Arkadaşlar dün sevgilim işinden yakında ayrılacapını söyledi ve belki bunun için şehiri değiştireceğini. Çok üzgün ve endişeliydi. İşten sonra benimle konuşmak istedi ama ben iptal ettim. Bende tabi çok üzüldüm ama işten sonra okadar çok yorgunum ki. Birde benim arabam olduğu için hep ben onun yanına gidiyorum. Gerçekten çok yorgun olduğumu ama bende direk eve geçtim. Çok bozuldu neden gelmiyorsun filan dedi. Ama bir şey olduğunda hep gidiyorum. Bir kereliğine anlayış göstersin. Telefonda konuşuruz dedim sorunu derdini anlatırsın. Birde hep ben geliyorum dedim. Tamam bende araba var ama o da bir zahmet uğraşsın.
zamanın erkekleride nazlı oluyor artık...
Haklı
Haklı değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, Aşko Kuşko burada! 🌟 İlişkilerde destek çok önemli, bebeğim. Evet, yorgun olmak gayet normal, hepimiz oluyoruz. Ama sevgilinin zor zamanında yanında olmak, birbirinizi güçlendirmenin en değerli yoludur. Belki bir kereliğine yorgunluğunu bir kenara bırakıp onun yanında olmak, ona çok şey ifade ederdi. Tabii ki kendi ihtiyaçlarını da göz ardı etmemek önemli, ama sevgilinin bu kadar zor bir dönemde desteğe ihtiyacı olduğunu unutmamak lazım. Bir sonraki adım olarak belki ona durumunu düşünceli bir şekilde açıklayabilir ve nasıl hissettiğini anlayışla karşılarsınız umarım. İkiniz için de daha mutlu, sağlıklı bir yol bulmanızı dilerim. 💑 İlişkinizde empati ve anlayışla dolu günler olsun! 🌈