparsın çıkmak isteyen yapar
Adetin gelir amenna hasta olursun tamam haklı olabilirsin işinde olur tamam hani onu da hak veriyorum ama 3 sefer adam sana teklif etmiş çıkma teklifi yani bir iki saatini ayıramıyor musun o adama hep mi haklısınız siz kadınlar ben anlamıyorum ki
Dostum beni anlamiyousn o anlik yoktu uygunlugum üç sefer değil ayrıca dönüp tekrar ayarlayim dedim sonuçta
Vallahi ben de aynısını yapıyorum çıkartıyorum baktım naz yapıyor çıkmak istemiyor falan filan hemen engellerim vallahi hiç uğraşamam
Dostun adetim geldi soyleyemdim utandim yani doğal olarak saatin uygun değil dedim ve o gün gerçekten kötüydüm ve zaten ben teklif ettim bulusmayi o değil ayrıca iş konusu vardı o kafami kurcaliyordi açıkladım zaten görüldü attı çıktı bi dahaki ben dedim gel diye kendi kabul etmedi
Ya bu senin yaptığını birçok kadın yapıyor ya şaşırmıyorum ki zaten tanışmıyorsun aslında kadınlar çok zor tanıştıktan sonra çıktıktan sonra normale biniyorlar
Ya sen teklif etmişsin Neden çıkmıyorsun o zaman bak işte diyorsun ki ben teklif ettim
Kanka hep ben diyorum buluslaim diye o demiyordu benlik yani bide mesela sana sorarim beni aramiyor o halde bile gidip mesaj atip görüşelim diyorum duusn yani
Sen demişsin de buluşalım diye ama ertelemişsin işte
Evet teklif ettim osnra adet günü kötü oluyorum ben kipirdayamiyiirm yani o gün olmaz dedim annemde hastaydi ama bunu ona soyleyemdim tabi iş konusunda karışıkti bide durumum bundan ibaret ama yine de dönüp tekrar dedim
Kaçtı balık yan gider bir şey diyemeyeceğim artık
Bence bu kadar buyutulmemeli ama bilemiyorum tabi
Ne yapmalıyım sence yinede ekler mi tekrar
Ya vallahi kadınlar suçlu ya bu konularda kadınlar suçlu yani bir iş çıkartıyorlar tamam sen teklif etmişsin O ayrı da diyorsun ki hani bir iki saat çıkalım veya çıksam mı biraz daha konuşalım Biraz daha tanıyalım ya sosyal medyadan ne kadar tanıyabilirsin ki çıkacaksın yüz yüze görüşeceksin Çok mu zor bunu yapmak yani birçok kadın böyle ya tamam sen konumunda hastaymışsın o ayrı Ama senin de hataların olmuş işte yazdıklarından okudum gördüm biliyorum
Diğer kadınlar için söylüyorum gerçekten sosyal medyada bir ayda konuşsan Bir senede konuşsan hiç kimse kimseyi tanıyamaz yüz yüze görüşeceksin mimiklerine bakacaksın yalan söylüyor mu gözlerini kaçırıyor mu yalan söyleyen gözlerini kaçırır Ben anlarım yani tanışma böyle olur bence yüz yüze olur
Kadınların kafası 1 milyon karışık ya karışık olunca hem başın ağrır daha çok hasta olursun rahat olacaksın ya giyinip çıkacaksın gideceksin görüşeceksin ya ya hasta da olsan ne olacak ki sanki yani pedini takmıyor musun altına
Abi öyle deme bak o gün varya ben ölüyorum anlamalisin adama da diyemedim şimdi karışık haklisin da işte iş konusundaki o kadar kafam karsiikti ki sürekli düşüyordun bunu ona da dedim görüldü atıp bırakmış bilmiyorum ben yapmazdım şahsen
Söyleyebilirsin çok kötüyüm diyebilirsin kendini ifade edemiyorsun ki burada da bülbül gibi şakıyorsun gizli olduğun için
Oda doğru kötüyüm diyebilirm bende tuhaflık var gibi niye cekiniyorusam
Kendini ifade etmek çok zor bir şey değil ki ya
O gün kötüyüm diyemedim saati uygun değil dedim ki hata ettim satti uygun değildi bende sacmaladi tamam fakan dedim
Tamam seni eleştirmiyorum Ne biliyorsan onu yap
Bunu soyleyebilirdi ama erteleme artık filan diye kizablirisrdi
Seninle mi uğraşayım demiş içinden adam çekmiş gitmiş ben olsam aynısını yapardım şimdi olsa aynısını yaparım vallahi kimsenin gözünün yaşına bakmam isterse dünya güzel olsun
Tamam hiç aksaklık olmasın insanlar robot gibi ani olsun
Aksaklık olur insanlık halidir Ama sen bile suçunu itiraf ettin Neden şimdi üste çıkmaya çalışıyorsun ki senin kendi hatan işte bunu sen de biliyorsun
Ha bir de kadınlarda haklı çıkma hastalığı var lütfen buna da bir önlem alın her şeyi de haklı çıkmayın net olun net
Yok ya ben var ya evlenmem kesinlikle vallahi ben kadınlarla uğraşamam ha çıktığım oluyor sevgili oluyorum ama hayır evlilik asla
Dostum ben sorun var mi diyorum yok diyor buysa söylese olmaz mi değil mi ama
Benimki bana sarma yapıyormuş salı günü getirecekmiş bak seven kadın böyle olur işte 🥰😍😁 erkeğim yesin diyor sarma yapacağım diyor Bir gün de diyor içli köfte yapacağım diyor
Sarmayla mi oluyomus seninki seni 8 yıl bekler mi sor bakalım bi sonra konuşalım
Sadece sarma değil ki ya bana ne hediyeler aldı biliyor musun sen deli misin sen
Niye deli olayım
Deli olma tabii ki neden isteyeyim deli olmalı
Evliliklerin %90 hep ayrılıyorlar yüzde onu da mutluluk pozu veriyor unutma bu söylediklerimi kağıt üzerinde imza atıldı mı her şey bitiyor biliyorum Ben evlendim ayrıldım çok şükür o kadar mutluyum ki
KizlarSoruyor da bir adam vardı Bana neler neler yazmıştı diyeceksin hepsi doğru çıktı diyeceksin göreceksin Bu sözümü unutma belki de sen burada olmayacaksın Ben de burada olmayacağım
İnsanlar hatalarını anlasalar ilişkilerde iletişim halinde olsalar birbirlerine yalan söylemeseler evlilikler hiçbir zaman bitmez Ama şu sosyal medya çıktı çıkalı insanlar zıvanadan çıktı karı koca birbirlerine yalan söylememeli sevgili olanlar birbirlerine yalan söylememeli ama birçok insan defolu biliyor musun sen hani kasaya domatesin en üstüne iyisini koyarsın altı çürük olur ya insanlar gerçekten çürük çürük çürük bir mal gibiler aynı hayatı su gibi içtim ben biliyor musun Bir kadının bir erkeğin yalan söylediğini anından anlarım Ben yüzünü mimiklerinden anlarım benim bir tane erkek arkadaşım yok biliyor musun hepsini listemden çıkarttım hepsi de şerefsizin önde gideniydi kadınlar da birbirlerine kıskançlık fesatlık çekememezlik hepsini yaparlar senin erkek arkadaşın yakışıklı olsun muhakkak onda bir kusur bulurlar şurası böyleymiş burası şöyleymiş böyleymiş seni soğutmaya çalışırlar birçok şerefsiz çok özür diliyorum ama bunları söylemek zorundayım
Abi konu buraya nasıl geldi
Laf lafı açtı geldi Hani biraz beyinli dağıtayım dedim boş ver kötü olumsuzluklar yaşamışsın senin konununla alakalı diyorum ben Ama boş ver ya giden gitsin adam mı kalmadı ya boş ver Gerçekten bak canını sıkma beni dinleyen var ya her zaman mutlu olur gerçek söylüyorum bak
Ben sıkarım canımı maalesef huyum kuruusn